SorinSenior Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan45 Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 intalnire numai ptr chooper? unde se afla locatia? de la lehliu gara cum ajungem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aris Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Dupa ce se iese din A2 ( iesirea Lehliu-Gara) se merge spre Constanta pe drumul vechi. Se trece de bariera de la intrare in Lehliu si se face prima strada la dreapta. Apoi tot inainte, la un moment dat este un han pe partea dreapta iar la ca 500m de acest han este un drum de pamant la stanga. Mergand pe acel drum se ajunge la locatie. Evenimentul este semnalizat incepand din Lehliu. Nu este numai pt chopper. Va asteptam pe toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Aris, foarte buna si utila descrierea ta! Multumim frumos! Noi ajungem in jurul orelor 16:00 si montam corturile. Ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Pastrati-mi si mie un loc de cort Ajung astazi(vineri) pe la 19:00, dar din pacate plec maine dimineata. Banuiesc ca o sa se faca grup ad-hoc pe autostrada pe la 18:00 la iesirea din Bucuresti ca intuiesc ca o sa fie multi care o sa plece la ora asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 Felicitari pt organizare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 9, 2011 Share Postat Iulie 9, 2011 Chiar dragut, intim, micut insa bine pus la punct. Cred ca daca nu era atat de cald weekendul asta ramaneam cu cortul pana la urma... Asta e, alta data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Super tare Ravenitzo! In poza 3 apar conserva si cortul nostru... Voi reveni zilele urmatoare cu poze si poate ceva filmari de la fata locului. Felicitari pentru organizare si profit de ocazie sa-i multumesc si pe aceasta cale domnului Adrian "Lope" Dorogan pentru invitatia de a canta la "Black & White Motor Fest". Cu respect, Flamingo & trupa Reborn. Am revenit cu ceva poze... Peisaje / moto / diverse... Concursuri diverse... Nu in ultimul rand si cu voia dumneavoastra... concursul de tricouri ude! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominna CBR Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 A fost superb m-am distrat ca de obicei, locatia a fost excelenta, felicitari organizatorilor si la mai multe evenimente de genul! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Fost, vazut, placut. Felicitari calarasenilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Foarte frumos,pacat ca nu am putut sta mai mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 (editat) Din pacate nu am putut ajunge la toata intrunirea, aterizand pe acolo dabia sambata dupa masa , dar a fost ok....ma bucur totusi ca m-am distrat alaturi de ceilalti pana dimineata, si bineinteles trebuia sa castig si eu ceva nu?...titirezu' rulz...promit ca o sa ma antrez pe viitor..la fuga bineinteles , ca la baut bere, skilul este foarte dezvoltat, chiar haiducesc, m-am uimit si eu ))) Si campionul la titirez ... : http://www.youtube.com/watch?v=84THnjWrvEM Editat Iulie 11, 2011 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Adevarul e ca juma' din motociclisti au fost din Calarasi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tartoru Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Excelent organizat. Bravo băieți! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 (editat) Si campionul la titirez ... : http://www.youtube.com/watch?v=84THnjWrvEM hahahahaha foarte tare Editat Iulie 11, 2011 de Inspektor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crowcreek Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Campioni au fost cu totii. Nu credeam ca o sa se ridice vreunul de jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 O intrunire cum n-a mai fost de mult. 10 din 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isppita Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Felicitari!! chiar ne-am simtit bine...in ciuda caniculei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crowcreek Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Multumim pentru aprecierile voastre, si speram ca anul viitor sa reusim sa va simtiti cel putin la fel de bine ca anul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 O intrunire cum n-a mai fost de mult. 10 din 10 Poti sa o mai spui odata.., m am simtit ca pe vremuri ! Felicitari celor care sau ocupat de treaba asta, NOTA 10+ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Iulie 11, 2011 Autor Share Postat Iulie 11, 2011 Multumim tuturor pentru aprecieri, ma bucur ca v-ati simtit bine ba chiar ati ignorat si canicula. Printre bere am facut si eu ceva fotografii, pana la un moment dat sunt artistice https://picasaweb.google.com/paul.dinca/BlackWhiteMotorFest2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Aditza Rock'n Roll!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Va multumim pentru aprecieri, va asteptam si anul viitor la Festivalul Chopper Academy MC BLACK&WHITE MOTORFEST Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Se pare ca a fost beton intalnirea! Succes in continuare CA MC ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Iulie 12, 2011 Autor Share Postat Iulie 12, 2011 (editat) Gata si cu slide-ul http://www.chopperacademy.ro/bwmf2011.html Editat Iulie 12, 2011 de d_paulo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate