Vizitator MosRahao Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 Daca mai incap, as veni si eu. Cum sa nu vii? Daca restaurantul este cel din link, senzatia mea e ca incapem vreo 25, chiar si 30 - in poze se vede si un bar; ne descurcam, ce naiba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 Ciorbe/Supe Ciorba de porc-9lei Supa crema de dovleac-7 lei Supa crema de brocoli-7lei Mancare gatita Varza calita cu carnati de plescoi-15lei Iahnie de fasole cu ciolan -15lei Tochitura dobrogeana-15lei Minuturi Piept de pui la gratar-12lei Pui cu sos de cascaval -13lei Snitel de pui-13lei Ceafa de porc la gratar-15lei Muschiulet de porc cu sos de mustar-16lei Pulpe de rata cu dulceata de ceapa -40 lei Carnati semiafumati de Plescoi cu mustar si ceapa – 22 lei Pastrama zvantata de oaie cu mamaliguta – 25 lei Garnituri Cartofi taranesti-5lei Cartofi prajiti-5lei Orez cu soia-6lei Orez cu cury-6lei Orez cu legume -6lei Sote de legume -6lei Sote de brocoli cu ghebe-10lei Salate Salata de muraturi-6lei Salata de varza murata-6lei Salata de rosii-6lei Salata asortata – 6lei Desert Placinta cu dovleac – 9 lei Extra-uri Chifla - 1,5 lei Ardei iute - 1,5 lei Smantana 50g - 3 lei Mustar 50g - 3 lei Bauturi Ursus la doza 0,5l - 5 lei Coca Cola la doza 0,33 - 4 lei Apa Plata Dorna 0,5l - 4 lei Apa minerala Dorna 0,5l - 4 lei vin la pahar 6 lei la 1/2 - 11 lei la 1L - 18 lei vin la sticla 40 si 50 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 Miam, miam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zu1u Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 (editat) Eu din pacate nu pot sa ajung azi,am treaba in Constanta pana tarziu, asa ca va urez distractie placuta tuturor si cat mai multi kilometri frumosi anul urmator.Aaa da si sa puneti poze. Editat Decembrie 6, 2013 de zu1u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Bon, ne vedem la 19. Presimt ca o sa ma doara capul maine dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 1. Kali 2. Kappy x 6 3. Roxynel 4. Doctor X +/- 1 5. rfd 6. Fox 7. Festina Lente 8. ianachim Cred ca apare si eu, daca nu deranjeaza s-ar putea si cu marele criminal, daca nu e prea sarac. Cu ocazia asta, aloha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Si eu prezent asta seara la o bere-sarma si ce mai au prin meniu... asa ca mai marcati 2 pers va rog. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 apar si eu la un suc vre-o 2 ore. Varza cu carnat m-a convins sper sa ajung la timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 eu pe la 7 si scap de la treaba .. pe la 8 ajung si eu ! pastrati-mi loc si o sarmaluta va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Eu se pare ca intarzii pana la urma. Munca nu-mi permite sa plec cu cine ma lua pana la Otopeni, asa ca va trebui sa iau CFR sau bus. Paaana mea, asa imi place... dar tot vin... Din pacate, abia in jur de 21:15 daca nu sunt intarzieri, o sa fiu in Gara de Nord...... sa speram ca aveti chef de vorba si nu plecati repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Un scaun si pentru mi e, va rog. Ajung pela 7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Un scaun si pentru mi e, va rog. Ajung pela 7. tine unul liber langa tine pentru mine SA NU UIT MASA E REZERVATA PE NUMELE "SUNT FAN BMW"!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Asa, sa stiu ce sa intreb, ca-s pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Haha.... Yamaha owners will never love bimmers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 (editat) O seara foarte, foarte frumoasa, cu oameni super. Eu (noi) m-am (ne-am) simtit excelent impreuna cu domniile voastre. Bravo, Ianachim! Locul e bine gasit, in plus tartorul este motociclist; sa ne vedem cu bine, si vineri 13! Haha.... Yamaha owners will never love bimmers cam da... dar mai sunt si exceptii. mai depinde si de om. Editat Decembrie 6, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Glumeam bineinteles, as iubi BMW-ului mosului Dexter oricand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 oricand cu cea mai mare placere dar si cu o rugaminte... fara ras in timp ce mananc sarmale .. s-ar putea sa fie nevoie de resuscitare .. si nu numai la mine oricum ma simt prost ca l-am facut pe Rares sa planga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 sper ca toata lumea s a simtit bine si ajuns ok.... festina si doc asteptam poznele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 (editat) l-am facut pe Rares sa planga cu lacrimile curgand siroaie am ras aseara, a fost o seara incredibila! este foarte important insa ca am scapat nepishati pe noi - nu mai era mult pana acolo. pozele - in curand. Editat Decembrie 7, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kex83 Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Numai oameni de vază domle, ce să mai! Clar mă bag și la sarmale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 (editat) sper ca toata lumea s a simtit bine si ajuns ok.... Beton! Sa traiti o mie de ani, domnilor si doamnelor! Ne vedem vineri! Cu o singura precizare: fostii mei "prieteni" psihopati alcoolici sunt rugati sa ramana acasa data viitoare. Nici io nu-s civilizat de doua ori la rand. Editat Decembrie 7, 2013 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Presimt ca o sa ma doara capul maine dimineata. A durut! Dar a durut si burta de ras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 A durut! Pe mine nu, vinul casei a fost foarte bun, m-am trezit limpede ca un nou nascut! Doar dureri la falci de la cat am ras am avut, atat. Mai baga si tu poze. Cele facute de Iza n-au iesit asa grozave, mai dureaza pana le selecteaza si le descarca din sapuniera aia a ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 bine domne daca tot plangeti atat vin imi iau sarmalutele la pachet si va las .. huooo si chitz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 Bai, eu as veni si la sarmale daca mi-ar iesi treburile, dar numai daca se tine Kali de promisiune si ma bate cu acadeaua aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate