dexxter Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Neah, n'am fost cu viteza niciodata. Greu de crezut ca ma apuc acu'! Si de mancat ma manca sa dau ture inca de la prima motoreta, un Hornet tare frumusel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailor_one Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Va salut !!! Daca s-ar putea ceva info mai complete despre moto Kawasaki cel de 1000....modelul exact si anul de fabricatie !!! Va multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Va salut !!! Daca s-ar putea ceva info mai complete despre moto Kawasaki cel de 1000....modelul exact si anul de fabricatie !!! Va multumesc anticipat ! http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikereviews/searchresults/Bike-Reviews/Kawasaki/Kawasaki-KLV1000-2004-2006-TC/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Va salut !!! Daca s-ar putea ceva info mai complete despre moto Kawasaki cel de 1000....modelul exact si anul de fabricatie !!! Va multumesc anticipat ! Este de fapt, VSTROM-ul de 1000 cm3, cu motor SUZUKI. Doar numele schimbat. Intraba-l pe proprietar: Magarusul Marius. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 10, 2011 Autor Share Postat August 10, 2011 Este de fapt, VSTROM-ul de 1000 cm3, cu motor SUZUKI. Doar numele schimbat. Intraba-l pe proprietar: Magarusul Marius. baiii fratetu" nu baga pozelele? si zicea de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailor_one Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Mersi mult de info !!! Toate cele bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 salutare tuturor, si eu fara cuvinte, locurile sunt minunate, este ca o terapie cand ajungi acolo si realizezi in ce jungla urbana traim,,, cu stres, trafic naspa, probleme de tot felul de la lume adunate si-napoi la lume date,,,am facut si eu un filmulet pe you tube : la mai multe ! multumesc participantilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Bravo Marius, extraordinar filmuletzul. Anul viitor o sa vreau si eu sa merg in Grecia este superb ce am vazut la tine in filmuletz. Se pare ca multa lume alege Samotraki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 (editat) Daca puneai si un pic de muzica era si mai frumos. Felicitari inca odata pentru tura! Hopa...eram dat pe mute, sorry! salutare tuturor, si eu fara cuvinte, locurile sunt minunate, este ca o terapie cand ajungi acolo si realizezi in ce jungla urbana traim,,, cu stres, trafic naspa, probleme de tot felul de la lume adunate si-napoi la lume date,,,am facut si eu un filmulet pe you tube : la mai multe ! multumesc participantilor Editat August 23, 2011 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Tare .. sugestiv filmuletul, te face sa te urci pe motocicleta si sa pleci in Grecia pe moment !!! Frumoasa tura, felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 Mariuse, mare magar mai esti. Pai cu fimulete din astea ne starnesti tu, ca ne curg balele in fata tastaturii !! Poate reusesc si eu anul asta sa fac o Grecie pina in octombrie. Sper... Servici si iar servici . Cu stima, Gospodarul " DRIVE FAST, BUT DRIVE SAFE! " iti da voie sefu la concediu????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Superbe poze, superba excursie! La cat mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 27, 2011 Autor Share Postat August 27, 2011 salutare tuturor, si eu fara cuvinte, locurile sunt minunate, este ca o terapie cand ajungi acolo si realizezi in ce jungla urbana traim,,, cu stres, trafic naspa, probleme de tot felul de la lume adunate si-napoi la lume date,,,am facut si eu un filmulet pe you tube : la mai multe ! multumesc participantilor FOARTE TARE DOMN REGIZOR MULTUMIM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 de la lume adunate si-napoi la lume date,,,am facut si eu un filmulet pe you tube : Foarte frumos facut si "asortat" cu muzica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 27, 2011 Autor Share Postat August 27, 2011 Tare .. sugestiv filmuletul, te face sa te urci pe motocicleta si sa pleci in Grecia pe moment !!! Frumoasa tura, felicitari ! eu cand vad pe unde am fost imi vine sa mi fac bagajele si sa fug in MAMAIA.....HIHIHI Don' regizor, cumva ati depasit linia continua? Nu ati taiat la regie? Cred ca am vazut clipul de peste 20 de ori. Super imaginile! Super! " DRIVE FAST, BUT DRIVE SAFE! " je fu.tui cu .ca,catul liniei da de amorul artei nu se punde.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 @gasca samotraki & turcia dar si celorlalti motociclisti Sarbatori Fericite si sa petreceti cu bine ! nu ne organizam si noi pt excursia din mai 2012 ? stiu ca este cam devreme dar macar sa propunem cateva destinatii propun la inceputul lui mai ( asa, de spart gheata ) o plimbare pe insula gokceada numai bine, marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 Super insula. De doua zile o vizitez pe net. 680 km se fac lejer intr-o zi. Eu ma bag cu stat pe insula intre una sau trei zile. La Multi Ani si cat mai multe destinatii frumoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 27, 2011 Autor Share Postat Decembrie 27, 2011 @gasca samotraki & turcia dar si celorlalti motociclisti Sarbatori Fericite si sa petreceti cu bine ! nu ne organizam si noi pt excursia din mai 2012 ? stiu ca este cam devreme dar macar sa propunem cateva destinatii propun la inceputul lui mai ( asa, de spart gheata ) o plimbare pe insula gokceada numai bine, marius am eu vaga impresie ca sunteti masochisti nu va "simteti" bine pana nu aruncati 2 euro si ceva pe litru de benzina la turci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 am eu vaga impresie ca sunteti masochisti nu va "simteti" bine pana nu aruncati 2 euro si ceva pe litru de benzina la turci Nu ne facem probleme ca ale noastre consuma putin. In Turcia se fac max 2 plinuri, nu-i o avere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 Nu ne facem probleme ca ale noastre consuma putin. In Turcia se fac max 2 plinuri, nu-i o avere. deh...cine dispune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 Nu ne facem probleme ca ale noastre consuma putin. In Turcia se fac max 2 plinuri, nu-i o avere. Asta in conditiile in care: 1. Te rezumi la un drum pana in Istambul sau 2. Iti consuma 1% O tura prin Turcia pe coasta Marii Negre spre muntele Arat si inapoi pe coasta Marii Mediterane ... faci lejer 4500 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 Asta in conditiile in care: 1. Te rezumi la un drum pana in Istambul sau 2. Iti consuma 1% O tura prin Turcia pe coasta Marii Negre spre muntele Arat si inapoi pe coasta Marii Mediterane ... faci lejer 4500 km Era vorba de drumul pana in insula Gokceada, propus de Marius. Tura in Turcia am facut-o acum 3 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 29, 2011 Admin Share Postat Decembrie 29, 2011 (editat) Si ce-ar fi de vazut interesant pe insula aia? Din ce am vazut eu, numai pentru capre, gaini si magari nu merita sa bateti drumul, aveti Insula mare a Brailei, la o azvarlitura de bat..! Editat Decembrie 29, 2011 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 (editat) Si ce-ar fi de vazut interesant pe insula aia? Din ce am vazut eu, numai pentru capre, gaini si magari nu merita sa bateti drumul, aveti Insula mare a Brailei, la o azvarlitura de bat..! Turism fara turisti, asta vad eu interesant. Zone pustii, drumuri libere, la alegere asfalt sau pamant, cazarea si masa in pensiuni familiale, meniuri traditionale, peste, fructe de mare, rahat, serbet, fistic, adevarate Cel putin asta sper sa gasesc. Traseu ideal pt un sfarsit de saptamana. Editat Decembrie 29, 2011 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 30, 2011 Autor Share Postat Decembrie 30, 2011 Turism fara turisti, asta vad eu interesant. Zone pustii, drumuri libere, la alegere asfalt sau pamant, cazarea si masa in pensiuni familiale, meniuri traditionale, peste, fructe de mare, rahat, serbet, fistic, adevarate Cel putin asta sper sa gasesc. Traseu ideal pt un sfarsit de saptamana. bogdan sa te bucuri de ce ai enumerat trebuie macar 4 zile una dus 2 colindat si 1 retur sf de sapt inseamna 2 zile juma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate