lil debul Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 NU AM CUVINTE si cred ca aproape ma iau lacrimile , jur ca nu zic la misto. Condoleante , s-a mai dus unul din adevarati , o legenda. Sper ca daca Paradisul e pe bune , el sa ajunga in paradisul motoarelor. Condoleante. ( PS. Nu mai iert nici un sofer de azi inainte.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Dumnezeu sa-l ierte! Condoleante familiei si prietenilor indurerati de acest eveniment tragic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 RIP a fost un om adevarat am vorbit doar de 2 ori in viata un om extrem de prietenos si deschis , pacat mare pacat a plecat prea repede dintre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 R.I.P n-am stat d vorba decat o singura data la arc...yo eram cu nipra iar el era cu un m cu atas...Super d treaba...D-zeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 R.I.P. Condoleante familiei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 sa-i fie tzarana ushoara, chiar nu merita una ca asta. merci pentru segmentii aia dupa care a scormonit iulian juma de ora la voi in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Dumnezeu să-l ierte. Ce ne facem fraților? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 futuoi tractoru lu masa de taran prost,analfabet si retardat!!! ba eu nu mai suport Taranii!!! eu am vazut de multe ori cum lasa tractoare,si alte utilaje, in mijlocul drumului...carute care circula noapte nesemnalizate , merg pe marginea drumului cate 3 unu langa altu'.....doamne!!! Eu nu l cunosc pe domnul Radu...da cred ca era un om de nota 10, chiar mai mult!! Lasa ti ca acuma este intr un loc mai bun,poate are si Dumnezu motocicleta si are nevoie de sfaturile domnului Radu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 futuoi tractoru lu masa de taran prost,analfabet si retardat!!! ba eu nu mai suport Taranii!!! eu am vazut de multe ori cum lasa tractoare,si alte utilaje, in mijlocul drumului...carute care circula noapte nesemnalizate , merg pe marginea drumului cate 3 unu langa altu'.....doamne!!! Eu nu l cunosc pe domnul Radu...da cred ca era un om de nota 10, chiar mai mult!! Lasa ti ca acuma este intr un loc mai bun,poate are si Dumnezu motocicleta si are nevoie de sfaturile domnului Radu!! Corect! Hai sa luam un tanc si sa curatam lumea de tarani! Tu il conduci si eu trag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 ... gata ... adio Radule! ... trupul ... in pamant ... ... sufletul ... in ceruri ... priveste-ne Radule ... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Dumnezeu sa-l ierte........a murit din cauza unui taran... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Si uite-asa ma umplu iar de draci si de tristete. Odihneste-te in pace, Radule! Iar fratelui sau ii doresc sa fie tare! Stiu ce inseamna sa ai un frate geaman. Nu are sens sa vb despre tzaranul criminal... Radu a plecat oricum... R.I.P. Radu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vacarosie200 Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Sai fie tarana ( nu taranu ) usoara, au fost baieti de nota 10, acum a ramas doar unul, dar porecla va fi tot " la gemeni in giulesti ". hai sa nu ne luam de tarani, dar de ignoranti tre sa scapam, e o tara plina de oameni de acest fel si e pacat sa suferim din cauza lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 multumim celor care l-au insotit pe Radu pe ultimul drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gornicc Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 R.I.P.... Condoleante familiei si celor apropiati.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 A fost si va ramine un ADEVARAT ! .. Doamne cit de rau imi pare ca a plecat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Am citit, am recitit si nici acum nu pot realiza. Of, Doamne... Condoleante familiei si hai sa facem ceva pt. ei!!! In sfarsit cineva cu capul pe umeri. In loc sa stati sa va vaicariti atata mai bine ganditiva cum puteti ajuta familia prietenelui vostru care ....... Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 A fost o experienta cutremuratoare. Multa multa durere. Dumnezeu sa-l ierte. PS: Se pare ca sfarsitul acesta de sezon este negru. Imi zicea cineva ca poate ar fi mai bine sa vina zapada mai repede poate o sa se termine cu accidentele. Incep sa-i dau dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 (editat) "In sfarsit cineva cu capul pe umeri. In loc sa stati sa va vaicariti atata mai bine ganditiva cum puteti ajuta familia prietenelui vostru care ....... Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace !" draga manutza s-a rezolvat ai citit prea tarziu suntem putin mai uniti decat altii care doar scriu Editat Noiembrie 1, 2006 de catutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 damnnnn R.I.P. condoleante familiei si prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_man Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 http://dbros.lx.ro facusem siteu asta pt Radu si Nae ( unchii mei ) pentru motocicletele lor.O sa-l modific cate putin cate putin si o sa contina o pagina in memoria lui Radu.Ride In Peace Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Dureros filmuletu...pt toti cei care au avut ocazia sa schimbe macar cateva cuv cu el shi nu numai va fi f greu sa-l vada...totusi...bv...frumoasa intentia...SA-I FIE TARANA USOARA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate