Xiprio Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Salut! Doresc sa achizitionez un Suzuki k6,dar prezinta mici defecte optice. Pe carena stanga prezinta o crapatura lunga de 3-4cm iar unde se monteaza crashpad-ul de asemenea o crapatura. Sunt interesat de o reparatie a carenei + vopsitul total al motocicletei si adaugat stickere.(Vreau sa iasa ca si culoarea din fabrica,culoarea motocicletei fiind Negru) Imi poti spune te rog un pret +/- pentru aceste operatii? cu respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 18, 2013 Autor Share Postat Decembrie 18, 2013 Salut! Doresc sa achizitionez un Suzuki k6,dar prezinta mici defecte optice. Pe carena stanga prezinta o crapatura lunga de 3-4cm iar unde se monteaza crashpad-ul de asemenea o crapatura. Sunt interesat de o reparatie a carenei + vopsitul total al motocicletei si adaugat stickere.(Vreau sa iasa ca si culoarea din fabrica,culoarea motocicletei fiind Negru) Imi poti spune te rog un pret +/- pentru aceste operatii? cu respect! Salutare! Ai pm, mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozyman Postat Ianuarie 7, 2014 Share Postat Ianuarie 7, 2014 Salut! Imi poti spune, te rog, un pret pentru vopsirea carenelor de pe un BMW F 650 GS. Carenele au zgarieturi, nu sunt crapate. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2014 Salut! Imi poti spune, te rog, un pret pentru vopsirea carenelor de pe un BMW F 650 GS. Carenele au zgarieturi, nu sunt crapate. Multumesc! Salut! La ce carene faci referire? Laterale sau tot ce înseamnă plastic? Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozyman Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 Salut! La ce carene faci referire? Laterale sau tot ce înseamnă plastic? Mulțumesc Salut Ma refer la toate plasticele colorate. Nu sunt zgariate toate, dar vreau sa fie aceeasi culoare Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2014 Ai p.m. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Buna ziua. Un pret pentru vopsirea si repararea carenelor (fara carenele laterale spate de sub sa, fara rezervor, fara codita)la un cbr f2? Carenele au cateva crapaturi, zgarieturi si o singura spartura. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2014 Buna ziua. Un pret pentru vopsirea si repararea carenelor (fara carenele laterale spate de sub sa, fara rezervor, fara codita)la un cbr f2? Carenele au cateva crapaturi, zgarieturi si o singura spartura. MultumescP.M.Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 5, 2014 Autor Share Postat Martie 5, 2014 . Oferte de început de sezon la semeringuri furca si manoperă. http://servicemoto.net/pachete-servisare-furca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 salut pretul acesta mai este valabil - Inlocuit semeringuri amortizoare 80 lei vreau si eu sa fac un schimb de semeringuri Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 25, 2014 Autor Share Postat Martie 25, 2014 salut pretul acesta mai este valabil - Inlocuit semeringuri amortizoare 80 lei vreau si eu sa fac un schimb de semeringuri Mersi Salut. Nu! Nu mai este valabil insa putem ajunge la un numitor comun.Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
downlaw Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Salut, un Yamaha Majesty 250 de vopsit carenele cam cat ma costa cu tot cu vopsea? carenele sunt gata demontate si au nevoie de oarece pregatire(diverse zgarieturi) mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Salut. Pt /index.php?/topic/88193-suzuki-gsr600/?p=3741027 ce s-ar putea face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boguslav18 Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 Salut! Stie cineva un service bun pt un Suzuki Inazuma 750 cu partea din fatza shifonata bine? Dar sa aibe si contract cu Astra Asigurari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 20, 2014 Autor Share Postat August 20, 2014 Nu stiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 26, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2014 www.servicemoto.net si Garajul lui Florin va invita la un concurs cu premii. Premiile oferite sunt următoarele: Premiul I 1 bidon ulei Motul 4L 7100 10w40Premiul II 1 bidon ulei Motul 4L 5100 10W40Premiul III1 bidon ulei furca Repsol 10W+1 spray gresat lanțul de transmisie. Premiul IV1 spray Repsol gresat lanțul de transmisie.Răspundeți corect la următoarea întrebare și intrați automat în concurs: ce indicativ al uleiului trebuie folosit la motocicleta dumneavoastră conform manualului de întreținere?Regulile concursului. Se pot înscrie în concurs doar posesorii de motocicleta/e care pot face această dovadă printr un document. Se consideră și se introduce în urna de extragere o singura persoana(ca participare) chiar dacă aceasta a răspuns de mai multe ori. Concursul se desfășoară începând de azi și se încheie pe 25 decembrie 2014.Tragerea la sorți va avea loc în data de 29 decembrie în locatia Half Evil RC BAR (fostul Ursu')Premiile se ridica de la locația în care ne desfășuraram activitatea. Contra cost se poate oferii și schimbul de ulei.La răspunsul dat trebuie sa specificați marca, tipul și anul motocicletei dumneavoastră. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RPG. Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 Suzuki Sv650S 2000 - 10w40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 16, 2015 Autor Share Postat Aprilie 16, 2015 oferta la spray urile de uns lantul Repsol. 10 lei bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bughy91 Postat Iulie 8, 2015 Share Postat Iulie 8, 2015 mai este activ topicul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 9, 2015 Autor Share Postat Iulie 9, 2015 Salut! Da, este! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 Salut. Trimite-mi oferta pentru placute frana fata si lichid frana pentru honda cbr 600 rr 2005. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 31, 2015 Autor Share Postat Octombrie 31, 2015 Salut. Trimite-mi oferta pentru placute frana fata si lichid frana pentru honda cbr 600 rr 2005. Mulțumesc Sbs 125 lei/ disc. lichid de frana 20 lei etrier cu manopera inclusa. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai263788 Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Salut am un GSR600 care are culoarea originala negru mat cu gri si intentionez sa il vopsesc negru metalizat. Poti te rog sa imi spui cat m-ar costa si cat ar dura toata treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 27, 2016 Autor Share Postat Februarie 27, 2016 Salut am un GSR600 care are culoarea originala negru mat cu gri si intentionez sa il vopsesc negru metalizat. Poti te rog sa imi spui cat m-ar costa si cat ar dura toata treaba? salut!. iarta mi intarzierea, ceva probleme m au silit sa nu mai am timp de forum. 100 lei te costa. dureaza 1 saptamana. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 100 de lei pentru un gsr? Imi pare superoferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate