marius2905 Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 (editat) pe biker il cheama horia si se mai plimba cu un prieten de-al lui .. venind dinspre ikea intamplator am vazut accidentul si m-am oprit ... motorul avea furca smulsa de cadru iar tipul era intins pe jos in stare de inconstienta si doar gemea de durere ... l-au filmat colegii mei care sunt de noapte. un opel i-a intors in fata. probabil o sa apara la antena 3 sau unu sau ambele maine de dimineata... cand au ajuns ei, bikerul era intins pe jos, dar mi-au spus ca nu parea foarte grav. sper sa aiba dreptate. misca din mana si intr-un moment a vrut sa-si schimbe pozitia , a avut noroc ca la aterizare nu s-a izbit cu casca,ea fiind doar putin julita Editat Aprilie 5, 2012 de marius2905 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diaboliqute Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Va rog sa nu o dati in penibil ci sa faceti ceva util. Motociclistul este la Floreasca. Am lasat un numar de telefon acolo, daca va exista vreo nevoie din partea familiei voi incerca sa o transmit cat mai repede cu putina aici in caz ca e nevoie de sange, bani, martori, etc. Motocicleta este la intrarea cu bariere spre Muzeul Taranului, chiar la semaforul unde s-a produs incidentul. Pe Horia n-o sa-l ajute urarile pe internet, sau justificarile, sau orice alte balacareli. Il va ajuta medicina si taria organismului. Daca puteti pune o vorba buna pentru tratament decent, medicamente, doctori, pentru orice se poate, va rog sa o faceti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Doar umanitatea de moment ce ne mai tine uniti la fata locului, dupa asta incepe scuipatul pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 (editat) este intr-adevar vorba de horia .. coma glasgow 5 si doctorii i-au dat sanse extrem de putine ca sa nu zic deloc .. sper totusi din tot sufletul sa se insele .. am rugamintea sa aveti putin suflet si sa nu va mai balacariti si pe topicul asta...tot ce conteaza acum este sa fie bine Editat Aprilie 6, 2012 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achi Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Am trecut si eu pe langa accident... se faceau masuratori. A fost foarte ciudat pentru mine pentru ca tocmai plecasem de acasa unde citisem ce se intampla la rubrica accidente. Astazi nu eram pe motor dar emotia a fost mare. Multa pasiune pentru motociclete, altii pentru viteza, altii pentru noroaie... vreau doar sa fim toti sanatosi. Haide BAAAAAAAAA!!!! LUPTA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 ma ce motor era? ca reusesc sa citesc printre certuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 http://www.antena3.ro/auto/motociclist-in-stare-grava-la-spital-dupa-ce-a-fost-spulberat-de-un-sofer-neatent-pe-soseaua-kiseleff-162448.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabaRab Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 http://www.antena3.r...eff-162448.html Este vorba despre acest accident, dar foto nu este cea a accidentului.... este o poza pusa la plesneala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xeqtor Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 http://observator.a1.ro/social/Un-sofer-din-Capitala-era-sa-bage-in-mormant-un-mo_58129.html# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 In cazul in care motociclistul/familia are nevoie de ajutor d.p.d.v. asigurari/daune morale si medicale va rog sa ii anuntati pentru a le putea acorda sprijin/consultanta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 era un srad...zic era pt ca e dauna...furca rupta.. nu mai avea nimic in fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 http://b365.realitatea.net/news/motociclist-zdrobit-pe-kiseleff/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 http://www.adevarul.ro/actualitate/Accident-Capitala-motociclist-coliziunii-masina_0_677332280.html Imi place asta cu "martorii spun..." iar cand e vorba de proces si chiar sa ai nevoie de martori, mai ia-i de unde nu-s! Pana la urma cum s-a intamplat, era gasca mare sau era doar el singur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diaboliqute Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Era insotit de un prieten, din cate am inteles de la acesta el se afla in spate insa era in stare de soc si nu a putut sa ne dea mai multe detalii. Pana la partea legala mai este o batalie care trebuie castigata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_glumetu Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 initial erau 2..dar dupa ce au aflat baietii de la Joaia Moto s-au dus sa dea o mana de ajutor..asta presupun ca s-a intamplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Multa sanatate baiatului, sper sa aiba forta sa treaca peste momentul greu, chiar daca previziunile nu sunt tocmai fericite (din ce am citit). Insa, situatii surprinzatoare sunt tot timpul si el merita o sansa. Ca'mon bro', lupta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 (editat) nu sebi...el mai era cu un prieten..joistii nu au fost ..eram cu niste prieteni la plimbare vroiam sa iesim pe dn .. si am oprit acolo acum am citit cat (cuvant urat) au putut sa manance astia din presa...50 de motociclisti? sa dea soferul socoteala?? si nu l-a bagat nimeni in seama ca statea pe jos plangea si-l tinea gagicasa in brate sa-l calmeze...oricum nu mai conteaza decat sa isi revina horia Editat Aprilie 6, 2012 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Acest sezon a inceput ca si cele din anii trecuti. Multe victime, din pacate. Ca in fiecare an, dupa iarna, soferii nu mai sunt obisnuiti cu motociclistii. Pana se acomodeaza din nou, vine iarna si tot asa. Aveti mare grija. Sper ca motociclistul sa isi revina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_glumetu Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 multumim Roxy pt clarificare. sanatate riderului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 multa sanatate baiatului !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 (editat) Eu unul m am saturat sa tot vad mobristi ucisi si spoiti de inconstienti la volan,trebuie facut ceva vizavi de problema asta,m am saturat sa aud ca nu l am vazut...cum mortii mamii lor nu vad ,atunci ce cauta frate la volan daca sunt orbi,si eu sunt si sofer dar VAD...eu unul daca da un sofer cu mine jos si ma scol si l aud ca mi zice ca nu m o vazut ii sparg capul si ii scot dintii cu casca,de nu dau in el pana behaie...ieri mergeam cu mobra prin Timisoara si o VACA cu masina avea amandoua oglinzile inchise,am ramas nauc ,opresc ii bat in geam si se uita ca proasta la mine cand ii spun ca are oglinzile inchise...pai de aia nu ne vad!!!Degeaba facem campanii peste campanii antiaccidente caci iata...politia si statul trebuie sa impuna examene auto mult mai drastice,tot idiotul ia permisul si foarte usor!!!Mama ce nervi am!!!! Editat Aprilie 6, 2012 de obeapaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 ceva noutati despre starea motociclistului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunwaves Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Imi pare rau de cele auzite , sper ca motociclistul sa fie in regula , uitati niste poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabaRab Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Claudiu* a mai sapat cateva informatii: Omul e in continuare intubat. Are ceva contuzii hemoragice intracraniene, dar nu e de intervenit chirurgical. In afara de cap mai are mana dreapta, femurul drept rupt, cateva coaste; la bazin pare sa nu aiba nimic. Mai bine nu e; e doar stabilizat. Se asteapta sa se vada daca mai da semne de trezire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seku_ro Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Eu unul m am saturat sa tot vad mobristi ucisi si spoiti de inconstienti la volan,trebuie facut ceva vizavi de problema asta,m am saturat sa aud ca nu l am vazut...cum mortii mamii lor nu vad ,atunci ce cauta frate la volan daca sunt orbi,si eu sunt si sofer dar VAD...eu unul daca da un sofer cu mine jos si ma scol si l aud ca mi zice ca nu m o vazut ii sparg capul si ii scot dintii cu casca,de nu dau in el pana behaie...ieri mergeam cu mobra prin Timisoara si o VACA cu masina avea amandoua oglinzile inchise,am ramas nauc ,opresc ii bat in geam si se uita ca proasta la mine cand ii spun ca are oglinzile inchise...pai de aia nu ne vad!!!Degeaba facem campanii peste campanii antiaccidente caci iata...politia si statul trebuie sa impuna examene auto mult mai drastice,tot idiotul ia permisul si foarte usor!!!Mama ce nervi am!!!! Stiu ce zici...ieri una tot texta pe telefon de zor...aproape sa intre intr-un taximetrist. trage brusc de volan..o ocolesc..o prind la semafor ii recomand sa lase telefonu ala si sa isi vada de drum si primesc un sincer "du-te dracu;)"....no comment....multa sanatate bikerului si sa isi revina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate