M!rra Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 Am gasit prin arhiva cateva secvente , filmate in Iasi, si am facut un mic montaj, am incercat sa nimeresc si melodia. sper sa va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 Tupeu maxim,să faci aÂşa ceva cu "vaca". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 asta demonstreaza ca nu conteaza ce conduci,ci cum conduci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardS Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 frumosss....mi-a placut enorm de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 Ce nebun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 La schemele astea e sigur că vei cădea,nu Âştiu dacă-ti "dă mâna" să jupoi carene,să rupi oglinzi Âşi semnalizatoare sau să spargi farul,650 este pentru Âşosea ,drumuri de țară,eventual forestiere, crossul se face cu mobre uÂşoare,în general 2T. Aroganțe dintr-astea am încercat Âşi eu pe maidane dar m-am calmat repede când am văzut că icneÂşte la aterizare Âşi nu e suficient de controlabilă la derapaje pe iarbă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero_motoshop Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 (editat) Respect maxim ! Ar trebui sa ii faca un piedestal cei de pe topicul posesorilor de Dominator si sa il urce cu forta acolo . Domi poate. Am pedalat si eu una acum vreo 2 ani si era incredibil de fasneata si mica in comparatie cu restul japonezelor de 600/650 (nu o pot compara totusi cu LC4). Sunt curios doar ce gume avea baiatul fiindca nu parea sa aiba crampoane 100 % enduro sau cross (cel putin asa parea pe urcarea in padure). Oricum, repet, super misto! Sa tot dai de nebuni ca el printre posesorii de vacute :ok:. Editat Decembrie 4, 2011 de zero_motoshop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 tare tipul, as spune mai mult inconstienta decat tupeu, se vede clar lipsa de tehnica dar cum spunea cineva mai sus nu conteaza cu ce te dai, important e sa participi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 Ar trebui sa ii faca un piedestal cei de pe topicul posesorilor de Dominator si sa il urce cu forta acolo . Noi facem pedestalu, da' la cum se vede treaba, e mai greu cu urcarile pe Domi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionofjudah Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 o, da! distractie mare ce sa zic! nimic gratios si chiar pare un pic retard! in fine, noi ne-am ras/simtit bine, rider-ul pare ok, deci traiasca motociclismul weirdo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 o, da! distractie mare ce sa zic! nimic gratios si chiar pare un pic retard! in fine, noi ne-am ras/simtit bine, rider-ul pare ok, deci traiasca motociclismul weirdo! putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 atatttt, asta e chiar huliganism si asta cu motociclismul weirdo, e geniala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Decembrie 5, 2011 Autor Share Postat Decembrie 5, 2011 nu plecati... ca inca nu s-a terminat urmeaza din aceeasi categorie BMW F650.... ar fi fost pacat sa fie doar un singur curajos la un eveniment din asta... ca doar cine se aseamana se aduna . din cate retin cei 2 au fost intradevar curajosi ca aveau cauc de strada voi face editarea zilele astea si voi posta sa vedeti alte nazdravanii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grip Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 Eu am mers pe coclau cu Super Tenere-ul unui prieten, la invitatia lui bineinteles Ca nu imi permiteam eu prostii cu rotile altora. Da ne-am dat amandoi, am sarit cu vacuta, a fost fain. Motorul nu e facut pt asa ceva, intr-adevar, furca fata scotea un zgomot dubios la comprimarea ce urma sariturii. Pana la urma niste baieti de treaba, care s-au crucit o bucata, ne-au lasat sa ne jucam un pic pe KTM-urile lor, nu de alta de isi mai rupsesera si altii oasele pe acolo si nu cu magaoaie de 750. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionofjudah Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 putin mai mai, mersi de corectare politically corectule in ce priveste paza si ordinea limbii gramatice din romania... cind esti plecat din scumpa tarisoara, de nevoie, nu de bine, mai le buctezi, ce sa-i faci. pentru aia, topicul e beton! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 (editat) mai mai, mersi de corectare politically corectule in ce priveste paza si ordinea limbii gramatice din romania... cind esti plecat din scumpa tarisoara, de nevoie, nu de bine, mai le buctezi, ce sa-i faci. pentru aia, topicul e beton! ma refeream la "nebunie" nu la gramatica ... "putzin"... mai mult uite aici sau uite ce face asta cu mobra de 15mi euro Editat Decembrie 5, 2011 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate