asdfghjk Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 am ajuns la mittenwald, azi am stat pe langa casa, e f frumos aici. maine ma duc la munchen. mi-am propus o vacanta mai mulr de odihna, mai putin rupt de oase. alpii ii voi atinge tangential, vo merge probabil in dolomiti, eventual garda. ma hotarasc in fiecare zi ce voi face in urmatoarea. cateva poze din mittenwald: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrisor Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 frumoase locuri! ce sarbatoresc localnicii pe acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Ce "naspa" e acolo................ Si vremea nasoala................. FRUMOS !!!! CIVILIZAT !!! CURAT !!! Bafta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 27, 2011 Autor Share Postat Iunie 27, 2011 frumoase locuri! ce sarbatoresc localnicii pe acolo ? e duminica, au avut slujba la biserica, apoi au venit niste camioane cu alimente, muzicanti si au pus de o petrecere in mijlocul strazii. multi poarta costume traditionale, e f frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 salutare frumos deaja esti acolo bravo dar anu asta raman acasa baiatu carae tia batut la usa e gabi din braila plimbari frumoase o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 27, 2011 Autor Share Postat Iunie 27, 2011 poze din munchen. e f cald aici, maine plec in munti, nu stiu daca in alpi sau dolomiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 (editat) Cel mai frumos loc dintre toate locurile : Austria . Ce bine ca e aproape de noi . Editat Iunie 28, 2011 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 28, 2011 Autor Share Postat Iunie 28, 2011 (editat) azi am fost in dolomiti, arabba si corvara. vad ca nu mai pot pune poze, am sa fac un link. poze: http://imageshack.us/g/191/p1020171b.jpg/ Editat Iunie 28, 2011 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Ai prins super vreme, esti norocos. O sa trec si eu prin zona sambata in drum spre Slovenia, sper sa nu se schimbe. Vacanta placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 29, 2011 Autor Share Postat Iunie 29, 2011 multumesc. in italia vremea e de regula buna, aici in bavaria nu am scapat niciodata neplouat. astept cu interes zilele urmatoare, desi ziceau ca azi e naspa, soarele e sus pe cer si canta pasarelele. o iau din loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel22 Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Drum bun si vreme faina. Eu alaitaieri m-am intors dupa 9 zile petrecute in Dolomiti unde o singura data a a plouat o ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 29, 2011 Autor Share Postat Iunie 29, 2011 salut ninele, e frumos in dolomiti, totul parca sticleste acolo. eu azi am misunat prin zona, uite poze din oberammergau: cateva poze si din garmisch: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel22 Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Da, frumoase amintiri .Din pacate anul asta nu mai ajung la Garmisch. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 ce nasoale sosele, nene ! la corvara am fost la schi. minunati dolomitii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany92moto Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 foarte frumos ador tara asta.. germania cred ca este cea mai civilizata tara. parca nimic nu le scapa. totul este aranjat cu exigenta si dichis... poate din aceasta cauza sunt asa de mult apreciati;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 4, 2011 Autor Share Postat Iulie 4, 2011 frumos, frumos, am ajuns acasa cu bine. oricum zona am epuizat-o cred, de la anul iau alte directii si daca plec pe roti in partea aia cred ca folosesc oradea, nu mai suport arad-nadlac, imi ies peri albi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrisor Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 de ce zici de arad-nadlac , tot asa prost se circula ? eu de vreo trei patru ani nu mai ies pe acolo ca era tare aglomerat ,dar intelesesem ca s a supralargit si s a rezolvat oarecum pe la bors se iese repede dar eu fac un mic ocol pe la debrecen sa ma sui pe autostrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 4, 2011 Autor Share Postat Iulie 4, 2011 drumul e bun dar se circula haotic si e plin de tiruri. valea muresului (deva - arad) ma dispera cand e aglomerat, mai pun si radare. e un drum obositor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 (editat) drumul e bun dar se circula haotic si e plin de tiruri. valea muresului (deva - arad) ma dispera cand e aglomerat, mai pun si radare. e un drum obositor. Sunt cam multe comune dar in rest asfaltul e super bun si aderent,poti sa te apleci fara frica,viraje sunt destule,si cu motorul ,nu prea simti tirurile sau traficul. La sfarsitul lui 2009 au asfalt si au aranjat drumul asta Arad - Deva. Toata Romania e obositoare cand nu ai autostrada si te grabesti spre casa,bine ca e frumoasa,macar ai ce vedea pe drum. PS: Ieri pe drum m-am intersectat cu un 1600 GT,nu stiu daca era al tau sau al altuia. Editat Iulie 4, 2011 de Bigfoot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 4, 2011 Autor Share Postat Iulie 4, 2011 PS: Ieri pe drum m-am intersectat cu un 1600 GT,nu stiu daca era al tau sau al altuia. eu cred ca eram, ieri am venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 F tare... bravos pt iesire. Daca bagam un oki pe forum inainte te scoteam la o bere in Corvara, am stat o saptamana Corvara si Cortina D Ampezzo fix in acceasi perioada pt via ferrata, MTB si alte activitati, nu am fost cu mobra de data asta. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 22, 2011 Autor Share Postat Iulie 22, 2011 faci tu de-alea? bravo tie! oricum in dolomiti e paradisul pt asa ceva. vad ca ti-ai luat si gs, sa-l stapanesti sanatos! unde mai esti cu munca, tot in zurich? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Tot la Zurich pana Joia, vinerea la Geneva nu s a schimbat nimic. Ms de urari, am profitat de franc puternic vs euro si am dat fuga la granitza la nemti. Se pare ca au regulament interior sa nu vanda in elvetia dar si asa 50% din clienti ghici de unde vin Oricum orice dealer mare din DE e mult mai simpatic, mai binevoitor si mai deschis la minte decat astia din CH...am avut negocieri cu elvetienii 4 saptamani si cum a picat eur am dat buzna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 22, 2011 Autor Share Postat Iulie 22, 2011 aia e ca romania, pacat ca e locuita- hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate