jinxy Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Salut, Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cauciuc 180/55 oricat de vechi si uzat pentru o zi? (pentru RAR) - Bucuresti Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel03 Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Salut, Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cauciuc 180/55 oricat de vechi si uzat pentru o zi? (pentru RAR) - Bucuresti Merci! daca pui unul foarte uzat o sa te refuze si o sa ai probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Iti dau eu unu,putin uzat, dar nu ai probleme la rar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Salut, Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cauciuc 180/55 oricat de vechi si uzat pentru o zi? (pentru RAR) - Bucuresti Merci! Cat te costa montat/demonntat x2 + echilibrare x 2.... iti donez eu un cauciuc la dimensiunea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 1333768618[/url]' post='3097763']Cat te costa montat/demonntat x2 + echilibrare x 2.... iti donez eu un cauciuc la dimensiunea asta Pana la RAR si inapoi merge si ne echilibrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 salut si scuze de off, cat e amenda daca te prinde fara itp? (am cauciucul "la semn" si vreau sa ma duc la service sa-l schimb, apoi la itp) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 salut si scuze de off, cat e amenda daca te prinde fara itp? (am cauciucul "la semn" si vreau sa ma duc la service sa-l schimb, apoi la itp) Amenda ca amenda, da vezi ca se poate lasa cu ridicare de talon si asta implica automat ITP de facut la RAR ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Pana la RAR si inapoi merge si ne echilibrat. 1-Depinde de disatnta 2-Am zis ca donez, asta inseamna ca nu vreau bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 salut si scuze de off, cat e amenda daca te prinde fara itp? (am cauciucul "la semn" si vreau sa ma duc la service sa-l schimb, apoi la itp) Iti zic eu ca m-au ars in octombrie.Amenda daca te prinde fara ITP e 6 milioane.Daca platesti in 48 de ore platesti 3 milioane.Si iti ia si talonul,si apoi o sa ai distractie pe cap,cum am eu acu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Iti zic eu ca m-au ars in octombrie.Amenda daca te prinde fara ITP e 6 milioane.Daca platesti in 48 de ore platesti 3 milioane.Si iti ia si talonul,si apoi o sa ai distractie pe cap,cum am eu acu. Multumesc de sfaturi, suna naspa... Chestia e ca am cauciucul tocit si am inteles ca-s sanse mari sa ma pice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Multumesc de sfaturi, suna naspa... Chestia e ca am cauciucul tocit si am inteles ca-s sanse mari sa ma pice Ca pica anvelopa la itp atata paguba. Vezi sa nu te ,, pice''pe tine motorul, din cauza anvelopei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Aprilie 7, 2012 Autor Share Postat Aprilie 7, 2012 Salut, Va multumesc! Ovidius, imi poti trimite, te rog, numarul tau de telefon? Nu am reusit sa iti dau mesaj privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Salut, Va multumesc! Ovidius, imi poti trimite, te rog, numarul tau de telefon? Nu am reusit sa iti dau mesaj privat. 0736.557.020 - 0740.100.342 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Aprilie 9, 2012 Autor Share Postat Aprilie 9, 2012 Multumesc frumos, Ovidius! Pentru cine mai are nevoie: voi lasa cauciucul la mecanicul meu, are un service foarte aproape de RAR Ilfov. Ma puteti contacta si va dau numarul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate