cornelilinca84 Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 salut domnilor! vineri 16 01.2015 in jur de ora 9 plecare din ghimbav jub brasov destinatie bucuresti spitalul colentina si reutur in aceeasi zi. deplasarea o fac cu o autoutilitara cu prelata de 3,5 t goala pana in bucuresti iar retur cu o motu cu atas. in conditiile in care cineva de aici are ceva de transportat pe ruta brasov- bucuresti si retur, pe dn1, va rog sa ma contactati 0765435870 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Bucuresti - Timisoara in data de 30 ianuarie, ora ~11.00 Tel.0734774578 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 miercuri ajung prin cluj pe traseul buzau ploiesti brasov sighisoara turda cluj, ma intorc in aceeasi zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 Vine cineva din Craiova spre București săptămâna viitoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 ....(pentru o inventie), incerc sa cumpar o bucata de dural de la : http://alushop.placi-aluminiu.ro/ro/placi-aluminiu-debitate?field_aliaje_value=All&field_grosime_value=40&field_lungime_value_op=%3D&field_lungime_value[value]=&field_lungime_value[min]=&field_lungime_value[max]=&field_latime_value_op=%3D&field_latime_value[value]=&field_latime_value[min]=&field_latime_value[max]=&order=field_greutate&sort=asc dar, transportul este comparabil cu pretul aluminiului, transport la care se pune si un pic de TVA, si expediaza doar cu UrgentCurier ,pe care eu nu-l pot intercepta la orele la care fac ei distributie... Asa ca , caut un coleg de prin Odorheiul Secuiesc (sau care are drum prin zona), care ar fi dispus sa cumpere cu banii jos 'ferul' ,si sa-l trimita cu posta sau FanCurier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Plec azi intre orele 10 si 11 spre Targu Mures { Marosvásárhely } pe diresctia ;ploiesti , brasov , sighisoara , tg. mures , intoarcere tot azi spre seara - noapte . Plec remorca goala , aviz amatorilor . Stiu ca e cam din scurt anuntul dar poate cuiva ai va fi de folos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Nu te intorci prin Tg-Jiu...ca ti-as da de lucru?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 targoviste - timisoara,se incumeta cineva sa ma ajute contracost? un ij ,solo, de adus .. Pfff..e departe Târgoviștea Te-aș fi ajutat cu mare drag,am o camionetă T4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Ijul poate să-și învîrtească singur roțile? Are toate hîrtiile? Dacă da, mi-ar face plăcere să-l aduc io cu partea cauciucată pe șosea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Ijul poate să-și învîrtească singur roțile? Are toate hîrtiile? Dacă da, mi-ar face plăcere să-l aduc io cu partea cauciucată pe șosea! Tu ai la Ural cauciuc sub cric? » Post actualizat in 18 May 2015 13:03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Tu ai la Ural cauciuc sub cric? » Post actualizat in 18 May 2015 13:03 Am uitat să pun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 La noapte ora 2 plec cu remorca goala pe ruta Chitila - Piatra Neamt cei interesati sunati la numarul afisat pentru mai multe detalii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 Pentru cei interesati sambata dimineata devreme plec spre Piatra Neamt remorca goala intors in aceias zi 1 moto ,si un loc liber pe remorca . Saptama ce vine marti sau miercuri plec la Cluj remorca goala pe ruta Pitesti , Ramnicu Valcea , Sibiu , Alba , Turda ..... Cei interesati ma pot contacta la numarul afisat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Salutari! Vreau sa trimit la Oradea o Honda CX 500...moto se afla in Rm Valcea...are cineva drum prin zona? Moto tre sa ajunga la Oyama's Garage Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Salutari! Vreau sa trimit la Oradea o Honda CX 500...moto se afla in Rm Valcea...are cineva drum prin zona? Moto tre sa ajunga la Oyama's Garage Multumesc Eu vineri noapte spre sambata plec la Cluj daca-mi spui ce buget ai alocat pentru asta as putea lua in considerare in a face un ocol sau nu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Salutari! 200 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Imi pare rau dar nu pot pentru aceasta suma deoarece eu ca sa va rezolv treaba asta trebuie sa iau remorca ( deoarece eu merg fara ea la Cluj } iar asta creste consumul autoturismului meu plus ca datorita ocolului ar trebui sa innoptez undeva sa ma odihnesc si sa ma intorc a doua zi iar suma nu-mi acopera consumul , uzura si oboseala acestui drum in plus . Inca o data imi pare rau ca nu pot sa te ajut . Daca altcineva are de rezolvat cu oarece colete mai mici va ajut cu placere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Salutari! Vreau sa trimit la Oradea o Honda CX 500...moto se afla in Rm Valcea...are cineva drum prin zona? Moto tre sa ajunga la Oyama's Garage Multumesc » Post actualizat in 15 Oct 2015 15:58 Eu cu Nemoexpres am adus în primăvară un CZ 250 Sport din Timişoara la Târgovişte cu 215 lei (dacă mai ţin bine minte),sună-i şi întreabă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 (editat) Nu deschide nimeni un topic cu drumuri prin Europa? S-ar putea să merg de sărbatori in Jermanica cu camioneta goală...Poate ceva refugiati... Editat Octombrie 15, 2015 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 pe cand vrei sa o tai la jermanica? poate se leaga ceva,dar trebuie sa stiu sigurSalutare!...Poi de sarbatori mă duc la neamuri la Nurenberg,aduc ceva mobilier pentru colibă.Faci un topic?Poate se mai gaseste cineva pe viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 18, 2015 Share Postat Octombrie 18, 2015 Intoarcerea acasa ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 salutari. e cineva pe aici care are drum intre caransebes si brasov? doresc sa aduc un scuter de acolo si platesc bine ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Noiembrie 8, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2015 miercuri, 11. 11. 2015 merg in germania pe ruta Ploiesti- Bucuresti - Pitesti - Sibiu -Deva Arad, pana la Heilbronn am duba goala MB VITO si remorca la fel de goala, si un loc liber pe scaun , cine doreste poate sa stea si pe scaune pliante pana la Arad )) daca cineva e interesat ,ma poate contacta la tel 0721437628 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 Pe data de 19.11.2015 vineri dimineata plec spre Odorheiu secuiesc , posibil la dus prin Miercurea ciuc la intoarcere prin Homorod , Rupea . Plec fara remorca dar daca sunt solicitat pentru as putea merge si cu ea . » Post actualizat in 11 Nov 2015 06:11La noapte 11.11.2015 plec spre Suceava si retur maine seara ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 26, 2015 Share Postat Noiembrie 26, 2015 Maine sau poimaine plec la Bacau daca aveti ceva pe acest traseu sunati-ma ..... plec fara remorca si pot aduce mici colete dar totodata la o comanda sigura pot agata si remorca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate