beetlejuice Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 sal! acum 2 zile am reusit sa fac motoru varza.Trecand prin com Corbu,mi-a iesit un Opel astra de pe marginea drumului cu avariile puse.Am franat,l-am lasat sa iasa pe strada principala,dar avand in vedere ca mergea cu doua roti pe strada si cu doua pe marginea drumului(+avarii) am dat semnal si am intrat in depasire.cand am ajuns paralela cu masina ,acesta a tras de volan stanga...si m'a agatat destul de bine.Problema e ca dupa tot balciu cu salvare si politie,la fiola omului i'a iesit alcolemie 0,22. eu m-am ales cu cateva zgarieturi (ca nu aveam geaca) si motorelu cam varza(carena dreapta sparta,baia de ulei sparta si roata fata cam descentrata).soferul are usa spate stanga zgariata si usa fata indoita.presimt o mare bataie de cap cu asigurarile acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 E vinovat, iti da rca-ul dar pe langa asta ii mai ceri niste bani, nu-l lasa sa scape, daca nu vrea, da-l in judecata. Eu am patit asta dar si acum imi pare rau ca nu i-am mai cerut ceva. Rca-ul oricum te rezolva (parerea mea e sa faci in regim propriu, iesi bine, iti da dauna totala cu epava si inca ceva banuti). Avand in vedere ca astepti 2 luni dupa bani, oricum se inchide sezonul. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Vezi daca are casco el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduG. Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Cel mai simplu e sa-ti scoti certificat medico-legal, chiar daca nu ai stat in spital, daca te-ai zgariat oricum se vindeca greu, in vreo 2 saptamani minim. Apoi ii faci plangere penala pentru vatamare corporala. Si nu-ti retragi plangerea pana nu te recompenseaza pe masura pagubei. Daca nu, mergi pana in panzele albe, dreptatea e de partea ta. Bine ca ai scapat doar cu zgarieturi. Iti urez sanatate si nervi de otel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 (editat) Rca-url in marea majoritate a cazurilor nu despagubeste daca persoana vinovata este sub influenta bauturilor alcoolice. Intereseaza-te , pentru ca eu unul asa stiu. In plus, vatamarea corporala din culpa nu se pedepseste daca nu necesita mai mult de 10 zile ingrijiri medicale, care trebuiesc dovedite cu certificat medico-legal. Editat Septembrie 26, 2011 de dayro_25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Vezi daca are casco el. Si ce sa face cu casco-ul lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Rca-url in marea majoritate a cazurilor nu despagubeste daca persoana vinovata este sub influenta bauturilor alcoolice. Intereseaza-te , pentru ca eu unul asa stiu. In plus, vatamarea corporala din culpa nu se pedepseste daca nu necesita mai mult de 10 zile ingrijiri medicale, care trebuiesc dovedite cu certificat medico-legal. despagubeste RCA-ul , numai ca apoi ii cere banii betivanului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 despagubeste RCA-ul , numai ca apoi ii cere banii betivanului. Greseala mea. Asa stiam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 S-au mutat toate accidente de la Constața. Se întâmplă ceva ciudat acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 S-au mutat toate accidente de la Constața. Se întâmplă ceva ciudat acolo... asta am observat si eu. parca mai era care zicea de localitatea aia Corbu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Rca-url in marea majoritate a cazurilor nu despagubeste daca persoana vinovata este sub influenta bauturilor alcoolice. Intereseaza-te , pentru ca eu unul asa stiu. In plus, vatamarea corporala din culpa nu se pedepseste daca nu necesita mai mult de 10 zile ingrijiri medicale, care trebuiesc dovedite cu certificat medico-legal. du-te si scoateti medico legal neaparat !!! daca e baut , nu pupi nimic de la RCA arde-l in instanta , dupa ce se termina penal , arde-l pe civil , ai toate atuurile , iti scoti bani pe motor si pe echipament si pe tot , sanse de castig 101% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 du-te si scoateti medico legal neaparat !!! daca e baut , nu pupi nimic de la RCA arde-l in instanta , dupa ce se termina penal , arde-l pe civil , ai toate atuurile , iti scoti bani pe motor si pe echipament si pe tot , sanse de castig 101% Wrong. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beetlejuice Postat Septembrie 26, 2011 Autor Share Postat Septembrie 26, 2011 am fost la asigurari si am rezolvat-o in mare parte.dosarul va fi deschis la bucuresti si acolo o sa-mi evalueze pagubele motocicletei.acum mai am o singura problema:cea a transportului motorului care ma duce pe la 12 mil ...ceva de vis.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 cum 12 mil frate da ce o duci in CONGO? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduG. Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 am fost la asigurari si am rezolvat-o in mare parte.dosarul va fi deschis la bucuresti si acolo o sa-mi evalueze pagubele motocicletei.acum mai am o singura problema:cea a transportului motorului care ma duce pe la 12 mil ...ceva de vis.... Mi se pare mult, transportul cu o duba este pe undeva pe la 1,7 lei/km TVA inclus. Daca ai nevoie de ajutor, da-mi un mesaj, pot sa-ti fac rost de o duba, cu factura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 la ce societate este rca-ul lui ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 rca-ul acopera chiar daca era baut .. casco-ul nu acopera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 (editat) posibil. dar sunt societati care exclud din start, iti dau exemplu: Excluderi ... •Daune rezultate in urma savarsirii unei infractiuni pe drumuri publice, precum conducerea sub influenta alcoolului. Editat Septembrie 26, 2011 de dayro_25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 posibil. dar sunt societati care exclud din start, iti dau exemplu: Excluderi ... Daune rezultate in urma savarsirii unei infractiuni pe drumuri publice, precum conducerea sub influenta alcoolului. Imi vine greu sa cred ca exista asa ceva pe un RCA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Imi vine greu sa cred ca exista asa ceva pe un RCA. pe rca cu siguranta nu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beetlejuice Postat Septembrie 26, 2011 Autor Share Postat Septembrie 26, 2011 la ce societate este rca-ul lui ? la asirom cum 12 mil frate da ce o duci in CONGO? am sunat in doua locuri diferite ,iar pretul a fost cam acelasi...o sa mai caut in seara asta variante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Man, da esti chiar la inceputuri. Cauta mai asiduu si vei gasi pe cineva sa-ti transporte motorul. Un maxim 200euro daca ofertantul e lacom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Ce nu reiese de nicaieri este unde vrea sa duca motorul,nici la profil nu apare domiciliul,daca o fi vorba de Arad se cam explica acel cost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCT Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 am fost la asigurari si am rezolvat-o in mare parte.dosarul va fi deschis la bucuresti si acolo o sa-mi evalueze pagubele motocicletei.acum mai am o singura problema:cea a transportului motorului care ma duce pe la 12 mil ...ceva de vis.... Se despagubeste si transportul odata cu dauna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Am inchiriat chiar zilele trecute o remorca moto cu 65RON/zi, in Bucuresti. Pentru 1000RON vin eu sa-ti iau mobra Si da, daca pastrezi chitanta de la o firma pentru transport motor, RCA trebuie sa-ti da bani si pentru asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate