cmd Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Denis am vazut ca mergi prin BG ,nu rata drumul Malko Tarnovo - Derekoy aprox 60 km de CIRCUIT,pune pasaportul in buzunar si mergi pana la Kirklareli asfalt nou nout,granulatie mare,nu o sa regreti nimic e de VIS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Multumesc. Arata ademenitor spre superb Poate dam o tura prin zona cum se incalzeste un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Multumesc. Cu cea mai mare placere numai daca nu le mai faci mizerii Cele mai frumoase amintiri motoristice, momente si satisfactii le-am avut pe prima mea Aprilia - un RSVR 2003. ei, asa le alint eu! rsv-ul este din 2000. faine motoare! asa arata, o sa pun poze peste ceva timp si cu ea "blacked-out"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 cand faci noua asigurare sa verifici sa nu fie bifata casuta cu TR , ne odihnim decat in vama cand prezentam pasapoartele si ii lasam sa vb pe limba lor acolo "RAKETA RAKETA" numai asa o sa auzi =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsvr Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 salut din nou as vrea sa leul meu dar pozele depasesc marimea ceruta.eu is din tm voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 salut din nou as vrea sa leul meu dar pozele depasesc marimea ceruta.eu is din tm voi pune-le pe un site de hosting, gen imageshack! daca nu te descurci da un pm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 (editat) asa arata, o sa pun poze peste ceva timp si cu ea "blacked-out"! Faina, sa te bucuri de ea. p.s. apropo de toba originala, cind am schimbat-o am pus-o pe cintar ... avea 13 kg Editat Februarie 15, 2013 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsvr Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 da e asa are cam 18 kg .am schimbato cu una de 5 kg mivv GP carbon.nebunie scuze 13 apropo nu prea ma am cu compu si nu stiu cum sa fac pozele mai mici ca sa le afisez si eu.da na asta e am reusit macar cu aia de la avatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Faina, sa te bucuri de ea. p.s. apropo de toba originala, cind am schimbat-o am pus-o pe cintar ... avea 13 kg multzam. asta de 2000 are 15 chiar! ))) a fost printre primele lucruri pe care le-am schimbat! acum are turbo pe ea, abia astept s-o termin cu totul ca mi-a mancat ficatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Multumesc. Arata ademenitor spre superb Poate dam o tura prin zona cum se incalzeste un pic Boieri mari .. faceti drum prin CT si ma alatur si eu la orice zi/orice ora daca ma anuntati in prealabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 (editat) rsvr: asta e mobra ta? Apropos de tobe, acu am dat si eu jos ANCORA si am pus un Mivv Titanium Editat Februarie 15, 2013 de Irinel Stiulete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 acum are turbo pe ea, abia astept s-o termin cu totul ca mi-a mancat ficatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 nu e gata dar daca dai ceva pagini in urma o sa-i vezi istoria. de la pagina 9 incepand cu postul 173 afli aproape tot. nu stiu unde au disparut pozele pe care le postasem in schimb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Si inca ceva bunatati si pt a mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Aia cu Dragos V4R mi se pare ca aia cu "IONEL" de pe tirurile romanesti ) ( glumesc (cred ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Hahaha ) nu m'am gandit la treaba asta pana acum Eu aveam alta idee .. jumatate duma & fitza / jumatate protectie anti hot - gen inscriprionat oglinzile la masini de lux Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsvr Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 nu stiu cum ai facut da aia e mobra mea si am puso si pe niste sit-uri da nimic.oricum acum vine sezonu si nu o mai vind.ca aici nu are pret e bataie de joc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 da,asta tot repet si eu cu pretu la RSV uri...........bagam pwla in Rromania...... mie mi-a crapat distributia la cilindru spate, si tot n-am renuntat la Aprilia. Am luat alt motor la ea.......si acusi e gata de sezon ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsvr Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 am avut si japoneze inainte dar ca 2 in v nu este de unde sinteti fratilor daca pot sa va zic asa ca ar merita sa ne strangem si sa le facem auzite miam pus mivv-ul pe ea si credema ca in timisoara nu este alta care se aude mai bestial iis mandru de ea.ma face sa ma simt special apropo una identica ca a mea pe mobile.de are pret de 4900 eu.incredibil ..nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 da,asta tot repet si eu cu pretu la RSV uri...........bagam pwla in Rromania...... mie mi-a crapat distributia la cilindru spate, si tot n-am renuntat la Aprilia. Am luat alt motor la ea.......si acusi e gata de sezon ) AdrianB? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsvr Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 e a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 e a ta da, e a lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsvr Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 faina si se aude bine ,sa ai grija de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 multumesc rsvr @frigider: jumatate de forum m-a 'desconspirat', tu abia acum?nu ti-ai facut temele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 .. frigider dezgheata'ti simturile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate