nenumitul Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) salutare, banuiesc ca o mai fost topicu' asta, dar intreb si io ati mai avut probleme cu melcul de la kilometraj? care pot fi cauzele detriorarii lui (se rup urechiusele)...tinand cont ca e destul de scump...si e mic si de plastic (17). multam fain. spor si multa voie buna... Editat Noiembrie 28, 2011 de nenumitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 care pot fi cauzele detriorarii lui (se rup urechiusele)... mentenanta nesatisfacatoare personal, curat/ung melcul si cablul cel putin anual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 pune un kilometraj electronic si ai scapat de problema si ai si alte functii pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Se duce dracu pentru ca intra mizerie si se ancraseaza angrenajele. Trebuie curatat si uns periodic, rulmentii la roata tre sa fie buni, roata trebuie stransa cum trebuie, simeringurile sa fie bune, tot acaretu sa fie bine intretinut in partea din fata... adica tot ce nu face romanu care ia mobra de 1500 euro si se da cu ea de nu mai poate. Odata ce a crapat, va mai crapa. Pui unu electronic atunci, ca e mai ieftin decat sa schimbi melci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Cand ti se rupe imi dai mie bucatile si iti fac unul mult mai rezistent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Cand ti se rupe imi dai mie bucatile si iti fac unul mult mai rezistent Acu' daca tot te-ai laudat, baga detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Cand ti se rupe imi dai mie bucatile si iti fac unul mult mai rezistent Cate bucati sa trimit, ca am vreo 7 de la Domi, TA si AT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Se duce dracu pentru ca intra mizerie si se ancraseaza angrenajele. Trebuie curatat si uns periodic, rulmentii la roata tre sa fie buni, roata trebuie stransa cum trebuie, simeringurile sa fie bune, tot acaretu sa fie bine intretinut in partea din fata... adica tot ce nu face romanu care ia mobra de 1500 euro si se da cu ea de nu mai poate. Odata ce a crapat, va mai crapa. Pui unu electronic atunci, ca e mai ieftin decat sa schimbi melci. esti sigur ?ai avut asa ceva ?nu cred ca au nici un rol rulmentii d ela roata e vorba doar de un melc si o roata melcata , in general se gripeaza melcul si din acesta cauza se blocheaza si roata melcata , si incep sa se rupa din crabotii de plastic. spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Pot face roti dintate si si cum is alea la melci la roata, numai ca costa cate ceva. Varianta mea ar merge numai daca nu se gaseste pe piata melcu gata facut, ca la pret, ma indoiesc ca pot sa fac mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 (editat) Totu e sa tina; odata ce s-a rupt, se va rupe din nou. Cauza nu e melcul in sine, e alta. Editat Noiembrie 29, 2011 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 (editat) Pot face roti dintate si si cum is alea la melci la roata, numai ca costa cate ceva. Varianta mea ar merge numai daca nu se gaseste pe piata melcu gata facut, ca la pret, ma indoiesc ca pot sa fac mai ieftin proiectare, executie, cinstea lu nea frezoru, montaj greoi, functie limitata aspect de kko al bordului... mai vrei? daca faci vreo duda la melc si gripeaza.... TA-NA-NAM... STOOOPPPIIIEEEEEE cu aterizare in gura...(crede-ma ca am fost io destept ) Editat Noiembrie 29, 2011 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 (editat) Vezi XRV.RO Africanu Editat Noiembrie 29, 2011 de Africanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyky Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 eu am avut probleme la un f 650 si am facut doua din care unul l-am montat,mai am unul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiaan Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 pune un kilometraj electronic si ai scapat de problema si ai si alte functii pe el Exemplu de kilometraj electronic care sa se potriveasca pe un Suzuki Freewind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 Exemplu de kilometraj electronic care sa se potriveasca pe un Suzuki Freewind. Koso, Trailtech. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nenumitul Postat Noiembrie 30, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2011 salutare, cam cat costa un kilometraj electronic? spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 salutare, cam cat costa un kilometraj electronic? spor Aproximativ cam intre 50 si 300 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 preturi, functii, comparatii : http://www.trail-tech.de/index.php?main_page=index&cPath=17&zenid=fsav49q7ljnb61703bsba0bqf0 daca vreti ceva contactati-ma pe pm depinde ce vrei sa faci cu freewind-ul: doar plimbare= pret mic / competitii= multe functii= pret mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Competitii? Poate doar la Cupa Freewind. Hi hi hi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irinel2006 Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 proiectare, executie, cinstea lu nea frezoru, montaj greoi, functie limitata aspect de kko al bordului... mai vrei? daca faci vreo duda la melc si gripeaza.... TA-NA-NAM... STOOOPPPIIIEEEEEE cu aterizare in gura...(crede-ma ca am fost io destept ) In trecut am avut si eu probleme cu acel melc kilometraj. Cand am cumparat motorul nu m=am uitat la cablu kilometraj . Acesta agata in manta si bineinteles ca forta jos tija tip melc din metal pe acea coroara care are dantura in forma ecoidala. Rezultatul a fost acela ca s-au berberit dintii exact pe mijlocul coroanei. Coroana e facuta din duritan si din pacate cat am incercat la marii meseriasi sa o fac din bronz sau cupru, raspunsul a fost mereu acelasi : " Este greu de facut pe strung, trebuie o freza speciala si cineva care chiar se pricepe la asa ceva." SIngura solutie este fabricarea unei matrite cu ajutorul careia dupa aia sa fie turnata piesa sub presiune, insa costul matritei nu amortizeaza fabricarea numai a unei bucatii. Amortizarea se face dupa vreo 10-15 bucati. Asta in conditiile in care ai piata de desfacere la un pret de 100 ron bucata. Asa ca am cautat pe net la dezmembrari si am cumparat unui second, dar aproape nou pe care l-am montat. Este foarte important, exact cum s-a discutat si pana acum, alocarea timpului pentru servisarea lui: Curatare plus ungere. Odata cu aceasta operatiune e valabil si pentru cablu kilometraj. Apropo pe asta am dat acum 3 ani 120ron nou si am asteptat 14 zile sa imi vina. Sarbatori fericite va urez si la multi ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nenumitul Postat Decembrie 31, 2011 Autor Share Postat Decembrie 31, 2011 La multi Ani! Un an nou plin de impliniri. Multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate