booyaka.619 Postat Ianuarie 24, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2012 Eu zic sa mai citesti o data ce ai scris..si dupa aia sa-ti ceri scuze pt ca m-ai acuzat pe nedrept.(adica m-ai facut analfabet ...cand eu nu stiam ca aici pe forum trebuie sa scriu ca la carte)si sa numai o tinem langa ..ramane cum zici tu.cel mai destept cedeaza.Si daca ai ceva de adaugat la topicul pe care l-am creat ,te rog sa spui cu mare placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Ma omule .. tu esti critic in Gramatica Limbii Romane. Cand postezi tu .. rad toti membrii de tine. Ai impresia ca aici ai scris corect ? Dar pe alte topicuri, nu ai postat ? Ce punctaj ai luat la testul IQ ? De curiozitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booyaka.619 Postat Ianuarie 24, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2012 Cred ca tu nu stii sa citesti ce am scris mai sus.comenteaza daca este legat de topic.daca vrei sa afli despre mine vino la mine in Bucuresti si o sa afli de o sa te saturi. te invit la mine.si o sa-i cunosti si pe prieteni mei,daca tot esti asa de curios Prietenii*(sa numai zici ceva) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Nu convingi pe nimeni ca esti mecanic ... de "carpaci" ai auzit ? Dar Nitro nu vrei ? Ce fain e .. sa moara Cici ... Si ce bine da la pasarici. O sa fii "kul" tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booyaka.619 Postat Ianuarie 24, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2012 Mama ce meltean de la gheboaia .Ce fain e .. sa moara Cici ... Si ce bine da la pasarici.Doamne fereste ce vorbe are in el. Si gata cu asta am incheiat.daca vrei sa ma cunosti vii in Bucuresti daca stii unde este=)).am zis ca cel mai destept cedeaza.(si pentru ceilalti sa nu incepeti ca sunt obraznic pana nu vedeti cine a inceput) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Acelea sunt vorbele mele da ... satira nu o intelegi. Parca spuneai ca esti destept ... un om destept are simtul umorului si intelege ... ceva subtil .. ce am fabulat mai sus a fost prea pe fata ... si tot nu te-ai prins. Bucuresti ? .. sunt student in Bucuresti .. acum sunt in Bucuresti ... Dar conteaza asta ? Te laudai .. acum ceva timp ... ca esti orasean ... si restul din tara sunt tarani. Ti se pare ca asta defineste un om ? De unde e ? Crezi ca daca opresc la semanafor cu un Y2K si langa mine e unu cu un GSX R , eu sunt "mai tare" ? Ce ai ... sau de unde esti ... nu asta defineste caracterul unui om ... gradul de taranie ... daca e prost sau destept. Si in fundu' ultimului catun din Romania gasesti oameni care iti sunt muuult superiori. Esti un ratat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booyaka.619 Postat Ianuarie 25, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2012 Ms de sfaturi.o sa-i zic asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 ziceai ca se merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Singurul motiv pe care l-as vedea pentru a pune turbo pe o "ascutitoare" de R6 e DOAR daca participi la curse (drag-uri) si esti OBLIGAT / LIMITAT la capacitatea aia < 600 cmc. Si daca dai o carca de bani pe el, si daca te duci la niste baieti priceputi sa il instaleze, si daca apoi ITI SCOTI investitia participand si castigand la cursele pomenite mai sus. Dar sunt sigur ca nici una din astea nu se vor intampla asa ca mai mare daraua ca ocaua. Mai exista posibilitatea pregatirii pentru participarea la vreo expozitie tehnica cu pretentii prin cine stie ce oras vestic dar deja o dam in SF-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Hai ca a mers topicul asta la cafea,pacat ca e asa de scurt,ca mai am niste cafea in cana.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 (editat) Pai atunci hai sa isi termine si omul cafeaua. Uite, ca sa va arat ca se poate pune turbo pe un r6. Chiar biturbo. Editat Ianuarie 25, 2012 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Daca vrei sa ii faci cu adevarat un upgrade la R6 pune-i un motor de RS250. Garantat nu mai e nevoie de turbo sau hubba-bubba. Bogdan e doar invidios pe prietenul tau si pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booyaka.619 Postat Ianuarie 25, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2012 Daca vrei sa ii faci cu adevarat un upgrade la R6 pune-i un motor de RS250. Garantat nu mai e nevoie de turbo sau hubba-bubba. Bogdan e doar invidios pe prietenul tau si pe tine Pana la momentul actual vad ca tu esti cel mai destept si ti-ai dat seama ce este cu "Bogdan" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Pai atunci hai sa isi termine si omul cafeaua. Uite, ca sa va arat ca se poate pune turbo pe un r6. Chiar biturbo. :crack: :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 O idee buna ar fi sa ii atasezi un loc in plus ceva in genu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booyaka.619 Postat Ianuarie 25, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2012 De aia sa-ti pui tu langa pat sa dormi in ea.ce glume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Da-mi un bici sa ma biciuiesc, am gresit...! Ia-l pe asta: http://bucharestcity.olx.ro/bici-catuse-jucarii-erotice-iid-211759916 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Tot din categoria turbo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Tot din categoria turbo Asta da turbo.. sulf/metan prprprrprprprrpprrrrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 terminati ca baiatu nu stie de glume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 Daca v-ati uitat la video si ati citit in descrie motoreta scotea 135 CP cu turbo. Deci si cu turbo R6 tot rasnita este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 Daca v-ati uitat la video si ati citit in descrie motoreta scotea 135 CP cu turbo. Deci si cu turbo R6 tot rasnita este. Fata de GSXR 1000 .. e rasnita. Buyaka ... tu nu stii de gluma delooc ... Ce amuzanta e prostia ... Daca vrei sa ii faci cu adevarat un upgrade la R6 pune-i un motor de RS250. Garantat nu mai e nevoie de turbo sau hubba-bubba. Bogdan e doar invidios pe prietenul tau si pe tine Ma dai de gol Bogdane ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 (editat) Tot din categoria turbo Adevarat turbo Ma dai de gol Bogdane ? Tre sa recunosti ca acum vrei ceva mai tare decat Ier6....un RS250 2t Sincer ma gendesc sa imi vang gixxerul pentru a achizitiona o racheta in 2T de 250cc...asta deabia se misca.Cu 250 o sa plec intodeauna din pole position la semafor,sa muoara dusmani mei Editat Ianuarie 26, 2012 de little wayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 Vreau sa am iar 16 ani .. sa nu am A1 ... si sa am RS 250 fara acte ... Si sa ii fac pe toti baietii cu Gixxere, de 1000, Hayabuse ... Ehee .. Wayne .. hai ne luam 250 in 2T .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate