bogdan.marinescu Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 sau destin.... Nope, 100% selectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
assasin89 Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 cea mai proasta faza care nu o sufar...dupa ce bei sa te urci la volanul unei masini sau pe un motor....e foarte grav cu masina...dar cu motorul la care nu exista "accidente usoare" ....teribilismul....oricum insanatosire grabnica....k nu doresc nimanui raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 cea mai proasta faza care nu o sufar...dupa ce bei sa te urci la volanul unei masini sau pe un motor....e foarte grav cu masina...dar cu motorul la care nu exista "accidente usoare" ....teribilismul....oricum insanatosire grabnica....k nu doresc nimanui raul Nu mai criticati atat alcoolul la volan/ghidon pt ca la sondajul facut de mine a iesit ca unul din doi (50%) a facut asta! E nasol ce i s-a intamplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Eu cred ca a fot 99% dar nu toti au recunoscut... Si eu am beut si mergeam cu stresul in zig-zag cu an I-a ca nu eram in stare sa schimbam vitezele dar macar aveam casti si mergeam incet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 am citit cu atentie tot ce sa postat aici in leg cu pustiul ..................acum sa va prezint parerea mea ce sa intimplat de fapt copilul iubea o fata aia la lasat ..... el sa imbatat si ce a zis ia sa ma rup in figuri ars si sus pe rugina din curte sa ii ia ochii pasaretului urmarile imediate ... a cazut a ramas si fara dinti si fara pasare dar trauma psihica e a mai a dracului va fi un roacker betiv si misogin si va umili toate pasarile pe care le va prinde asa ca tot raul spre bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NISSAN Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Nu mai criticati atat alcoolul la volan/ghidon pt ca la sondajul facut de mine a iesit ca unul din doi (50%) a facut asta! E nasol ce i s-a intamplat. Pai pentru aia (50%consumatori) care n-au patit-o , poate fi un exemplu sa o lase mai moale... Cu masina recunosc, am mai lins cate o bere, dar pe moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
svejksoldjer Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 va fi un roacker betiv si misogin si va umili toate pasarile pe care le va prinde asa ca tot raul spre bine lol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 am citit cu atentie tot ce sa postat aici in leg cu pustiul ..................acum sa va prezint parerea mea ce sa intimplat de fapt copilul iubea o fata aia la lasat ..... el sa imbatat si ce a zis ia sa ma rup in figuri ars si sus pe rugina din curte sa ii ia ochii pasaretului urmarile imediate ... a cazut a ramas si fara dinti si fara pasare dar trauma psihica e a mai a dracului va fi un roacker betiv si misogin si va umili toate pasarile pe care le va prinde asa ca tot raul spre bine Ce fain ai zis!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 ....to be cool............ se pare ca e tare rokkkeru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 sal a cazut si si a spart dintii... baiatul se alfa la spital in Oradea, este in coma. si a pierdut toti dintii din partea de sus speram ca se face bine ! am inteles ca este clasa a 11a sau a 12a ! Un copil fara minte care a facut o mare prostie si acum e in coma, voi vorbiti de dinti si faceti bancuri. Sanatate si minta multa ii doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 tuturor alora care ii ureaza de bine: sunteti la fel de cretini. Esti pe un forum public. Presupunerea mea este ca exista oameni care reactioneaza dubios daca sunt facuti cretini. Ai grija la limbaj. PS: complecteaza-ti profilul, asa din respect pentru noi, ca sa stim cine ne face cretini. Si urez primul: MULTA SANATATE PUSTIULUI SI SPER SA SE FIE INVATATURA DE MINTE. (Nu ii iau aparararea ca nu am de ce) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 e la varsta teribilismului, si toti am facut nebunii la varsta lui. unii am scapat cu bine, altii o patesc urat de tot, altii nu mai sunt printre noi. sa arunce primul cu piatra.... subscriu la ce ai scris ! asa este ! trist este faptul ca multi sunt "moralisti" si nu isi recunosc faptele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubici Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Esti pe un forum public. Presupunerea mea este ca exista oameni care reactioneaza dubios daca sunt facuti cretini. Ai grija la limbaj. PS: complecteaza-ti profilul, asa din respect pentru noi, ca sa stim cine ne face cretini. Si urez primul: MULTA SANATATE PUSTIULUI SI SPER SA SE FIE INVATATURA DE MINTE. (Nu ii iau aparararea ca nu am de ce) subscriu atat la urarile de sanatate cat si la partea cu "cretini" care mi se pare exagerata. ar fi cam drastic sa ne dorim sa moara chiar daca a fost cam demnet, si-a luat-o destul la final..... si nu-l incurajam sa o faca din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
svejksoldjer Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 hai salut din nou. cum se pare ca n-ati inteles esenta (mai putin 2, 3 - stege, corect de data asta), imi cer scuze pentru forma in care am exprimat. in rest.... sanatate. (stiu, am mai zis...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 cum se pare ca n-ati inteles esenta ... Se pare ca tu nu intelegi ce se intelege din propriile tale posturi. Noi am inteles cu totii ca tu crezi ca baiatul a primit ceea ce merita, dar tu nu ai inteles ca pe noi toti ne deranjaza mult mai mult forma in care te exprimi decat continutul posturilor tale, pe care defapt noi le-am inteles foarte bine, si cu care am fi de acord daca ele ar contine un pic de compasiune pentru un om pe care nu il cunosti ca sa il judeci. Ai inteles, gustere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Si daca trecea peste tine, nevasta, amanta, mama, sora catel si copiii tai? Citi mai erau la fel de indulgenti? Baiazid, ca 50% au condus bauti, ti se pare ca le-a spus cineva ca sint destepti? toti au fost idioti, cel putin in momentul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 rectific.. scuze.. a intrat intr o masina parcata ! :"a venit ala q o viteza si nu a fost atent si s-a bagat intr-o masina parcata langa izola si a ramas intins pe jos tot d sange la fata....si parintele a chemat salvarea si cand l-au luat.....dupa aia a venit politia si a investigat locul....." baiatul este clasa a 11a ! *""tuturor alora care ii ureaza de bine: sunteti la fel de cretini.""* svejksoldjer POFTIM ??? s a intamplat s a intamplat ! ce sa faci? ii urezi de rau ???? daca da ,inseamna ca tu esti mai c r e t i n* decat suntem noi ! nu se stie sigur daca a fost beat.. asa se aude prin oras.. si daca a fost.. eu nu pot decat sa i urez insanatosire grabnica !!! Subscriu.... Multi idioti pe lumea asta. Oricum o sa plateasca cu varf si indesat, ce sens are sa-i mai ureze si cate un binevoitor... Asta de da cu pietre o fi fecioara Maria, varza.... am citit cu atentie tot ce sa postat aici in leg cu pustiul ..................acum sa va prezint parerea mea ce sa intimplat de fapt copilul iubea o fata aia la lasat ..... el sa imbatat si ce a zis ia sa ma rup in figuri ars si sus pe rugina din curte sa ii ia ochii pasaretului urmarile imediate ... a cazut a ramas si fara dinti si fara pasare dar trauma psihica e a mai a dracului va fi un roacker betiv si misogin si va umili toate pasarile pe care le va prinde asa ca tot raul spre bine Mi se pare un pic indecent si nelalocul lui acest comentariu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buldogu Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Nu mai criticati atat alcoolul la volan/ghidon pt ca la sondajul facut de mine a iesit ca unul din doi (50%) a facut asta! E nasol ce i s-a intamplat. Ai mare dreptate...io recunosc sunt unul dintre cei 50% care s-au suit beti la volan (cam beat mort as putea spune). Dar mi-am jurat ca nu voi mai face asa ceva....putea sa-mi fie fatal. Cat pentru pusti nu-i pot dori decat multa sanatate ...si asta sa-i fie o mare lectie pe viitor. Nu cred ca trebuie sa mai aruncam cu noroi in el....deja este mutilat pe viata...si mai e si la varsta cand gandeste la primul impuls...si daca acest impuls a fost dat de o fata care i-a zis "pa"...nu ai ce sa-i faci. Ganditi-va ca toti am fost ca el.....Oare nu vi s-au dat niciodata papucii la varsta adolescentei??CE ati facut atunci??Oare nu ati sunat cel mai bun prieten si ati dat gata cateva sticle de vodca ??? Sper sa nu jignesc pe nimeni cu ce am spus mai sus...si inca odata sanatate pustiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiGrUtZ Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 (editat) Tot SANATATE am sa-i doresc si eu cu riscul de a fi cre.tin, bou, magar si asa mai departe . Intamplarea i-a fost mai mult decat o lectie baiatului pe care 99% a invatat-o! E de-al nostru', cum naiba puteti sa-i doriti rau?! Editat Noiembrie 13, 2006 de TiGrUtZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 sanatate baiatului si sa se invete minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 Nasol fratilor, sper sa se faca bine. Nu e bine sa bei , sa nu porti casca si sa ai 17 ani pe motor(adica fara permis) , da acu' hai sa nu-i dorim o soarta amara. Cam toti au baut, au condus, fara carnet sau/si fara casca. Soldatule Svejk , nu fii bulangiu , ca se intoarce soarta. Eu ieri mi-am rupt gura si sint departe de starea baiatului accidentat, da tot e nasol. Insanatosire grabnica. Pentru dinti , cea mai folositoare nu-i pasta de dinti Colgate , ci CASACA INTEGRALA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate