dublu JACK Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Pe Raducu nu-l mai poate ajuta nimeni din aceasta lume! In schimb, demersurile celor in viata, pentru ca aceasta vaca imbecila sa nu mai puna mana vreodata pe covrig macar, ne poate ajuta pe noi in viitor! Deviza ar fi: Pentru cei in viata si memoria lui Radu! Ce pacat ca nu avem buton de LIKE aici. "rechinul" nu gandeste asa. maine poate fi oricare dintre noi in postura lui Raducu, daca stam cu mainile in san si daca soferita este iar in trafic. apoi daca un proces de omor din culpa o va gasi vinovata, acesteia i se va anula permisul de conducere, avand drept sa dea iar exament peste 5 ani. macar aia 5 ani, mergem si noi motociclistii cu 1 % mai linistiti. comprendes? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalina Vutescu Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 (editat) Eu am incetat sa cred in teoria conspiratiei si am vorbit din experienta.A fost un caz la Constanta, George,femeia nu a facut nici 2 minute de arest iar dupa vreo 4 ani parca de cercetari i-a dat cu suspendare!!L-ar ajuta asta pe Radu?Consider ca mai mult rascoleste "ancheta" asta iar din ce am mai citi este clar vina femeii. Buna, Nu e nici o conspiratie. Avem nevoie de filmulete, poze, martori si marturii pentru ca avem nevoie sa stim EXACT, CE S-A INTAMPLAT ACOLO. si la nevoie sa dovedim ca oaia a fost alba si asta e culoarea ei naturala, daca poti sa intelegi printre randuri. Doar traiesti in aceeasi tara ca si noi . Poti sa ne ajuti? Poti sa iti intrebi prietenii daca au vazut ceva sau ei sa ii intrebe pe prietenii lor daca stiu ceva? Si cand afli, ai putea sa ii redirectionezi catre DubluJack? Crede-ma ca nu ma mai poate rascoli nimic acum. Nici flash-urile pe care le am cu Raducu zacand desfigurat pe patul de spital. Nici senzatia ca stia ca sunt acolo si mana lui s-a mulat pe palma mea. Nici povestirea cuiva care mi-a descris cu mare lux de amanunte cum fratele meu a cazut la pamant si a inceput sa ii tasneasca sangele prin din casca, cum isi tinea o mana si cum ii era corpul. Nici momentul ireal in care Raducu a intrat in casa in cosciug, sau cand bateau cuiele in sicriu... vrei sa iti mai dau detalii? Mai am, dar nu e cazul. ABSOLUT NIMIC nu ma mai poate rascoli. Ne poate ajuta cineva sa intram in contact cu cei 3 baieti care AU FOST ACOLO?????? Editat Iulie 10, 2011 de Catalina Vutescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 (editat) Catalina, usurel mama dau eu de ei in scurt timp rabdare si tutun am un fir, un tip din Oltenita cu un enduro si inca unul de aici din bucuresti care se pare ca a fost si la spital in ziua de luni. dar toti cica ar fi ajuns dupa momentul in care raducu a fost luat de smurd. Editat Iulie 10, 2011 de dublu JACK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 dau eu de ei in scurt timp rabdare si tutun "strap on a pair" si vorbiti cu Gabone!!!! cei din Militari au fost alaturi de mine cand am avut nevoie, daca pot ajuta cu ceva de aici........(cunostinte etc orice) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Eu am incetat sa cred in teoria conspiratiei si am vorbit din experienta.A fost un caz la Constanta, George,femeia nu a facut nici 2 minute de arest iar dupa vreo 4 ani parca de cercetari i-a dat cu suspendare!!L-ar ajuta asta pe Radu?Consider ca mai mult rascoleste "ancheta" asta iar din ce am mai citi este clar vina femeii. in alte colturi ale lumii nu cred ca era nevoie de acest apel. s-a intamplat, idioate sunt multe persoane de gen pe sosele, nu a plecat de acasa cu gandul sa faca asta dar.... dar nu suntem in alte colturi ale lumii. suntem aici, unde daca in urma acestui accident persoana vinovata din cerceterile preliminarii inca poate conduce cum sa nu faci tot posibilul sa schimbi treaba asta? o lupta castigata ici, o lupta castigata colo si poate se schimba lucrurile. incet incet. se poate, nu vedeti ca nu mai avem piatra cubica la charles de gaulle (chiar daca a ajuns in franta, e mai relaxanta zona), avem bucati de centura normala in cateva orase,bucati de autostrada... greu ... bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 nu vedeti ca nu mai avem piatra cubica la charles de gaulle (chiar daca a ajuns in franta, e mai relaxanta zona), avem bucati de centura normala in cateva orase,bucati de autostrada... greu ... bafta. treaba cu piatra cubica nu are nici o legatura cu "evolutia" lucrurilor acolo a fost o treaba strict comerciala, aceea piatra cubica a fost exportata, fiind un granit foarte vechi, mai scump decat fierul vechi ce pleaca din portul Constanta multumim de urarea bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Va urez bafta in ancheta si sper sa-i gasiti pe baietii de care aveti nevoie!Catalina nu ma impresioneaza decat tineretea lui si nimic din ce ai spus tu mai sus,pentru ca le-am trait si eu.Dezamagirea si furia or sa fie nemasurate cand o sa aflati ca totul a fost facut degeaba iar soferita este libera si bine mersi! http://www.telegrafonline.ro/1309122000/articol/165791/uciderea_unui_motociclist_in_accident__libertate.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdarogeorges Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Va urez bafta in ancheta si sper sa-i gasiti pe baietii de care aveti nevoie!Catalina nu ma impresioneaza decat tineretea lui si nimic din ce ai spus tu mai sus,pentru ca le-am trait si eu.Dezamagirea si furia or sa fie nemasurate cand o sa aflati ca totul a fost facut degeaba iar soferita este libera si bine mersi! http://www.telegrafonline.ro/1309122000/articol/165791/uciderea_unui_motociclist_in_accident__libertate.html http://ro.wikisource.org/wiki/Biblia/Vechiul_Testament/Ie%C8%99irea/Capitolul_21 as se vedea punctul 24. Si mai pun linkul de la un film....unul foarte bun din punctul meu de vedere : http://www.imdb.com/title/tt1197624/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 (editat) Ahaha!Am vazut filmul,am citit punctul 24,pacat ca baietia pe net nu se pune ca eram fanul tau! Editat Iulie 11, 2011 de R3Kin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Va rog,incercati sa tineti topicul curat pt eventualele informatii care apar daca mai apar.Multumim frumos pt intelegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 il stiu pe raducu, nu mi vine sa cred, unde mai exact pe soseaua cotroceni ? plec incolo 0751 030 697 da mi te rog un sms daca mai afli ceva Gabone, eu am ajuns la locul accidentului la vreo 20' cred. ne auzim maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Ahaha!Am vazut filmul,am citit punctul 24,pacat ca baietia pe net nu se pune ca eram fanul tau! va rog frumos haideti, faceti un efort, incercat sa faceti acest schimb de replici si dialogul asta pe facebook sau messenger. daca aveti ceva informatii ce ne-ar putea ajuta, postati aici, daca nu........sincer nu vreau sa stau sa citesc 20 pagini dupa o informatie. va multumesc pentru intelegere si sustinere. ma inclin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupul Gri Postat Iulie 12, 2011 Share Postat Iulie 12, 2011 Vineri 15 iulie, vom organiza un mars comemorativ si ne vom opri si la locul accidentului lui Raducu, pentru a aprinde o lumanare in amintirea lui. Cine doreste sa participe, poate confirma pe topicul acesta: /index.php?/topic/665150-mars-de-comemorare-a-prietenilor-ucisi-in-accidente-rutiere/page__gopid__2900009#entry2900009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalina Vutescu Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Vineri 15 iulie, vom organiza un mars comemorativ si ne vom opri si la locul accidentului lui Raducu, pentru a aprinde o lumanare in amintirea lui. Cine doreste sa participe, poate confirma pe topicul acesta: http://www.motocicli...09#entry2900009 Eu vin. Am confirmat si pe topicul acela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Eu pot spune un lucru. Cei ce sunt vinovati vor plati. Si am sa fac tot ce-mi sta in putinta sa duc la indeplinire acest lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AgresivRider Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Dublu Jack, ne poti oferi cateva informatii cu privire la desfasurarea anchetei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalina Vutescu Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Dublu Jack, ne poti oferi cateva informatii cu privire la desfasurarea anchetei? Stiti cu totii ca acesta este un forum public, unde oricine poate vedea tot ce se scrie aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 nu pot sa spun mai nimic deoarece nici eu nu prea stiu. la momentul in care am sa aflu am sa scriu. am sa fac public ceea ce este public si nu va este la indemana voua celorlati care sunteti interesati de acest proces. in continuare cautam martori. cautam poze si filme detalii. orice amanunt ptr noi este important. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalina Vutescu Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 (editat) Editat Iulie 26, 2011 de Catalina Vutescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Nu pot sa cred!!! Intru destul de rar pe aici!!! Am citit 23 de pagini si refuzam sa cred ca este el, desi aveam toate indiciile. Cum Dzeu a putut sa o pateasca omul asta, care as putea spune ca era unul dintre cei mai disciplinati motociclisti, in ceea ce priveste respectarea regulilor rutiere??!! Ma simt de parca nu as mai avea picatura de sange in corp. Si desi am vazut pozele, care mi-au confirmat, parca tot nu pot sa cred ca tocmai el s-a dus. GOD! Dumezeu sa-l aiba-n grija si sa-l odihneasca-n pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Nu pot sa cred!!! Intru destul de rar pe aici!!! Am citit 23 de pagini si refuzam sa cred ca este el, desi aveam toate indiciile. Cum Dzeu a putut sa o pateasca omul asta, care as putea spune ca era unul dintre cei mai disciplinati motociclisti, in ceea ce priveste respectarea regulilor rutiere??!! Ma simt de parca nu as mai avea picatura de sange in corp. Si desi am vazut pozele, care mi-au confirmat, parca tot nu pot sa cred ca tocmai el s-a dus. GOD! Dumezeu sa-l aiba-n grija si sa-l odihneasca-n pace! Pai de aia a iesit un fel de mars la inmormantarea lui. Am avut impresia ca chiar si ala cu mustati carunte de pe la politia rutiera de vine cam pe la toate intrunirile se abtinea cu greu sa nu o dea in plans. Iar bagi replici din astea de trebuie sa-mi spal ochelarii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabimaty Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Azi am vazut topicul... si initial am sperat sa fie o asemanare de nume. Condoleante celor apropiati. Odihneasca-te in Pace Raducu. Nu ar fi trebuit sa se intample asa ceva !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gLAUdius Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 astazi am trecut si eu pe la locul accidentului, imi petrec mult timp in acea zona, si aproape in fiecare seara drumul meu spre casa trece exact pe acea straduta...am stat 5 minute si efectiv eram pierdut cand am vazut lumanarile si poza lui, si m-a afectat acest accident, chiar daca nu il cunosteam pe radu ii stiam motocicleta foarte bine, deoarece el a avut serviciul intr-o casa unde sta un bun prieten, si stiam ca isi face concediile cu sotia pe motocicleta, si ca a mai avut un scuter piaggio x9 inainte de vfr...cred ca era un tip foarte prietenos si cu care mi-ar fi placut sa vorbesc...intr-o mica masura pot spune ca aceste calatorii ale lui, despre care stiam, m-au manat sa merg cu o aprilia rs125 pana in muntenegru, a fost foarte misto, mai ales ca acea aprilia nu e deloc facuta pentru asa ceva...chiar m-am gandit la el cand am ajuns la adriatica. e tare trist ca era un rider cu experienta si imi explic foarte greu cum de a putut sa aiba viteza in acel loc, mai ales ca dupa respectiva intersectie este un stop...si defapt cel mai tare ma intristeaza ca accidentul cred ca s-a petrecut la mai putin de 1 minut de serviciul lui, unde isi tinea motocicleta. eu merg in fiecare dimineata pe motocicleta la birou, si nu mi-am pus niciodata problema ca s-ar putea intampla ceva dintr-o data, din nimic. nu stiu ce sa mai spun, chiar imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat, si sper ca acea soferita macar sa ramana cu o pata adanca in suflet pentru ceea ce a facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalina Vutescu Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 e tare trist ca era un rider cu experienta si imi explic foarte greu cum de a putut sa aiba viteza in acel loc, mai ales ca dupa respectiva intersectie este un stop...si defapt cel mai tare ma intristeaza ca accidentul cred ca s-a petrecut la mai putin de 1 minut de serviciul lui, unde isi tinea motocicleta. eu merg in fiecare dimineata pe motocicleta la birou, si nu mi-am pus niciodata problema ca s-ar putea intampla ceva dintr-o data, din nimic. ... de unde ai tras concluzia ca Raducu a avut viteza? Ce vrei tu sa spui de fapt? Si cine esti tu de fapt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 Catalina, ca a avut viteza sau nu o sa aprecieze expertii nu eu, tu sau....oricine este doritor sa-si exprime punctul de vedere. viteza nu a fost, cert este ca soferta a iesit fara sa se asigure , fara sa opreasca si s-a mai si oprit pe banda nr 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate