mihai_prd Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 Ares cu a lui viragă..mă, da ce ghidon ai tu, mă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 dă seim.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 motoreta fără Ares.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 Ghidonu' în cauză.În poză nu e evidenţiat foarte bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 Ares e cam mare pt motorul ala.....i-ar sta bine pe un VN1500 sau asa ceva.... oricum,ghidonul ala nu se potriveste cu linia lui xv535... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 ..... cum poti sa spui asa despre ghidonul omului B? Nu vezi ca e fixat in toate suruburile?..... se potriveste la fix. Imi luam si eu... la la vn sunt ceva mai groase coarnele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannyx03 Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 Cautam operatori de interviu pentru realizarea chestionarelor pe teren.. Program flexibil cu cat muncesti mai mult cu atat o sa castigi mai mult.....deci daca aveti nevoie de bani va astept cu un cv. ( hr@mercury.ro) Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 Cautam operatori de interviu pentru realizarea chestionarelor pe teren.. Program flexibil cu cat muncesti mai mult cu atat o sa castigi mai mult.....deci daca aveti nevoie de bani va astept cu un cv. ( hr@mercury.ro)Bafta ..... numai chopperisti..... Uniforma... piele si lanturi (in functie de necesitati... rasi in cap si cu tatuaje) .... sa-l vedem pe ala care nu vrea sa completeze chestionarele..... Plata.... in acord global.... pe cap de chestionat.... care nu mai misca. Stiam eu ca astia de la mercury au imaginatie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 Ares e cam mare pt motorul ala.....i-ar sta bine pe un VN1500 sau asa ceva....oricum,ghidonul ala nu se potriveste cu linia lui xv535... B. e micuţă nea Black, da' ce să-i faci, nu este bani de mai mare... care este. oricum, mie chiar îmi place cu ghidonul ăsta, ai să vezi că se schimbă optica ei generală după ce îi pun şi rezervor sus pe cadru. deocamdată mă lupt cu rateurile când decelerez... dar încet încet o să se rezolve. numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertomarian74 Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 arta si precizie made in Bistrita opera de arta realizata de mine si de un bun amic al meu Chopper acum vreo 8 ani. Tare m-as mai bucura sa stiu ca inca mai serveste asa cum a facut-o mai mult de 25 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 salutare baieti, nu prea am postat ca nu sint convins ca motoru meu e chiar chopper.saua am modificat-o anul asta ,la fel si portbagajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 E un cruiser foarte frumos, shi bine ai venit printre noi. Acuma ...chopper...nu-i! Dar cate choppere ai vazut aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 sper ca nu am jignit pe nimeni( ares666).....mi-am spus doar parerea,asa,in felul meu,mai direct....bafta. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duracell Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 Asta este cruiserul meu, o cheama Bestia, iar pe mine Duracell. Suntem mai noi in domeniu, dar ne straduim. Cautam tovarasi de plimbari. Cel din dreapta sunt EU, alturi de domnul BD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 Ghidonu' în cauză.În poză nu e evidenţiat foarte bine! las' ca l-am vazut in realitate!!! shi ne-am dat seama ce poate face sa-l stapaneasca sanatos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 Asta este cruiserul meu, o cheama Bestia, iar pe mine Duracell. Suntem mai noi in domeniu, dar ne straduim. Cautam tovarasi de plimbari. Cel din dreapta sunt EU, alturi de domnul BD. Cred ca te-am vazut sambata seara. Sa-ti traiasca motorul. Pe unde stai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duracell Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 Cred ca te-am vazut sambata seara. Sa-ti traiasca motorul. Pe unde stai? E foarte posibil, ca m-am fatzait prin bucuresti vreo cateva ore..Daca ieseam de la peco din baneasa, inseamna ca te-am vazut si eu Stau pe langa universitate, la armeneasca. Vii la mare? Ca incerc sa gasesc un grup de chopperisti in sensul asta, sa mai cunosc si eu lume Ce-i drept, nu am ajuns pana acuma la arc, dar am cunoscut superbaieti pe forum. Daca vrei sa iesim la o plimbarica candva, ori PM, ori scrie si tu pe topicul meu de la Motociclisti, in fiecare zi Asfalt uscat, sa-ti traiasca fierul si sa aiba grija de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 Asta este cruiserul meu, o cheama Bestia, iar pe mine Duracell. Suntem mai noi in domeniu, dar ne straduim. Cautam tovarasi de plimbari. Cel din dreapta sunt EU, alturi de domnul BD. şi dacă vă veţi uita atenţi , sub şaua lu BDu se găseşte un CDI care nu-i apartine..al cui să fie oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 E foarte posibil, ca m-am fatzait prin bucuresti vreo cateva ore..Daca ieseam de la peco din baneasa, inseamna ca te-am vazut si eu Stau pe langa universitate, la armeneasca. Vii la mare? Ca incerc sa gasesc un grup de chopperisti in sensul asta, sa mai cunosc si eu lume Ce-i drept, nu am ajuns pana acuma la arc, dar am cunoscut superbaieti pe forum. Daca vrei sa iesim la o plimbarica candva, ori PM, ori scrie si tu pe topicul meu de la Motociclisti, in fiecare zi Asfalt uscat, sa-ti traiasca fierul si sa aiba grija de tine. Nu erai prin fata pe la casa poporului ... cu o tipa in spate.. am schimbat citeva cuvinte la semafor Numarul indoit artistic mi-a atras atentia. La mare.. cred ca ma mai gindesc hai sa facem un topic aici la choperisti poate facem un grup.. unde mai pui ca eu sunt constantean. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Pai ca chopper preferat am ales o Honda Super Magna cu 750 cm2 V4 si sunt tare multumit mecanic. Mi-a atras ochiul de cind a aparut si motorul respectiv deja ma convinsese de performantele lui. Axul cardanic cere f. putina ingrijire si recunosc ca nu prea ii dau mare atentie cosmetica. Am pus pe Magna deja peste 75000km si merge ca noua. Am avut un Harley Sporster citiva ani dar eram mecanic mai mult decit calare. Un chopper de vis ce mi-as dori in garaj este un Honda Rune dar este inca am piperat la pret acuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Tare as vrea citeva saptamini calare pe un Simson frumos facut sau un Ural. Curind pote si un Rune adaug. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Tare as vrea citeva saptamini calare pe un Simson frumos facut sau un Ural. Curind pote si un Rune adaug. Ce zici asta iti place? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 (editat) Si motorul meu. Izh Planeta 5 Deluxe cu ceva modificari estetice si multe modificari electronice; aprindere electonica fara platina, avans cetrifugal, turometru electronic, voltmetru electonic si indicator de temperatura al motorului. Editat Iunie 23, 2005 de cretescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 (editat) Si inca o poza. Am montat si doua ventilatoare pe lateralele motorului pentru o racire mai buna si isi fac treaba mai bine decit speram. Editat Iunie 23, 2005 de cretescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 (editat) Tare as vrea citeva saptamini calare pe un Simson frumos facut sau un Ural. Curind pote si un Rune adaug. Mdap asa ceva vreau si eu Rune the best the BIG Editat Iunie 24, 2005 de Rinno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate