nike Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Pana si cuvantul siguranta a disparut de pe acea masina, increderea a ramas doar pe usa din spate unde ar trebui sa stea infractorul. Daca motociclistul era singur, accidentul era uns si politistul pica victima unor satanisti motoristi la stirile ProTV. militia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diaboliqute Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Discul de frana m-a panicat si pe mine insa era prins pe sa in spate, nu a sarit de pe janta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Nu, nu era nimeni curios, fiindca toti de acolo am vazut "live" incidentul; si fiindca cei care ne intalnisem acolo suntem oameni civilizati nu gorile de la circ... Foarte bine, dar imi pun intrebarea: daca ar fi fost o persoana obisnuita cu masina personala si nu un politist, la fel de civilizati ati fi fost? Sanatate motociclistului si bine ca ati fost mai multi, ca altfel cred ca il scoteau pe el vinovat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Pfu, urat a lovit In rezervor.... in ultima poza apare si un disc de frana rupt pe jos.... Sa-se revina repede baiatu ca motoru se face motorul se afla in custodia celor de la Bardak motors, unde si lucra victima, iar discul de frana era de la alta motocicleta, prins pe locul pasagerului. asteptam vesti de la cei de la Bardak, sa ne spuna in ce stare este sebi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 (editat) @Dracushor: daca as fi fost eu, situatia era identica. Adica la fel de accidentat. @O-bli-O: A NU fi civilizat, nu inseamna neaparat bataie... chiar si niste injuraturi mai zdravene sunt suficiente. Nu imi spune ca ii vorbeai cu "domnule sofer", "dumneavoastra", etc. unuia care tocmai ti-a bagat in spital un prieten si mai vrea sa mute si masina dupa accident. Hai sa nu ne ducem in extreme, ce am spus eu era doar o mica gluma ironica, nu vreau sa creez subiect de discutii pe acest topic Inca o data, sanatate motociclistului si astepam vesti (speram foarte bune) de la cunoscuti sau chiar de la el. Editat Mai 27, 2011 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alx31 Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 daca ar fi fost o persoana obisnuita cu masina personala si nu un politist, la fel de civilizati ati fi fost? tu n-ai fi fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 @O-bli-O: A NU fi civilizat, nu inseamna neaparat bataie... chiar si niste injuraturi mai zdravene sunt suficiente. Nu imi spune ca ii vorbeai cu "domnule sofer", "dumneavoastra", etc. unuia care tocmai ti-a bagat in spital un prieten si mai vrea sa mute si masina dupa accident. Hai sa nu ne ducem in extreme, ce am spus eu era doar o mica gluma ironica, nu vreau sa creez subiect de discutii pe acest topic Inca o data, sanatate motociclistului si astepam vesti (speram foarte bune) de la cunoscuti sau chiar de la el. In general reactionezi in functie de atitudinea interlocutorului ori atata vreme cat politistul s-a comportat,hai sa spunem civilizat,asta a fost si atitudinea celor prezenti.Daca pozitia lui era alta fata de cele intamplate cu siguranta ca si comportamentul nostru s-ar fi schimbat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 Parerea mea ca la astfel de cazuri,in care sunt implicati procurori,politisti,senatori...Trebuie chemata televiziunea.Cateodata ajung la fata locului chiar inaintea salvarii.Victimele pot beneficia de probe solide si mediatizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 (editat) dupa indicativul masinii .. sunt de la sectia 17 politie astia. decat sa dea ture unde e liber si se aduna o mana de oameni in ditai piata, mai bine ar patrula prin spatele blocurilor unde se fura in drEaci. mai poarta si hamurile alea sa zica lumea ca-s de la rutiera... Editat Mai 31, 2011 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 ceva vesti despre motociclist si rezolvarea cazului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 1. Politaiul are dosar penal. 2. Motoristul este ok. 3. Motoreta este ok. 4. Toata lumea fericita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 1. Politaiul are dosar penal. 2. Motoristul este ok. 3. Motoreta este ok. 4. Toata lumea fericita. Si eu care credeam ca happy-ending exista doar in filme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate