Tank Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Se intampla rar sa nu-mi gasesc cuvintele. Lui Taz nu i se intampla niciodata. Unul dintre cei mai buni oameni de care m-a legat pasiunea pentru motociclete. Un om pe care daca l-ai cunoscut, nu se poate sa nu-l iubesti. Volubil, de cele mai multe ori cu o vorba hatra de aruncat. Odihneste-te in pace Tazulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiajam Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Un om deosebit... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 un om deosebit care peste tot lasa o impresie foarte buna, R I P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iasibiker Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dog72cat Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmozs Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Dumnezeu sa te ierte TAZ ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BushyBou Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 R.I.P Taz Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
takai Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 zambestene prieten drag de acolo de unde numai ingeri stau. Dumnezeu sa te ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kool Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 R.I.P. Taz. Nu imi vine sa cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noureasca Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 R.I.P. Taz, nu te vom uita niciodata, vei ramane o amintire vie in sufletele noastre, la fel de vesel, un exceptional violonist si un adevarat model de motociclist. Vom Zambi in continuare la amintirea bancurilor si a povestirilor comice pe care ni le relatai in serile tarzii de vara de pe scarile fundatiei....Oamenii buni, nu sunt lasati prea mult pe acest pamant:(..... Dumnezeu sa il ierte pe dragul nostru prieten Adrian Berescu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicoara69 Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Incredibil ! Mare pierdere pentru comunitatea moto din Iasi ! Condoleante familiei. Odihneste-te in pace TAZ !!! Atasez o poza din 2006, de la intrunirea din Constanta ... Am ramas fara cuvinte .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 intr-adevar dumnezeu ii vrea doar pe cei mai buni la el....... ODIHNESTE-TE IN PACE DRAGUL MEU PRIETEN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crivat Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Pacat mare de asa om... nu mai zic nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Imi pare nespus de rau, odihneste-te in pace Taz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Topic unit cu cel regional din Iasi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Sa te odihnesti in pace Taz! Sper ca te-ai dus intr-un loc unde nu ploua niciodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BuRaGA Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 :rose: :rose: Condoleanțe familiei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 cateva poze din arhiva personala (2002-2003 cred ) Adrian impreuna cu Mircea Ciocan scobind prin amortizoare o poza care l-a distrat tare mult....ii ieseau bilele pe afara...si el se distra de minune la cat o iubea mai bine isi dadea peste picioare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Adrian Berescu cunoscut ca ... TAZ . Un om dupa care plange si va plange foarte multa lume. /index.php?/topic/667041-adrian-berescu-aka-taz-accident/page__pid__2931146__st__40#entry2931146 Dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Nu-mi revin.... nu poate fi adevarat... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace... !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manollo Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 ARTIST, PRIETEN, BIKER !!!!!!! Sunt sigur ca ar fi vrut sa ne vada razand............dar nu pot sa ma abtin sa nu plang, iarta-ma Taz. ODIHNESTE-TE IN PACE PRIETEN DRAG SI VEGHEAZA ASUPRA NOASTRA IMPREUNA CU FLEICA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_mic Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 S-a rupt ceva in mine... Niciodata nu va mai fi ca inainte de a fi aflat... Sa-ti fie soare, acolo unde esti, prietene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate