Sari la conținut

Multumesc celor care m-au ajutat


antagonick
 Share

Postări Recomandate

 

Apropo, ultima moda la conserve: xenoane verzi. :finger:

 

Pai daca au devenit 'legali', trebuie sa si faca cumva reclama ;)

 

Cocalarul e pe val si atinge cote apologice.

 

Da da daaaa, sa ne povesteasca! Sunt cativa mega-specialisti pe aici care stau la panda, abia asteapta sa-i sara la gat si sa-l desfiinteze cu replici atotcunoscatoare. Hai prietene, varsa tot ! :bounce:

 

PS - bafta si multa sanatate ...

 

:crack: Ai pus punctul pe 'j'.

 

Faceti-va remarcati ca e tara plina de chiori.

 

Mai degraba de persoane neatente care traiesc in lumea lor.

 

Ma ingrijoreaza insa faptul ca tipa e total incompatibila cu sofatul din moment ce mersul pe jos inca mai are secrete pentru ea(vine la spital in vizita si intra cu capul in usa pentru ca nu a asteptat sa se deschida cat trebuie).

 

Se pare ca lumea ei nu este combatibila cu a noastra. TRebuie sa-i dai o palma financiara ca sa si revina.

 

Din punctul meu de vedere ai procedat corect, o spun pentru ca nu poti afla ce este in capul celui de langa tine. Conducatorii sunt neatenti si nu au de cine sa fie taxati in trafic, ca sa poata aparea frica de consecinte.

 

Insanatosire rapida.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. Sunt sigur ca exista incaltaminte moto potrivita si mersului in oras, daca iti poti permite una ... cumparati una. Eu am asa ceva, si nu plec de acasa fara (asta de cand mi-am rupt un deget de la picior in adidasi, deh ...).

2. Daca nici usa de la camera nu a vazut-o bine, inseamna ca are probleme cu vederea. Asa ca e destul de plauzibila varianta : nu te-am vazut. Cred ca sunt multi soferi in trafic care chiar au probleme cu vederea dar nu recunosc de frica sa nu isi piarda carnetul. Tatal meu nu vedea bine la departare, dar nu a facut accidente si mergea incet ...

3. Sanatate !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator little wayne

hahahahaha :lol:

 

Insanatosire rapida! Bine ca ai scapat doar cu atat.

 

 

:ok: Eu o sa termin bateria in curand la cat abuzez de claxon. :laugh:

Chiar ieri mi s-a intamplat o faza. Cretinoizi care se baga in intersectie, facand un carnacior de masini. S-a pus rosu si cel din coada a fortat. M-am oprit in dreptul portierei si l-am claxonat vreo 10 secunde, n-a gesticulat nimic, nici nu s-a uitat la mine. Omu' n-avea unde sa se duca pentru ca blocase intersectia. Probabil ca printr-o clipa de neatentie si o plecare in forta i-as fi pus bordul motocicletei in brate. :laugh:

Eu obisnuiesc sa abuzez de clacson in intersectii(in special),la gara de nord intersectie cu duca si la intersectia b-dului buc noii cu soseaua chitila

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu il folosesc la orice miscare a soferilor care o interpretez ca un potential pericol pentru mine. Poate sa si mearga paralel cu mine si sa inceapa sa fure usor de volan spre mine.. mai bine ii dau claxon, poate prostul se uita in oglinda si nu vede ca sunt chiar langa el..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Recomand claxon de conserva montat meserias cu releu,eu mi-am pus unul de Dacia papuc in paralel cu originalul. E foarte buna o geaca verde-fosforescent in genul celor purtate de politisti,condervarii se cumintesc instinctiv la vederea culorii respective.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

MUltumesc de urari.

Nu i-am dat claxon, din pacate dar ma indoiesc ca in cazul ei faptul ca si-a pierdut unul din simturi,vazul in cazul de fata, l-a ascutit pe celalalt, auzul. cel mult riscam un raspuns de genul: Nu te-am vazut si nu te-am auzit! in loc de numai nu te-am vazut! E bun claxonul si l-am folosit numai ca nu si acum. Imi aduc aminte acum de un coleg de breasla care si-a montat un claxon de trezea mortii din cimitir, parca era de TIR. Intaresc afirmatia conform careia trebuie sa faci tot ce-ti sta in putere sa te faci remarcat.

 

Poate e cineva aici pe forum care are acces la o informatie si pe care o poate impartasi.In legatura cu despagubirea pe RCA-ul cascatei:

1.Puteti sa-mi confirmati ca in catalogul Schwacke valoarea de nou a unui kawasaki ninja zx6 este de 8000 euro pentru ca se pare ca firma de asigurari atat considera ca e pretul de nou in conditiile in care United Motors mi-au trimis o oferta de pret de 12000 euro.diferenta e cam mare.

2.Avand in vedere prevederile ordinului CSA 5/2010 privind modul de calcul al valorii motocicletei la data producerii accidentului care spune ca

 

Pentru stabilirea coeficientului de uzură al unui vehicul sunt necesare:

a) data introducerii în exploatare de nou a vehiculului respectiv, menionată în documentele de identificare a

acestuia: carte de identitate, certificat de înmatriculare etc., sau, în lipsă, anul de fabricaie de pe placa de

origine a vehiculului;

B) parcursul în kilometri realizat de vehiculul respectiv de la data introducerii lui în exploatare de nou si până

la data producerii evenimentului asigurat.

Art. 59. - (1) În cazul vehiculelor la care se cunosc datele menionate la art. 58 alin. (4), pentru stabilirea

coeficientului de uzură al vehiculului avariat se caută în tabelul coeficienilor de uzură linia corespunzătoare

vechimii în exploatare, în ani, si coloana corespunzătoare stării de întreinere medie, la intersecia cărora se va

găsi coeficientul de uzură respectiv. Coeficienii de uzură sunt determinai pentru un parcurs mediu anual de:

- 15.000 km pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de până la 3,5 t si pentru cele al căror număr

de locuri pe scaune nu este mai mare de 9;

În cazul în care există diferene între parcursul real si cel rezultat utilizându-se media anuală, coeficientul

corespunzător stării de întreinere medie se va corecta cu 0,5% pentru fiecare 1.000 km, fără a se putea

depăsi coeficienii corespunzători stărilor de întreinere bună sau satisfăcătoare.

(3) Corecia se face prin adunare, dacă parcursul real este mai mare decât parcursurile medii menionate la

alin. (1), ori prin scădere, dacă parcursul real este mai mic.

 

.............si tinand cont ca motorul meu avea 11 ani de exploatare dar kilometri sub media aia care ar fi trebuit

sa iasa undeva la 165.000 km(am in jur de 40.000 km) nu ar fi trebuit ca din coeficientul ala de uzura pe care ei l-au

considerat maxim sa scada astfel incat sa ajunga la limita de 63(corespunzator starii de intretinere buna)??

 

Scuze pentru postul imens!

Editat de antagonick
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai sa-ti zic cum sta treaba. Eu sunt SI conservar si pot sa-ti spun ca niciodata nu m-au deranjat la ochi faza lunga de la vreo motocicleta in timpul zilei. Tu crezi ca la cate bi, tri si alte xenoane nereglate, de toate culorile si puterile imi bat in ochi zilnic de la atatia bizoni, mai conteaza un far de motocicleta ? Aprindeti-va farurile si fiti vizibili.

Apropo, ultima moda la conserve: xenoane verzi. :finger:

 

 

Bine zis!

 

Oricum sper sa te refaci cat mai repede si fara alte probleme. Am patit aproape la fel, doar ca cel care imi dadea prioritate chiar mi-a dat, insa altul a intrat in spatele lui si l-a impins in fata mea... din fericire am scapat mult mai usor. iar in situatia mea nu mai conta nici faza lunga. a fost dauna totala si la masina care imi dadea prioriate (o dacie) si la moto.

 

Sa nu uiti sa bagi la asigurare si echipamentul ca sa mai strangi ceva bani.

 

.............si tinand cont ca motorul meu avea 11 ani de exploatare dar kilometri sub media aia care ar fi trebuit

sa iasa undeva la 165.000 km(am in jur de 40.000 km) nu ar fi trebuit ca din coeficientul ala de uzura pe care ei l-au

considerat maxim sa scada astfel incat sa ajunga la limita de 63(corespunzator starii de intretinere buna)??

 

Scuze pentru postul imens!

Ar trbui sa vorbesti cu cel de la asigurare. Eu nu am stiut de asta si am luat cat au calculat ei. Cel mai bine scoti textul legii la imprimanta si te duci cu el la asigurare, si probabil daca esti putin atent cu cel care iti deschide dosarul o sa fie si el atent cu tine. Ar trbui sa calculeze si dupa suma data de cei de la united motors, si nu doar ce au ei in tabele. Eu mi-am luat 150 ron in plus la casca doar ca am dus o oferta de pret de la united motors. si mi-a mai dat vreo 300 ron in plus asa pentru daune morale, fara facturi sau altceva. iar daca pastrezi inclusiv bonuri de la medicamente/analize ar trebui sa iti dea banii si pe ele. Mie mi-a zis cand nu le mai aveam. Asa mai strangi si de acolo ceva.

Sa te duci si cu echipamentul sa ti-l despagubeasca.

Editat de alex_wpa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca e sa te plezneasca te plezneste cu tot cu faza lunga, claxon. Doar ce era sa ma ia un taxi azi, eram cu xenon aprins, claxon si ditamai tabla de o tona, dapai sa vada un mic obiect cu 2 roti.

 

Sanatate omu!

 

Off topic: Atunci cand ai timp sa folosesti claxonul intr-o situatie naspa ai timp si sa eviti / ocolesti pericolul. Situatiile cu adevarat de cac.at sunt alea in care nu mai ai timp nici sa te gandesti cum te cheama, ci instinctiv faci cumva sa te scoti din situatie.

 

Cei care au facut accident si spun apoi ca au claxonat prelung dar tot l-au busit pe ala cu masina ar face bine sa se gandeasca data viitoare sa lase dracu claxonu' si mai bine sa foloseasca alea 2-3 secunde sa incerce sa evite trosneala.

 

E la fel ca aia care fac accident si spun ca "au preferat sa culce mobra" decat sa intre in ala. Pai mai bine incerci sa eviti / franezi / ocolesti decat sa culci motocicleta!

 

On topic: multa bafta si rabdare cu asigurarile!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Claxonul nu tine loc de frana, si cu atat mai putin de evitare.

 

De aproape 3 ani in mers cu motorul port cizme pe orice vreme, daca merg mai mult de 2 km (deci cam intotdeauna). Stiu cat de nasol e vara (dupa 3 veri cu http://bit.ly/nPd6yC), si inteleg de ce n-ai vrea sa le porti (imi luam sosete de schimb la serviciu, pentru ca din alea de pe drum storceam cantitati serioase de transpiratie), dar si tu, acum, sigur intelegi de ce ar fi trebuit. Cand alegi echipamentul, primul criteriu e sa il porti. Degeaba ai super geaca si super cizme daca sunt mai incomode decat esti dispus sa tolerezi. Mai bine niste cizme mai aerisite fara super protectii decat sa nu le porti fiindca transpiri prea tare - in ideea ca echipamentul nu e o garantie, ci o sansa in plus.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Claxonul nu tine loc de frana, si cu atat mai putin de evitare.

 

De aproape 3 ani in mers cu motorul port cizme pe orice vreme, daca merg mai mult de 2 km (deci cam intotdeauna). Stiu cat de nasol e vara (dupa 3 veri cu http://bit.ly/nPd6yC), si inteleg de ce n-ai vrea sa le porti (imi luam sosete de schimb la serviciu, pentru ca din alea de pe drum storceam cantitati serioase de transpiratie), dar si tu, acum, sigur intelegi de ce ar fi trebuit. Cand alegi echipamentul, primul criteriu e sa il porti. Degeaba ai super geaca si super cizme daca sunt mai incomode decat esti dispus sa tolerezi. Mai bine niste cizme mai aerisite fara super protectii decat sa nu le porti fiindca transpiri prea tare - in ideea ca echipamentul nu e o garantie, ci o sansa in plus.

subscriu in totalitate rhadoodc.cam tarziu ce-i drept dar poate nu si pentru altii care mai arunca un ochi pe aci.

Inca nici un raspuns de la firma de asigurari

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 6 months later...

Am tras concluzia ca cei care nu mi-au facut loc, pur si simplu nu stiau ca sunt acolo.

 

 

 

Recuperare usoara, colegu'

Nu stiu ca esti acolo fiindca sint b o i , nu se uita in oglinzi. Si mai sint si surzi , ca nu aud o motocicleta linga geamul lor. Sint SI conservar , dar belesc ochii in olinzi mai ceva ca pe motor.

Pentru colegu' , bafta.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...