costel06 Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 daca vreti itp la motociclete se poate rezolva cu o plimbare pana la oravita si se rezolva 0765157304 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 recomand guban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian_dow Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Stie cineva daca la Taifun se poate face ITP-ul si pt moto? pt masina am facut acolo dar nu stiu daca au si pt moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Stie cineva daca la Taifun se poate face ITP-ul si pt moto? pt masina am facut acolo dar nu stiu daca au si pt moto. Cristi, parerea mea, mergi la Guban. Intreaba de tizul tau - Cristi, unul mic, chel si agresiv si se rezolva imediat. Sau, aici ai datele de la Taifun. Un telefon si afli daca fac si ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian_dow Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Cristi, parerea mea, mergi la Guban. Intreaba de tizul tau - Cristi, unul mic, chel si agresiv si se rezolva imediat. Sau, aici ai datele de la Taifun. Un telefon si afli daca fac si ei. :-) Multumesc Raul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Si eu iti recomand la Guban. Am facut ITP-ul acolo luna trecuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 au vreo treaba astia de la itp daca mergi cu el expirat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 au vreo treaba astia de la itp daca mergi cu el expirat Nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 guban -100 Lei Scooter Baieti de treaba . Recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sagrath Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 La Guban am fost si eu asta vara. Recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sashax Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 +1 si eu am fost asta vara la ei. recomand ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SWAT ANDREI Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Multumesc ! Mi-am facut azi ITP-ul in Utvin. Super de treaba omul, puteti sa mergeti cu incredere! recomand , super de treaba baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 Am facut azi ITP-ul la Utvin. Numai cuvinte de lauda, fara programare, doar un telefon, niste oameni cum rar mai gasesti in Romania care te intampina cu un zambet si iti ofera o cafea (suc) din partea casei. Recomand cu placere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bendix Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 (editat) Astazi dimineata am intrat si eu in legalitate (caci de 2 saptamani am mers cu emotii) - am rezolvat cu ITP-ul in curte la Guban. A durat jumatate de ora si a costat 100 lei. Am fost foarte multumit ! Un telefon de contact ar fi: 0724069679 Se poate intra pe oricare din cele 2 porti de la Guban. P.S. Am uitata sa spun, trebuie 3 acte: buletin (carte de identitate proprietar), talon moto, carte de identitate moto. Program 09-19, sambata 10-12, duminica inchis (dar si mai bine, sunati inainte) La plecare, pe langa abtibildul din talon, ti se da un certificat ITP, o ditamai foaie A4 pe care trebuie sa o porti la tine. O fi in noua legislatie, eu nu stiam de asta. Editat Aprilie 7, 2014 de bendix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 un nr. de tel pt. ITP Utvin? si un interval orar de preferat. mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Daca citesti tot topicul gasesti numarul de telefon. Orarul este pana la 17.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas22010 Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 am facut itp la utvin, 70 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 ITP in Lugoj se poate face pe str. zorilor nr 16. Auto Ramina TM 067. Pret-100ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Am descoperit recent un ITP pe strada Haga(intre calea aradului si lipovei), nu stiu daca se stie de el dar eu sigur ma voi duce acolo pt ca imi este aproape si nu mai trebuie sa merg pana la capatul orasului.Programul L-V 08-20 si sambata 08-14. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 11, 2015 Share Postat Ianuarie 11, 2015 De ceva vreme se pare ca se poate face ITP la moto si in spate la Billa de pe Gh. Lazar. Adresa este str. Dinu Lipatti (fosta Popa Laurentiu) nr. 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Unde-i asta Cristi ? eu nu am vazut nimic , la Victor la service ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jahhx Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Da mah, la victor in curte >>P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 M-a intrebat un prieten unde se poate face ITP, in Timisoara, pentru motocicletele inscrise in alta tara, stie cineva? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Da mah, la victor in curte >>P No ca sa vezi. Bine de stiut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 M-a intrebat un prieten unde se poate face ITP, in Timisoara, pentru motocicletele inscrise in alta tara, stie cineva? Multumesc. ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate