stulewa Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Circuitul de la coclau a fost construit cu cativa ani in urma de o mana de enduristi/motocrosisti din Bucuresti prin cheta colectiva. In timp acest loc de antrenament s-a bucurat de o popularitate din ce in ce mai mare. Asupra circuitului nu s-a mai intervenit in ultima vreme decat cu sape, lopeti si alte mijlooace destul de slab eficiente. In weekendul urmator Giani s-a oferit sa puna la dispozitie un utilaj cu care sa putem reface trambulinele si turnantele ce s-au deteriorat dealungul vremii. Pentru cine doreste sa contribuie la aceasta actiune se accepta donatii in bani sau motorina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grip Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Foarte tare. N-am mai fost de vreo 2 ani pe acolo. Bravo pentru spirit de initiativa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Domnilor pe unde este acest coclau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 19, 2012 Autor Share Postat Martie 19, 2012 44*23'53.44'' N 26*11'17.71'' E PE CHEIUL DAMBOVITEI MAI IEZACT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Cel mai comod ar fi un cont, ceva. Ca nu putem sa venim toti sambata dimineata, cu cate 2 litri de motorina in spate. Si, daca mai si raman bani, bagisi tu 2-3 tuburi de ciment, 2-3 busteni, pentru antrenament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 20, 2012 Autor Share Postat Martie 20, 2012 tuburi avem chiar acolo, bustenii nu cred ca renteaza ca ii fura papuasii pentru foc daca sunteti de acord am sa dau contul meu personal cu rugamintea de a se specifica la depunere ca banutii sunt pentru coclau. astept comfirmari pana deseara iar daca sunt destui doritori fac public si nr de cont Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupul Gri Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 contribui si io cu cativa litri de motorina in bani Jumba, scrie ce si cum, desi cred ca mai bine ne vedem pe undeva sa ti-i dau personal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Jumbales trece-ma pe lista ca trec pe la tine sa-ti las banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanfaida Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Contribui si eu. Astept contul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 jumba petrolistul, il vedeti la stiri cu vapoare de motorina in maxima 3-4 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 22, 2012 Autor Share Postat Martie 22, 2012 mai Soso sa sti ca da )) am deja 80 de litri de motorina donati si vreo 100ron stransi din cheta.incerc sa dau de Giani sa stabilesc cu el detalii. cu stima Jumba Ewing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 parca Bobby Von Coclau suna mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 26, 2012 Autor Share Postat Martie 26, 2012 sau adunat ceva fonduri in natura si bani dar buldozerul a fost ocupat saptamana asta, ramane sa vedem ce facem in weekwnd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 hai sa bagam motorina aiai in masina si sa mergem la enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 27, 2012 Autor Share Postat Martie 27, 2012 bine ma spiritualule, si cand o fi zapada de doi metri ce facem? ce facem cu cei ce ies doar de fun, sau cu motocrosistii din sudul capitalei care vin sa se dezmorteasca acolo... votati-ma, votati-ma, vreau sa fiu presedinte ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 ce facem cu cei ce ies doar de fun corect. la munte nu e fun deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 27, 2012 Autor Share Postat Martie 27, 2012 in locul acela multi si-au facut ucenicia, dezmorteala de primavara, una mica toamna cand era urat la munte...si inca serveste ca teren de antrenament pentru destui. la munte e fun dar costa ceva chischirei si mai ales acu cand mai gasesti gheata pe sub frunze prin padure e minunat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 nici eu nu am prins-o pe asta cu "doar de fun"...am devenit profesionisti cumva si am uitat sa ma duc la bancomat pentru banii de la curse? In alta ordine de idei, 200 km cu remorca ca sa ajungi pana spre munte inseamna 80 lei la un consum de 8% si 5 lei/litru. Gazul la motor oricum il pui indiferent unde te dai, la fel si mancare, bere/apa etc. Utilitatea pentru coclau o vad strict daca vrei sa o arzi "light" 1-2 ore pentru ca nu ai bani/timp. Totusi, de bani e discutabil pentru ca stim toti ca nu este un sport ieftin. Daca vorbim de motocross, ciolpaniul e la 20 minute si parca mai era un circuit spre Giurgiu iar pentru antrenament de enduro cred ca e mai ok in orice padure din jurul Bucurestiului. La multe am dat cu roata sa curat frunzele, insa tot pamant am gasit dedesupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Eu nu va inteleg. Omu vrea sa mai aranjeze oleaca un loc de joaca. Cine vrea sa ajute si poate, bine. Cine nu vrea sau/si nu poate, iarasi bine. Ce atatea discutii? Eu daca as putea as ajuta. Doar ca nu prea pot. Am fost in weekend p-acolo doar sa dau mobra o tura cuiva fara permis. Dar am dat si doua ture de circuit. Usor, cum imi permite vaca. A fost amuzant. Si stiind cui trebuie sa multumesc pentru ca exista locul ala, am facut-o. In gand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Eu nu va inteleg..........Ce atatea discutii? pai, nu despre asta este forumul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Mda...asta era una din replicile mele favorite. Ai dreptate. Continuati, continuati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 (editat) pai, nu despre asta este forumul? Sa se discute, dar sa nu se vorbeasca nimic!! Ma Soso, curata nerusinare... Parol! Editat Martie 27, 2012 de Achile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 31, 2012 Autor Share Postat Martie 31, 2012 nici eu nu am prins-o pe asta cu "doar de fun"...am devenit profesionisti cumva si am uitat sa ma duc la bancomat pentru banii de la curse? In alta ordine de idei, 200 km cu remorca ca sa ajungi pana spre munte inseamna 80 lei la un consum de 8% si 5 lei/litru. Gazul la motor oricum il pui indiferent unde te dai, la fel si mancare, bere/apa etc. Utilitatea pentru coclau o vad strict daca vrei sa o arzi "light" 1-2 ore pentru ca nu ai bani/timp. Totusi, de bani e discutabil pentru ca stim toti ca nu este un sport ieftin. Daca vorbim de motocross, ciolpaniul e la 20 minute si parca mai era un circuit spre Giurgiu iar pentru antrenament de enduro cred ca e mai ok in orice padure din jurul Bucurestiului. La multe am dat cu roata sa curat frunzele, insa tot pamant am gasit dedesupt aia e bre, o ard light si in timpul saptamanii, adica am iesit de vreo 3 ori saptamana asta... pac-pac de la 4 la 6 si gata frate... e mai bine decat deloc nu sunt singurul care utilizeaza acel teren, e la liber, cine vrea vine si se da cine nu... treaba lui. in alta ordine de idei ciolpaniul e la 2 ore cum vrei s-o iei deci 2dus cu 2 intors=4... incarca, leaga, alimenteaza etc. acum daca eu am ateleru' la 5 km de coclau de ce sa ma duc la ciolpani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 ai si tu dreptate, eu fac 30 min pana la ciolpani si probabil 90 pana la coclau la ore de varf. Iar nu mi-e clar ce inseamna "incarcat", de dureaza atat ? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 4, 2012 Autor Share Postat Aprilie 4, 2012 incarcarea/descarcarea nu dureaza mult, 7-10 minute... de inmultit cu 4= inseamna ina 30-40 minute. si uite asa, daca le pui pe toate la socoteala te iei cu mainie de par )) in alta ordine de idei am trimis motorina lui Geani si s-ar putea sa facem treaba zilele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate