chubby Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Condoleante familiei si Comunitatii moto! Nu l-am cunoscut personal,din pacate, si cu toate astea ma simt ca si cum ne stiam de nu stiu cat timp. pentru sofer si pentru alti ca el si ca "gogu"(care a postat la articol) numa (cuvinte urate) ptr restul, plecati de acolo cat mai puteti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 (editat) Este trista aceasta zi...sunt triste aceste zile ce vor veni stiind ca nu vei mai fi printre noi... Durerea noastra nu se poate exprima in cuvinte....ne doare...ne doare sufletul ca cineva a decis sa fie asa... Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul tau frumos ... Adio Tazule JAK Editat August 19, 2011 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 (editat) Amintiri din 2008 cu Taz la o intalnire haiduceasca la trecatoarea Bucin dintre Praid si Gheorgheni: 1. Cugetand 2. Invatand-ul pe @Phonexi27 sa calareasca o Ninja! 3. Preferata lui 4. Viata lui..... 5. Impreuna cu noi la lacul Zetea 6. Calutii nostri 7. ...si casca lui inconfundabila 8. se simtea bine cu orice fel de motociclist 9.... 10. si ne-am luat ramas buna pana data viitoare IAR ACUM NE LUAM RAMAS BUN PENTRU TOTDEAUNA, SPER SA VEGHEZI LA NOI TOTI DE ACOLO DE UNDE ESTI Editat August 19, 2011 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
76cpo Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE...SA-I FIE TARANA USOARA...CONDOLEANTE FAMILIEI ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE...SA-I FIE TARANA USOARA...CONDOLEANTE FAMILIEI ... Mai multe detalii nu aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 odihneste-te in pace, Taz.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinter Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 RIP Taz. Inca nu imi vine sa cred. Mare pacat de asa un om. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Rip Taz ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brisco Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Mai multe detalii nu aveti? RIP Taz http://www.bzf.ro/violonistul-adrian-berescu-accidentat-mortal-la-fagaras.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Nu l-am cunoscut personal , dar dupa cat s-a scris aici , a fost un mare om !!! ODIHNESTE-TE IN PACE ! Sunt sigur ca ne vom raintalni , acolo sus , impreuna cu toti ceilalti motociclisti plecati prea devreme dintre noi , si cu siguranta , va iesii o mare intalnire moto , unde nu va ploua , si distractia va fi maxima !!! RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 cand am citit prima pagina , am zis ok , alt accident , oase rupte , se reface , doar e motociclist , dupa 3 4 posturi s-a ridicat parul pe mine Sa-ti fie tarana usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crivat Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Am trecut acum intampaltor prin fata Filarmonicii Iasi, si din toate afisierele zambea tov. Taz; daca sub fotografia lui nu ar fi fost 2 date ai fi zis ca e sarbatoritul saptamanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Convetuitul in romania dauneaza grav sanatatii si vietii! Din ce observ numai din "accidentele" intamplate anul acesta, mai devreme sau mai tarziu ne vine randul la toti, asa, unu cate unu'! Incepi sa-ti pui intrebari daca se mai merita cu motocicleta pe strazi! Tara apartine idiotilor, manelistilor si cretinilor cu permis sau nu! Noi, suntem o minoritate si, an de an devenim din ce in ce mai putini! Sa-i fie tarana usoara... condoleante familiei si prietenilor! Este absolut revoltator ce se intampla. Insa nu putem decat sa stam cuminti cu capul plecat si sa ne acceptam soarta; sa asteptam resemnati sa ne vina si noua randul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhapsody Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Am citit cele cateva pagini scrise de la tragicul accident si mi-am dat seama ca s-a dus inca un motociclist deosebit si iubit de comunitatea moto din care facea parte. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sky_Hunter Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Ne ingropam fratii si prietenii in Romania. Nu exista respect, nu exista reguli si tot noi suntem cei vinovati doar pt ca avem o pasiune pentru motoare. Acum 2 sapt. am avut niste amici care au murit pe moto (sot si sotie) din cauza unei soferite care s-a gandit ca e bine sa depaseasca in varf de panta. SUNTEM INVIZIBILI! Dumnezeu sa-l odhineasca in pace! RIP Taz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tank Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 (editat) Pe unul dintre ziarele locale din Iasi au aparut niste poze de la locul accidentului. Nu stiu de unde le-au luat baietii, probabil de la vreun ziar local. In poza se vad niste urme incercuite cu creta de unde rezulta ca 'soferul' combinei a iesit de pe un drum lateral in aceeasi directie de mers cu Taz. Se pare ca a lovit combina in coltul din dreapta spate. http://www.bzi.ro/up...to-video-235042 sursa, se pare: http://www.bzf.ro/violonistul-adrian-berescu-accidentat-mortal-la-fagaras.html Editat August 19, 2011 de Tank Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Dupa ce il inmormantam pe Taz ar trebui sa organizam un convoi al tacerii pana in Fagaras si sa il gasim pe acest calau ca sa-i multumim personal...fiecare , pentru ca a reusit sa ne ia dintre noi pe "Cel mai iubit dintre pamanteni " Asa arata ...calaul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Dupa ce il inmormantam pe Taz ar trebui sa organizam un convoi al tacerii pana in Fagaras si sa il gasim pe acest calau ca sa-i multumim personal...fiecare , pentru ca a reusit sa ne ia dintre noi pe "Cel mai iubit dintre pamanteni " Asa arata ...calaul . „A intrat unul din dreapta cu motocicleta în roata din dreapta a utilajului meu. Nu Âştiu dacă avea viteză, eu l-am văzut că vine, era la depărtare, dar mă gândeam că am timp să intru Âşi eu pe DN1“, a spus Constantin I. din FăgăraÂş, Âşoferul combinei agricole. www.bzf.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Dupa ce il inmormantam pe Taz ar trebui sa organizam un convoi al tacerii pana in Fagaras si sa il gasim pe acest calau ca sa-i multumim personal...fiecare , pentru ca a reusit sa ne ia dintre noi pe "Cel mai iubit dintre pamanteni " Asa arata ...calaul . ...din păcate, morfotipul celui care ne "hotărăște" soarta în ROMania, celui care "decide" cine pleacă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Un mare sufletist si un caracter deosebit. Nu pot descrie furtuna din sufletul meu... Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Si asa, zi de zi, suntem decimati de niste cretini si de niste boi care au impresia ca soseaua e numai a lor! eu l-am văzut că vine, era la depărtare, dar mă gândeam că am timp să intru Âşi eu pe DN1“ pai nenea asta daca merge pe camp si vede numa' grau in fata ochilor, cum sa aprcieze si el o distanta si un vehicol in miscare??!!da' asa s-a gandit el...ca are timp! Dumnezeu sa il ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sky_Hunter Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Cu adevarat graiesti ca asta e stereotipul omului care ne hotareste soarta pe drumurile publice. Am o nelamurire totusi, el spune ca a venit din dreapta si l-a lovit in roata dreapta; din poze vad ca exista un squar acolo: Inseamna ca Taz a incercat sa depaseasca prin dreapta ? ca nu pot sa fac reconstituirea decat cu Taz depasind prin dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondarul Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Aseara citeam pe forum si la un moment dat am observat cand tocmai postase Orestte, vestea despre accidentul suferit de TAZ. Stateam lipit de calculator sa vad ce se mai posteaza, nu se stiau multe detalii, dar in spiritul celor spuse de Orestte, imi faceam deja planurile pentru a merge dimineata sa donez sange. In cateva minute am primit si sms-ul cu tragica veste, pur si simplu am incremenit, nu-mi venea sa cred... Platim un tribut prea scump pentru acesta pasiune si din nefericire, Dumnezeu nu-i alege (sau poate are El un algoritm pe care noi nu-l stim) pe cei care-i ia acolo sus. Din pacate, orice am spune si/sau am face, nimeni si nimic nu-l mai aduce pe TAZ viu printre noi. DUMNEZEU SA TE AIBA IN GRIJA! NE VEI LIPSI. :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
86taz Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 R.I.P. Prima data l-am cunoscut acum vreo 5-6 ani la belfast, la aceeasi masa si cu motorul parcat in acelasi loc...mi-a propus sa facem un sprint paralel pe numerele de inmatriculare, pentru ca aveam tot TAZ la masina... Pacat, un om de nota 10... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Cu adevarat graiesti ca asta e stereotipul omului care ne hotareste soarta pe drumurile publice. Am o nelamurire totusi, el spune ca a venit din dreapta si l-a lovit in roata dreapta; din poze vad ca exista un squar acolo: Inseamna ca Taz a incercat sa depaseasca prin dreapta ? ca nu pot sa fac reconstituirea decat cu Taz depasind prin dreapta. Intr-o poza se vad marcate pe asfalt urmele lasate de combina, care a intrat pe DN din stanga motociclistului.Probabil a incercat sa evite prin dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate