Comyny Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Perfect, lista finalizata. Am inceput sa imprastii PM-uri cu detaliile de plata (65 Ron). Daca se poate as vrea si eu unul. Daca ati dat deja comanda si intre timp renunta cineva il iau eu . Multumesc frumos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodyca Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Daca sa va mai face o lista vreau si eu 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 +1 ...daca pana acum am dormit; sper totusi sa ne mai adunam zece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diles Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Am dat comanda. Sunt 2-3 persoane care inca nu au confirmat (din lista #2 postata mai sus). Stay tuned, daca nu dau OK-ul in cateva zile incep sa recompletez lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Si eu vreau unul daca se razgandeste cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Si eu vreau unul daca se razgandeste cineva vreau si eu un kit. am facut comanda pe celalalt topic dar nu mi-a raspuns nimeni . deci Popp una bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 si eu vreau unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 si eu vreau unul pai tu nu ti-ai luat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 (editat) pai tu nu ti-ai luat?? Eu am dar din greseala l-am uitat pe un prieten care deja mi-a dat banii si acum tre sa-i comand altul. Si mi-am dat seama doar azi cand am impartit produsele venite. Deci cine pune comanda sa ma ia si pe mine in considerare cu unul Editat Februarie 28, 2012 de psycho25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Eu am de un an si sunt multumit. Acum ca trebuie sa-i iau si prietenei motor, vreau sa-i pun si pe al ei. Asa ca, ma bag si eu cu o bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Si eu vreau 2 Loobman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Deja suntem 9 de cand s-a incheiat lista pentru comanda lui Diles Discordless - 2 Vice- 1 Psycho25- 1 Popp- 1 Pijama- 1 Batranu- 1 Bodyca- 1 Comyny- 1 ----------------- Total 9 Inca o persoana si pe poate pune o comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Comyny Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Eu sigur o iau daca se face comanda. Las si un nr de telefon pentru mai multa incredere: 0723208713 Cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Si eu una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Cine face a doua comanda si cand (sa stiu cand pregatesc banii, cum ne intalnim, etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 salut, cu ce e mai prost cel facut acasa? http://www.youtube.com/watch?v=7xg1bOcV3rI eu voi incerca sa imi fac zilele astea... nu am intentia sa va stric organizarea, ci sa va salvez din bani... numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 salut, cu ce e mai prost cel facut acasa? http://www.youtube.com/watch?v=7xg1bOcV3rI eu voi incerca sa imi fac zilele astea... nu am intentia sa va stric organizarea, ci sa va salvez din bani... numai bine! nu este mai prost;in ceea ce ma priveste sunt prea comod sa ma murdaresc pe maini pentru 65 de lei!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solitarul bv Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Daca se mai deschide o noua lista doresc si eu unul. Tel 0733988276 Marian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 salut, cu ce e mai prost cel facut acasa? http://www.youtube.com/watch?v=7xg1bOcV3rI eu voi incerca sa imi fac zilele astea... nu am intentia sa va stric organizarea, ci sa va salvez din bani... numai bine! Capu' de ungere nu e bun! Are numai minusuri. Singurul avantaj e că este simplu de făcut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Cine face a doua comanda si cand (sa stiu cand pregatesc banii, cum ne intalnim, etc) Uitandu-ma la cei care vor cei mai multi sunt din Bucuresti. Poate se indura cineva si face comanda de acolo si ne pune si noua restul din provincie prin posta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Pai cine face comanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Cui dau banii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Pai daca nu se ofera nimeni sa se tina de comanda asta ma ocup eu. Ori ne intalnim in Bucuresti ori cu transfer bancar se poate rezolva. Discordless - 2 Vice - 1 Psycho25 - 1 Popp - 1 Pijama - 1 Batranu - 1 Bodyca - 1 Comyny - 1 pstefan - 1 Asta e lista finala, daca sunteti de acord dati un pm ceva sa va trimit un cont sau sa stabilim cum ne intalnim. Comanda finala e 65ron Bucuresti sau vreo 70 cu transport in afara Bucurestiului. Daca sunt obiectii postati ca nu ma supar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Daca sunt obiectii postati ca nu ma supar nu, nu! eu sunt mega multumit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Eu l-am primit azi, pare ok, il voi monta saptamana asta la sfarsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate