road_runner 1400 Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Da, asa este! Mi-am acordat doua minute de rusine si revizuirea gramaticii limbii romane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Bogdan,gramatica limbii romane este una din cele mai complicate,deci nu trebuie sa ai mustrari de constiinta din acest punct de vedere.Cum spunea cineva pe aici,germana este floare la ureche fata de romana.Referitor la Pompi,numai cine nu-l cunoaste poate sa-l critice.Este un tovaras de calatorie adorabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Ce treaba mai are topic-ul asta cu EICMA? Pana la urma cati ati fost? Unde ati stat? Vreau sa spun,si pentru alti care vor sa mearga,ca nu este foarte costisitor. Daca faci rezervari din timp iesi mult mai ieftin. Biletul de avion a costat 60 euro dus-intors,hotelul-3 nopti-140 euro dubla. Am circulat numai cu metroul si autobuzul,4,5 euro biletul 24h/toate liniile. Dupa trei zile stiam mai bine ca italienii toate liniile de metrou. Daca si la anu' se vor anunta premiere atractive ,cu siguranta voi fi acolo! PS: Pompi,daca atatia ani ai scris asa si toata lumea te-a inteles, nu vad care-i problema. Cine nu vrea,nu citeste,pe cine intereseaza ce vrei sa spui se chinuie un pic si intelege. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 (editat) Tocmai ai descris cea mai buna miscare pentru a vedea un astfel de salon. Avion / tren / hotel. Spune ne cat a costat, sa stie tot rumanu. Editat Noiembrie 23, 2011 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 Pompi, se pare ca invidiosii sunt chiar limitati - nu pot trece de principiile primare invatate matematic procentual ....., noi s-avem benzina si anvelope ca tastatura completa vom gasim in alta lume. Toata aprecierea pt invitatia facuta, la anul voi fi anul dintre cei cu B-ul pe care sa te bazezi la acest drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 anul asta cand e,mai exact data!?sau deja-i in plina desfasurare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 anul asta cand e,mai exact data!?sau deja-i in plina desfasurare. Doar scriai eicma pe si aflai imediat raspunsul. Poimaine se termina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 :-d.O sa fie careva dintre oamwnii de aici pe acolo!? Cineva din milano sau prin milano care sa ma ajute cu o indrumare tinand cont ca merg cu trenul si merg pt prima data,nici cu limba nu prea le am, cred ca o sa fie greu sa ajung dar nu imposibil,sper io. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate