todea Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Cred ca 70-80% din motocicletele de viteza sunt destinate pistei. Si cu toate astea 90% din ele nu vor vedea pe parcursul vietii lor macar un coltzisor de circuit. Insasi conceptul din spatele succesului superbike-urilor,supersport,literbikes,etc e faptul ca ti se ofera o motocicleta de curse road legal.Si dupa cum s-a aratat in statistici,chiar pt asta se folosesc : 90% pt road. Deci astea cu "motociclete destinate pistei" nu prea tin apa. in romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 (editat) Sunt curios.. Cate bucati se vor vinde in Romania Merg pe un maxim de 3, poate 5 in 2012. http://www.puterea.ro/articol/200_de_cai_putere_la_28_000_de_euro Editat Februarie 1, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Avand in vedere ca avem 1 enzo, 2 vayron vro 5 slr-uri si o galagie de altele maruntisuri la 250k bucata cred ca isi vor cumpara multi(care nu stiu ce sa faca cu ele)...motoarele astea nu vor pupa circuite vor sta de panoplie. trist Stiu ca se vandusera 7 bucati de diavel pana prin iulie anul trecut si asta numai prin ducati...si ce mai este de la 17500 la 28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat Februarie 4, 2012 Autor Share Postat Februarie 4, 2012 ...cateva reprize... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 Press Test 1199 Panigale Launch - Abu Dhabi Part 1. 'Sandaua' lui Bayliss dupa sesiunea din Abu Dhabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vquvOlKqA10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 Un update MCN : Ducati Panigale first ride: 'Like no Ducati I've ridden' http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/New-bikes/2012/February/Feb10DucatiPanigale/ Full story apare miercuri pe mcn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Update VisorDown : First Ride: Ducati 1199 Panigale S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 ce engleza comica are. ) darnu vad nimic detalii. sau aspeta pana miercuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 Troy Bayliss on the Ducati 1199 A Ducati Panigale 1199 in superstock trim lapped at Phillip Island WSB test. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clever Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat Februarie 20, 2012 Autor Share Postat Februarie 20, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 2012 Ducati 1199 Panigale Review - Video Conclusion To anyone noticing this has thus far been a sugary-sweet review, you might doubt this author’s objectivity. However, the Panigale really is this good. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freeman Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 ca o concluzie.....???? sa fim sanatosi, vrabia malai viseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 De la anul, 1199R va fi propulsat si de un motor electric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Si o jacheta pentru el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat Aprilie 28, 2012 Autor Share Postat Aprilie 28, 2012 sa mor ce s-a farmat asta asta-i accident din superstock? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 nu stiu , l'am gasit pe un alt forum. nu scria nici acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 da, e accidentul din Superstock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 din cauza plasticului reciclat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Cam naspa dezmembrarea asta... E foarte manevrabila (cu sigurantza) datorita usurarii dar si dupa cazatura sa vezi c-ai mai ramas cu 2-3 surcele... Oare companiile de casco ce-ar zice daca vad aceste imagini??? Oricum ar fi ca si rezistentza, cu sigurantza este cea mai completa moto corse produsa la ora actuala. Am luat si eu legatura cu Ducati ptr a comanda una. Raspunsul a fost: Sigur ca da. O livram la toamna... Pana atunci toata linia de productie a fost achitata... Asta s-a mai intamplat cu R1 1998 si cu R1 2004 si R1 2007... Deci daca mi-o doresc o pot avea cand deja e fumata... Trebuia sa ma pun la coada k pe vremea lu Ceasca... P.S. BMW ul meu (seria 5) nu are atatea setari in lcd cat are acest Ducati, insa ca sa aibe toate astea au renuntzat la MagnetiMarelli si au trecut pe tehnologia Germana Zimens... Bravisimo. http://www.youtube.com/watch?v=WYdYL5yb7LY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat Aprilie 29, 2012 Autor Share Postat Aprilie 29, 2012 Cam naspa dezmembrarea asta... E foarte manevrabila (cu sigurantza) datorita usurarii dar si dupa cazatura sa vezi c-ai mai ramas cu 2-3 surcele... Oare companiile de casco ce-ar zice daca vad aceste imagini??? Oricum ar fi ca si rezistentza, cu sigurantza este cea mai completa moto corse produsa la ora actuala. Am luat si eu legatura cu Ducati ptr a comanda una. Raspunsul a fost: Sigur ca da. O livram la toamna... Pana atunci toata linia de productie a fost achitata... Asta s-a mai intamplat cu R1 1998 si cu R1 2004 si R1 2007... Deci daca mi-o doresc o pot avea cand deja e fumata... Trebuia sa ma pun la coada k pe vremea lu Ceasca... P.S. BMW ul meu (seria 5) nu are atatea setari in lcd cat are acest Ducati, insa ca sa aibe toate astea au renuntzat la MagnetiMarelli si au trecut pe tehnologia Germana Zimens... Bravisimo. http://www.youtube.com/watch?v=WYdYL5yb7LY vezi ca sunt pe mobile.de si probabil un pic mai ieftin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 din cauza plasticului reciclat sa vezi tu acuma posesorii de FZR cat de dezamagiti or sa se arate si no sa se mai uite in buget ca sa-si ia... incep sa plang Sabine, daca mai astepti cateva luni, cu siguranta vor aparea prin italia, Germania... la vanzare. dar intradevar is multe comenzi. si faci par alb pana iti vine un pachet de plastic reciclat. tocmai si de aia se vand asa greu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate