TonyTA Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Am auzit ca a fost un accident acum o juma de ora pe la Nerva Traian cu Alexandru Vlahuta. Salvare, politie... Nu stiu ce motor... speram sa nu fie nasol... BAFTAZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 eu am trecut azi de doua ori pe acolo in jur de 12 si 13 si nu am vazut nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian_alex Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 detalii despre accident aveti? Sper sa nu fi patit ceva.DOAMNE AJUTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Si eu am trecut pe acolo si n-am remarcat nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Sotia mea mi-a spus ca a vazut scena de dupa accident. Motociclistul zacea pe jos fara sa se miste in urma unei coleziuni cu o duba ce iesise de pe un drum secundar. Atat stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Groaznic. Prea multe accidente la sfarsit de sezon. Sa speram ca nu este nimic grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 ...aoleuuuuu...ce se intampla doamne cu noi..??? Suntem pe cale sa devenim o specie pe cale de disparitie ...asa nu se mai poate Sper doar sa nu fie ceva grav...si sa se refaca cat mai repede motoristu!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 cine a facut accident?haideti ca m-am panicat..nerva traian nu e in apropiere de scorpio? skreech esti ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Cu regrete trag concluzia k soferiiau inceput vanatoarea de motociclisti mai rau ca niciodata, aveti mare grija fratilor Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 comentarii de cacao si lamentari de babe. hai sa asteptam o informatie pertinenta despre ce s'a intamplat si de ce. pana atunci terminati cu vanatoarea soferilor si alte lamentari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 si eu sunt curios ce s-a intamplat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 mi a zis puya.....am vb cu schreech nu e el....cred ca dormea:)) a zis ca nu stie nimk nici el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 bai nu se poate...prea multe daca stie cineva ceva, sa zica...noi asteptam cu sufletul la gura...doamne fereste de astfel de evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Puii mei!!!! Ori ma las de motor, ori ma las de forumul asta!! Am parul maciuca de la ce am tot citit in ultimele zile. Sper sa fie alarma falsa, macar in cazul asta! Aia cu "motociclistul zacea pe asfalt fara sa miste"....mi-a inmuiat iar picioarele.Doar ce imi revenisem dupa ce am citit despre Mihaela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue Cat Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Vad ce chestii se intampla aici in TM. dar la voi in Buc. cred ca e nebunie curata sa mergi cu motorul prin oras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 ce se mai aude? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaijin Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Ceva a fost sigur din pacate. Am vorbit cu baiatul de la frizeria de acolo. Din pacate nu se pricepe la motoare si tot ce a retinut: - este vorba de o Honda - dubitza cu platforma a iesit de pe strada laterala pana pe liniile de tramvai din mijloc - motociclistul parea lovit rau la picior In rest: salvare, politie, masuratori, poze, ... deci este probabil sa fi fost cu vatamare corporala. Aveti grija cu totii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 vatamare corporala la un accident e si daca pici de pe motor si iti faci doar o vanataie. din ce se zice pe aici ca nu mai misca, ca lovit tare la picior... CLAR e cu vatamare. daca necesita mai mult de 60 de zile de ingirjiri medicale e dosar penal din oficiu ptr dubist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahasp1 Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Si eu am trecut pe acolo si n-am remarcat nimic. si eu la fel ..p akolo stau cunoscuti si nu mi-au zis nimik..ciudat..s speram k e doar un zvon.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 nu este zvon! Motociclistul venea pe banda 1! un destept(pe care il cunosc cat de cat) pe banda 2, la volan, mancand si ascultand muzica...se gandeste ca ar fi frumos sa iasa din coloana si sa faca dreapta brusc fara sa se asigure! motociclistul a intrat in el, dar nu a patit nimic, insa motocicleta este destul de avariata! Mai multe detalii nu cunosc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate