friendly Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 (editat) Salut! Am un hornet de 600 din 2007 cu o toba sport Arrow, dar care mi se pare ca se aude incet. Astfel, sunt observat in ultimul moment in trafic de soferi sau cateodata nu sunt si aud clasica replica: " nu te-am vazut". As vrea sa modific toba sa se auda mai tare, macar sa fiu auzit. VA rog sa imi spuneti daca stiti vreun service sau prieten unde imi pot face aceasta modificicare. Multumesc anticipat! Editat Aprilie 22, 2012 de friendly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Poate ai primi mai mult ajutor daca ai preciza si judetul in care locuiesti . Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 eu cred ca nu mergi tu destul de turat! In cazul in care cocalari care spun ca nu te-au vazut au muzica la maxim pa manele ca sa fie ei jmekeri - poti sa ai 20 de tobe arrow ca nu te aude nimeni! Lasa Arrow-ul in pace - fa rost de o toba originala de hornet scoate-i toate sitele afara si cu siguranta vei fi auzit! E pacat sa strici o toba arrow! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 vorbeÂşte cu ionuț Âşi îți rezolvă el toba. detalii aici: /index.php?/topic/674468-tobe-moto-confectionate/page__pid__3108304#entry3108304 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Scoate "sitele" din tobele originale, scurteaza finala aftermarket...etc., fa orice sa obtii cat mai multa galagie pe tonuri cat mai deranjante...si astfel toti soferii se vor da la o parte din calea ta precum s'au deschis apele cand a batut Moise din toiag... Nu uita nici de extra-protectiile gelului pe par si a tricoului cu logo-ul - "sunt motomanelist... deci exist!". Ride Safe! ... aaaaa, nu e cazul tau, pe tine te vor proteja undele sonore! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 (editat) Ca sa fii si mai bine observat monteaza-ti si xenon (recomand de ala albastru) si musai sa mergi doar cu faza lunga..la semafor "tunurile" sunt indicate, o sa fii remarcat si de pietoni *acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare, deci cam offtopic Editat Aprilie 23, 2012 de turku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcatalin Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Salut! Am un hornet de 600 din 2007 cu o toba sport Arrow, dar care mi se pare ca se aude incet. Astfel, sunt observat in ultimul moment in trafic de soferi sau cateodata nu sunt si aud clasica replica: " nu te-am vazut". As vrea sa modific toba sa se auda mai tare, macar sa fiu auzit. VA rog sa imi spuneti daca stiti vreun service sau prieten unde imi pot face aceasta modificicare. Multumesc anticipat! Eu zic sa o lasi asa, eventual sa folosesti si silencer-ul daca nu-l ai deja montat. Dupa intrebarea pusa se pare ca esti la inceput, asa ca iti recomand sa cauti aici pe forum dar si pe www.advrider.com tutorialele pentru incepatori. Sunt extrem de utile si vei gasi si sfaturi despre cum sa te faci observat de ceilalti participanti la trafic fara a face zgomot de cele mai multe ori inutil. Drumuri fara incidente iti doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Zaharul in rezervor (aproximativ 1 kg / 20 litri) ingroasa sunetul gazelor de esapament. E demonstrat stiintific! E o solutie ieftina, care nu implica in prima faza lucrari la mecanica motorului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bambiloid1 Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Zaharul in rezervor (aproximativ 1 kg / 20 litri) ingroasa sunetul gazelor de esapament. E demonstrat stiintific! E o solutie ieftina, care nu implica in prima faza lucrari la mecanica motorului! Un studiu, ceva? Un link cu referinte? bag de seama ca te mananca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Imi place sa dorm. Si cred c-or mai fi oameni cu acelasi viciu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 incearca sa te bazezi tu pe faptul ca nu esti vazut, si comporta-te ca atare, sa nu crezi ca soferii te vad mereu, eu sunt paranoic in Bucuresti, si cand sunt cu fata la mine am impresia ca nu ma vad...e cel mai bine asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
friendly Postat Aprilie 23, 2012 Autor Share Postat Aprilie 23, 2012 Multumesc celor care mi-au dat raspunsuri folositoare, dar si celor cu raspunsuri rautacioase gratuit, tinandu-mi topicul activ. eu cred ca nu mergi tu destul de turat! In cazul in care cocalari care spun ca nu te-au vazut au muzica la maxim pa manele ca sa fie ei jmekeri - poti sa ai 20 de tobe arrow ca nu te aude nimeni! Lasa Arrow-ul in pace - fa rost de o toba originala de hornet scoate-i toate sitele afara si cu siguranta vei fi auzit! E pacat sa strici o toba arrow! Bafta! Da, intr-adevar, daca merg mai turat se aude un pic mai tare, dar si cumsumul este mai mare, nu? Eu am vazut ca am cuplul maxim la 10500rm, dar schimb pe la 7-8000 ca ma gandesc ca am consumul mai mic. Am dreptate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Schimbă la 2-3000 pentru un consum mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 da jos toba de tot daca vrei sa fi auzit ca de vazut ......mai greu de la zgomot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 " If loud pipes save lives imagine what learning to ride that thing would do... " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate