Baiatu` cu Transalp` Postat Decembrie 25, 2006 Autor Share Postat Decembrie 25, 2006 Salut, uite pun si eu primele poze cu motoreta mea noua scuze de calitate dar le-am facut cu telefonul. Pozele sunt facute astazi intr-o padure de langa Moreni, iar in plimbare am fost singur. Craciun fericit si multa sanatate, fericire, impliniri, si sa ne vedem cu bine pe 2 roti in anul ce urmeaza Salut, omu si bine ai venit, sa o stapanesti sanatos si fara incidente, si sa faceti cat mai multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Princz Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 Bine ai venit printre noi... Sa iti dau un sfat.. Scoate cricul central si pune unul lateral, pentru siguranta ta.. Mersi de sfat. dar care e faza? cum ma pot accidenta cu asta central? Ciudat.Nu cred ca sant multi care sa inteleaga cum ai ajuns cu mobra pe deal,ba te si murdaresti. Stii? eu sunt cam incepator ....asa ca deocamdata merg pe drumurile neasfaltate, dealuri usoare si teren mai soft. O sa mi procur incet incet si echipament, o sa dobandesc experienta si atunci....o sa ma bag si in chestii mai dirty.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 Mersi de sfat. dar care e faza? cum ma pot accidenta cu asta central? Stii? eu sunt cam incepator ....asa ca deocamdata merg pe drumurile neasfaltate, dealuri usoare si teren mai soft. O sa mi procur incet incet si echipament, o sa dobandesc experienta si atunci....o sa ma bag si in chestii mai dirty.... Salut....Faina Aprilia ta.....tu pe unde in cluj te dai??poate ne intalnim undeva,mai multi din CJ cu enduro sa facem o tura impreuna... NUMAI BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 (editat) Mai adaug una ........noua mea achizitie.... Primita de mos craciun. Editat Decembrie 26, 2006 de gabi bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 Mai adaug una ........noua mea achizitie....Primita de mos craciun. ba, tu ai gresit topicu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Princz Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 Salut....Faina Aprilia ta.....tu pe unde in cluj te dai??poate ne intalnim undeva,mai multi din CJ cu enduro sa facem o tura impreuna... NUMAI BINE Salut Ma dau prin padurea Hoia si Baciului cel mai mult. Am fost o data si prin Faget dar e cam departe de locul unde stau eu si motorul meu nu e inmatriculat ..... Astept cu placere propuneri.....mess: lorinczyi \.......sau aici. Frigul nu e o pb.....zapada sa nu fie...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzaca Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 noua achizitie sa vina primavara noua achizitie sa vina primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 Eu si capra mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 Salutare! As mai fi shi io p'aici... Vali... tx again pentru "baia" de noroi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinagape Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 Hopa si eu cu capra mea.Husaberg FC 500 1995.Ce nu prea ami place la ia e ca are numai 4 viteze(fiind modelul pt.motocros)dar in treapta trei e intr-o roata numai din acceleratie.Acum e in reparatie capitala dar la primavara e calare pe toate coclaurile.P.S.sper ca mai este gasca de enduristi din Iasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 (editat) Eu si BESTIA: Minsk "hard-enduro"! Editat Ianuarie 9, 2007 de Cristi T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FilipCB Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 (editat) Am hotarat sa incerc si enduro. Moto - KTM 450 EXC, achizitionat de la Trica caruia ii multumesc pentru promptitudinea de care a dat dovada. Sunt incepator in enduro, am mai mers doar de 2-3 ori cu un Kawa de 250cc. Pentru inceput urmeaza sa ma antrenez la Ciolpani, dupa care pe coclauri. Pe off-road mai am experienta in mersul cu ATV-ul. Editat Ianuarie 10, 2007 de FilipCB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Am hotarat sa incerc si enduro. Moto - KTM 450 EXC, achizitionat de la Trica caruia ii multumesc pentru promptitudinea de care a dat dovada. Sunt incepator in enduro, am mai mers doar de 2-3 ori cu un Kawa de 250cc. Pentru inceput urmeaza sa ma antrenez la Ciolpani, dupa care pe coclauri. Pe off-road mai am experienta in mersul cu ATV-ul. sa o stapanesti sanatos. Incearca la inceput sa mergi aiurea prin padure si pe tot felul de drumuri si poteci. E important sa te inveti cu ea inainte sa intri pe circuitul de motocross. Daca intri din prima pe circuit poti sa iei niste trante f nasoale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 un topic frumusel Inainte de mobra au fost d'astea. Astea erau motocicletele mele pe atunci. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Tatoiu Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 Cu SM ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 Moaaaa ! ........ ai luat-o ! Sa o stapanesti sanatos ! Super motor ! bre petre...te-am intrebat si eu ceva pe pm...ai sirma la ghem sau care e treaba denu poti sa raspunzi-brietenu tau cu firstbike cu motor de suzi-cit costa ,care e contributia romanilor la motoreta,sau da-mi o adresa de mail a lui...multam fain ,nu te supara de sirma la ghem , am glumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi(nextbike) Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 hop si eu sa nu raman de caruta si sa mai vedem si alti motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 gata ati ramas fara poze?!!!! cum asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzaca Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 gata ati ramas fara poze?!!!! cum asa? nu nu mai suntem...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Martie 7, 2007 Autor Share Postat Martie 7, 2007 nu nu mai suntem...... Ma bucur sa vad ca mai sunteti, frumos Domi, sa va bucurati unul de celalalt alti protaganisti mai sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 hmmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Martie 9, 2007 Autor Share Postat Martie 9, 2007 Supertaree, pana acum decat cu un R6 m-am dat pe o roata, e frica cam mare sa nu pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FERI Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Salut De 2 zile am un Dominator, poze cu motorul in curind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_nsts Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Salut Cu XT-ul pe linga Bucuresti si nu numai. Bafta si multe drumuri cu noroi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Dragos, mai am putin si fac 20 d ani. Originar din targoviste cu terenul de joaca in Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate