rzv28 Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 (editat) E vorba de scenariul clasic de accidente cu motociclisti ... O "doamna" neatenta a facut stanga fara sa se asigure , chiar inaintea motociclistului care a intrat in portiera spate , impactul fiind inevitabil. Atasez si cateva poze... ATENTIE , ATENTIE , ATENTIE!!Accidentul a avut loc ieri 28.09.2011 , iar riderul are o contuzie la genunchi si (?) nu stiu cate inele tasate la coloana...internat in spital! Editat Septembrie 29, 2011 de rzv28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 pfoai....a zburat peste masina sau cum a cazut ?! oricum nu mai conteaza....multa sanatate riderului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 (editat) asa va trebuie ma , cine va pune sa mergeti pe o roata , daca mergea pe doua ii vedea farul aprins , asa nu e de vina cu nimic femeia va dati seama ca era un post rautacios si ironic !! este vechea poveste , de neacordare de prioritate , de care deja suntem satui cu totii sanatate motociclistului , si sa o arda , sa nu o ierte Editat Septembrie 29, 2011 de CatalinC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 Pe ce strada bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzv28 Postat Septembrie 29, 2011 Autor Share Postat Septembrie 29, 2011 Pai Taru ocna are o strada , tot orasu` ) , lasand gluma la o parte ...era inspre iesirea din oras catre onesti... el venea dinspre onesti iar doamna cu masina venea cumva dinspre oras... si a facut stanga in fata lui! Nu a sarit peste masina , dar s`a dus un pic pe asfalt , am sa fac o schita in paint cum reusesc si eu sa fie mai clara treaba! X-Ocolul silvic , de acolo a iesit doamna cu golfu Y-Drumul spre Gara ...acolo vroia sa ajunga doamna , deci cumva a traversat strada cu totul Z-Benzinarie Dunga verde - traiectoria masinii Dunga Mov -traiectoria motociclistului P.S. Nu am talent la desen si nici mouse la laptop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 Ooo... pai e deja prea grea manevra aia ca sa ajungi pe strada Y. Sa iei si de volan, sa te asiguri si din stanga si din dreapta, sa te uiti si inainte sa intrii pe strada si nu in vreun gard, etc. Sanatate motociclistului si bravo lui ca a mers cum trebuie intr-un oras... adica cu o viteza decenta. Si felicitari celor care au inventat airbag-ul de tip cortina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gruia_lu_Novac Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 multa sanatate motociclistului si externare rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzv28 Postat Septembrie 29, 2011 Autor Share Postat Septembrie 29, 2011 Am sa`i transmit ! Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 noroc ca nu avea viteza ,.... insanatosire grabnica Marus !!! Hai cu vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serge Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 pentru toante din astea la volan, airbag-urile ar trebui sa fie pe dinafara, pentru protectia motociclistilor nu a gainii neatente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 (editat) E vorba de scenariul clasic de accidente cu motociclisti ... O "doamna" neatenta a facut stanga fara sa se asigure , chiar inaintea motociclistului care a intrat in portiera spate , impactul fiind inevitabil. Atasez si cateva poze... ATENTIE , ATENTIE , ATENTIE!!Accidentul a avut loc ieri 28.09.2011 , iar riderul are o contuzie la genunchi si (?) nu stiu cate inele tasate la coloana...internat in spital! Vad ca este lovita in portiera spate dreapta.. asta inseamna ca motociclistul venea din sens opus, adica din fata ei, daca masina a virat stanga.Cum dreaq de nu l-a vazut? Editat Septembrie 29, 2011 de rob_debruce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore Dolghin Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 Pentru ca se uita in p*la cu satelitu', in parcarea de vis-a-vis, mortii mamii ei de toanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blueenduro Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 Femeilor le plac lucrurile mari.Se asigura numai la tiruri,monster truck-uri,cisterne,p**i de baschetbalisti ,etc Insanatosire grabnica, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 Pe naiba... adineauri am venit din oras si am vrut sa o filmez pe una cand am vazut-o cat e de proasta. Avea matiz (adevaru' ca e si mare rau) si se chinuia sa iasa cu spatele din parcare. Binenteles ca nu a reusit, lua dreapta de volan si dadea in spate..... POC - atinge cu coltu dreapta spate masina de langa. Apoi ia STANGA si da in fata.... aproape poc (noroc ca masina din stanga era ceva mai departe) A renuntat dupa 2 manevre in care a reusit sa schimbe pozitia masinii cumva oblic in locul de parcare, si a plecat pe jos Acum stau si ma gandesc cat de bine se descurca femeia respectiva in trafic. Cred ca la fel de bine ca si in parcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 noroc ca nu avea viteza ,.... insanatosire grabnica Marus !!! Hai cu vara Numa din cauza ta a cazut. Te-a vazut pe tine cum te dai extrem cu genunchiul pe jos si a vrut sa te copieze. E un post ironic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzv28 Postat Septembrie 30, 2011 Autor Share Postat Septembrie 30, 2011 Cine stie ce era in capu` ei in momentu ala...probabil ce verdeata sa ami puna in ciorba acasa :| A , da...purta si ochelari de vedere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emp Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 ce va mirati,eu stiu o tipa care se ruga de instructor sa o invete parcarea cu spatele si asta s-a tot eschivat si efectiv nu a invatat-o pe motiv ca la examen nu se cere asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 De cativa ani buni serviciul obliga sa ai permis...Sunt multi soferi si soferite care nu au nicio treaba cu sofatul(ma refer ca nu sunt in stare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 De cativa ani buni serviciul obliga sa ai permis...Sunt multi soferi si soferite care nu au nicio treaba cu sofatul(ma refer ca nu sunt in stare). Cea mai periculoasa ora in trafic, este cand ies maimutele astea pline de ele in trafic ,catre sau dinspre locurile de munca mai mult sau mai putin corporatiste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Insanatosire grabnica man! Insanatosire grabnica man! Numa de din astea avem parte! pfff.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blueenduro Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 (editat) Zilele astea,pe Calea Victoriei...o tipa ,parcata pe trotuar ,in linie cu o trecere de pietoni semaforizata,dă cu spatele.....in timp ce semaforul era verde pentru pietoni(noi ne holbam la ea ,stand la rosu, ca la cinematograf),pietonii fiind pe trecere..da sa-l loveasca pe unu'....se fereste ca prin minune,tipa se pierde total...se uita la noi razand sec..pleaca-n tromba,atingand un stalp de plastic,usor,dupa care da si cu roata-n bordura Va dati seama ce face aia cu un motociclist ? LE Tipa avea o imensitate de masina(Spark) Editat Septembrie 30, 2011 de blueenduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany92moto Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 Femeilor le plac lucrurile mari.Se asigura numai la tiruri,monster truck-uri,cisterne,p**i de baschetbalisti ,etc Insanatosire grabnica, acum nici de TIR-uri nu le mai este frica: saptamana trecuta mergeam cu TIR-ul pe centura Onestiului, din fata pe sensul opus venea un alt TIR, iar o "doamna" s-a bagat in depasirea acelui TIR [drum putin in rampa, LINIE CONTINUA] si a cam trebuit sa franez sa ii fac loc ca doar este "doamna" nu??? daca nu avea masina puternica si intarzia depasirea inca vro 2 secunde se facea praf intre TIR-uri. acum daca nu se asigura nici la TIR, credeti ca o sa o faca la motociclisti??? sanatate motociclistului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate