ahonen Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 In localitatea Manastirea. Nu departe de Dunare (pe Calarasi). Curba stransa fara vizibilitate. Un tractor pus de-a curmezisul drumului. Radu a intrat in roata din fata tractorului cu motocicleta culcata. Politia si medicii spu ca si-a rupt gatul. A intrat pe sub tractor dar n-a mai scapat. Casca are viziera rupta si nu e sparta, dar sunt urme tari pe botul ei. Experienta de peste 10 ani nu l-a ajutat cu nimic. A lasat in urma o fetita o familie care trebuie sa-si inmormanteze copilul, un frate geaman cu care de peste 10 ani umbla in fiare si si zeci, poate sute de oameni, care au prins microbul motociclismului de la "gemeni"cu inima in jale . Si poate putini stiu, dar cand se strica motorul de scoaa la Strajescu sau mai stiu io carui instructor, a doua zi elevii mergeau pe el pt ca il reparasera "gemenii" Toti care il stiu sunt asteptati la garaj in giulesti unde probabil ca-si va petrece ultimele zile pe lumea asta. In curand, detalii despre inmormantare. Sa-i fie tarana usoara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 nu se poate, nu se poate asa ceva. mi se face rau Sa-i fie tarana usoara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 ce ti-e si cu viata asta...azi esti, maine nu mai esti Sa-i fie tarana usoara! R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 ce ti-e si cu viata asta...azi esti, maine nu mai esti Sa-i fie tarana usoara! R.I.P. Condoleante familiei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 R.I.P.... Condoleante familiei si celor apropiati.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 (editat) Dumnezeu sa-l ierte si sa-i fie tarana usoara. Uoooff... Condoleante. Editat Octombrie 29, 2006 de BooBoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Ce naiba se intampla la sfarsitul sezonului asta? Au luat-o toti razna? Numai accidente din cauza unor idioti (masini ce intra in depasiri aiurea, care intorc fara a acorda prioritate, acum un tractor de-a curmezisul soselei). Ce urmeaza? Un submarin de-a latul autostrazii? Cunosc zona aia. E plina de tarani tampiti. Apasu era sa o pateasca in aceeasi zona, acum vreo luna, din cauza unei carute fara carutas. Condoleante familiei si prietenilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 acum am ajuns acasa , inainte sa urc mi-a spus un prieten k a murit radu , nu imi venea sa cred , am mers tot drumul cu sperantza sa fie o gluma sau un zvon fals. am deschis calc , am intrat pe forum si am gasit topicul pe care nu voiam sa-l vad . nu imi vine sa cred. era plin de viatza si glumetz la fel k nae. chiar nu pot sa cred . R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 D-zeu sa-l ierte!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 vad ca ai reusit tu sa scri anuntul asa este am pierdut un prieten drag noua dumnezeu sa-l odihneasca in pace si condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Ce porcarie... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 In materie de reparat/restaurat comuniste erau tatici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcm Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 pe forum a intrat? Dumnezeu sa-l ierte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacian Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 R.I.P. Prea multe accidente la sfarsit de sezon , prea multi dobitoci au iesit acum pe sosele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 ne pare rau tuturor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 R.I.P.... Condoleante familiei si celor apropiati.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 n-a intrat pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Zeii au decis ca aveau nevoie de un om bun pe langa ei. A plecat acolo unde soselele sunt lungi si fara obstacole. Noi ramanem cu speranta ca vom fi vegheati de toti cei care nu mai sunt. Eu nu l-am cunoscut foarte bine pe Radu dar prezenta celor doi frati la evenimentele motociclistilor imi dadea un sentiment placut si familiar. Tristetea pe care o simt nu poate fi descrisa in cuvinte iar pentru durerea din sufletul familiei nu exista consolare. Drum bun Radu. Inca nu pot sa cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 RIP brother cea mai neagra saptamana din sezonul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 condoleante familiei il stiu si eu pe radu.. mi-a reparat minsku de cateva ori pe vremuri. in iarna lui 2004 a venit la o inmormantare a unui prieten d-al meu.. acum e inmormantarea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate