littlekriminal Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 Need help cu mancatul? Serios, daca e nevoie, pot sa privesc linistit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 Bai da mai terminati cu atata mancare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 Pai o terminam, da ) Intrebare: cum procedam, ingrosam obrazul si-l rugam pe plescoi sa ne lase sa facem si mamaliga sau luam paine? Nu are rost sa fac mamaliga de acasa, se raceste pana mancam, zic eu. Si tacamurile... Ma poate ajuta cineva, sa cumpere farfurii de plastic? Sa nu-i mai murdarim omului si vesela.. De fapt, farfurii si tacamuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 Pai o terminam, da ) Intrebare: cum procedam, ingrosam obrazul si-l rugam pe plescoi sa ne lase sa facem si mamaliga sau luam paine? Nu are rost sa fac mamaliga de acasa, se raceste pana mancam, zic eu. Si tacamurile... Ma poate ajuta cineva, sa cumpere farfurii de plastic? Sa nu-i mai murdarim omului si vesela.. De fapt, farfurii si tacamuri... Nu putem cumpara mamaliga de la Plescoi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 Ptiu! Esti destept! Si cred ca e si mai bine asa. Bv, rfd;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 Nu putem cumpara mamaliga de la Plescoi ? are adaos comercial mare datorat transportului,chiriei,etc. eu zic sa aducem ingredientele si sa abuzam de bunatatea omului. glumesc... ne vedem vineri. contati in contiunuare pe grupul de kle-isti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 Inceput operatiunea ) Primele reprezentante: Catalizator de fierbere:)) : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator radu88 Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 auuuuuuuuuuuu ce e acolo in oala ? cand sunt gata ? in nemernicia mea as veni sa imi pui si mie citeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 Nu-s gata inca, radu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 AAAaaaaa.... stai sa vad la cat e trenul pana mea..... s-a dus naibii barajul ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 sa fie echitabil luam si noi mamaliga si bautura da la om ca tot ii blocam camera.... nu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 incognito s a dat la ... fund cu TZUICA.... maestre, tre' sa te dau la ... fund cu o replica, sper live aduc eu tuica ... sau palinca.. niciodata nu fac diferenta dar ideea era sa vina si incognito mi-a parut rau ca n-am ajuns data trecuta, am muncit... Fac tot posibilul sa schimb tura si sa ajung si eu Iar daca tzuica ajunge in timp util la capitala, vine cu sau fara mine Inceput operatiunea Primele reprezentante: image.jpg oaaaau, arata delicios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 sa fie echitabil luam si noi mamaliga si bautura da la om ca tot ii blocam camera.... nu?? Categoric. Eu nu stiam dc are in meniu mamaliga, nu m-am uitat atent. Si, de fel, nu-mi place sa creez deranj sau disconfort, de asta ma gandisem sa caut alta solutie pentru servirea ghiulelelor Am pus deoparte si niste ardei iute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 sa fie echitabil luam si noi mamaliga si bautura da la om ca tot ii blocam camera.... nu?? Corect, important e sa-i ajunga vinul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 (editat) Si smantana? Nu mi-a fost dat sa vad sarmale fara mâstână. O luam tot de la el, sper sa aibe. Kali, multumim anticipat, sa ne spui cat costa deranju', platim in scutece si Milupa Editat Decembrie 12, 2013 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 vai .. m-a luat cu leashin asa de dimineata ...yummy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 (editat) oate ca ar fi cazu de un telefon la crasma sa aiba omu cele necesare - malai, smantana, sfoara de taiat mamaliga poate si ceva ardei iute meserias dat fiind specificul actiunii posibil sa fie necesarasuplimentarea de stocuri. Editat Decembrie 12, 2013 de ZIDU' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 Ii spun eu diseara , ma duc acolo sa ma antrenez putin pentru maine....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 ajung si eu nu stiu exact la cat scap, dar ajung tzuica de arges nu ajunge in timp util, dar intre timp am facut rost de tzuica de ploiesti - pt asta nu garantez la gust, dar eu zic ca merge va rog sa mai puneti un link sau o adresa pentru cei care n-au timp sa caute prin topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 va rog sa mai puneti un link sau o adresa pentru cei care n-au timp sa caute prin topic se numeste BUFFET35 str. dr. staicovici 35 in spate la OPERA CENTER http://buffet35.ro/restaurant/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 Copii, credeti ca ne descurcam cu aprox. 150 de sarmale? Aseara am cam cedat, nu am mai avut energie sa trec peste numarul asta magic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 Copii, credeti ca ne descurcam cu aprox. 150 de sarmale? Aseara am cam cedat, nu am mai avut energie sa trec peste numarul asta magic. sa "sa dea" cate una s-ajunga la toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 12, 2013 Admin Share Postat Decembrie 12, 2013 Hai bre ca ajung si eu maine, ochii cit sarmaua' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 (editat) 150???Doamne, ce om harnic ai pus pe pamantu' asta! Pentru mine sunt destule, nu stiu restu' ce-or manca. La ce ora vine lumea(sarmalele)? Editat Decembrie 13, 2013 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 auzi domne .. criminalul cel mare vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate