delete636 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 (editat) salutare toata nebunia asta cu streetfighterele a inceput acum 3-4 ani, cand am dat peste un forum (customfighters.com) unde niste baieti veseli mestereau de zor la niste mobre. am ramas uimit vazand cum de acelasi model de motocicleta, poate arata atat de diferit de la un proprietar la altul. mi-a suras ideea de a avea o motocicleta unica, exact asa cum vreau eu, dar nu aveam nici motocicleta si nici mijloacele prin care sa modific una. in 2010 mi-am luat prima mobra, yzf600r '00 nu era nici de departe cea mai buna "platforma" pe care sa fac un fighter, dar am uitat de asta imediat ce am vazut-o in curtea proprietarului un an mai tarziu a venit si primul meu accident, unul stupid si copilaresc, mobra s-a ales cu ceva sparturi la carena dreapta am zis ca ala este momentul cel mai bun de a ma apuca de lucru au urmat 2 incercari timide in iarna m-am apucat serios de treaba primul lucru ce trebuia modificat era rezervorul, trebuia sa fie mai inalt de partea din spate si mai lat http://www.youtube.com/watch?v=8bM3CJ-uBJA Editat Aprilie 26, 2012 de delete636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 salutare toata nebunia asta cu streetfighterele a inceput acum 3-4 ani, cand am dat peste un forum (customfighters.com) unde niste baieti veseli mestereau de zor la niste mobre. am ramas uimit vazand cum de acelasi model de motocicleta, poate arata atat de diferit de la un proprietar la altul. mi-a suras ideea de a avea o motocicleta unica, exact asa cum vreau eu, dar nu aveam nici motocicleta si nici mijloacele prin care sa modific una. in 2010 mi-am luat prima mobra, yzf600r '00 nu era nici de departe cea mai buna "platforma" pe care sa fac un fighter, dar am uitat de asta imediat ce am vazut-o in curtea proprietarului un an mai tarziu a venit si primul meu accident, unul stupid si copilaresc, mobra s-a ales cu ceva sparturi la carena dreapta am zis ca ala este momentul cel mai bun de a ma apuca de lucru au urmat 2 incercari timide in iarna m-am apucat serios de treaba primul lucru ce trebuia modificat era rezervorul, trebuia sa fie mai inalt de partea din spate si mai lat Nu am inteles prea bine, tevile de pexal invelite in panza au rolul de mockup sau de produs finit? In orice caz, nu pare cam baban ? Mai ales ca ai coarnele stock. Multa Bafta in procesul de transformare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Aprilie 26, 2012 Autor Share Postat Aprilie 26, 2012 (editat) Nu am inteles prea bine, tevile de pexal invelite in panza au rolul de mockup sau de produs finit? In orice caz, nu pare cam baban ? Mai ales ca ai coarnele stock. Multa Bafta in procesul de transformare! structura ai din pexal am folosit-o doar pentru forma, am dat-o jos dupa am modificat unghiul ghidoane-lor, si asa o sa ramana, nu vreau sa pun ghidon enduro am modificat si capetele de ghidon Editat Aprilie 26, 2012 de delete636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 structura ai din pexal am folosit-o doar pentru forma, am dat-o jos dupa am modificat unghiul ghidoane-lor, si asa o sa ramana, nu vreau sa pun ghidon enduro am modificat si capetele de ghidon Am inteles! Chiar sunt curios cum o sa iasa, mai ales ca, dupa cum am spus, rezervorul pare mai... exotic La codita te-ai gandit? Sa ne tii la curent! Bafta again! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Aprilie 26, 2012 Autor Share Postat Aprilie 26, 2012 (editat) astea sunt prinderile pentru codita Editat Aprilie 26, 2012 de delete636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Pt. bord ce folosesti? Iei vreun koso digital? Sau ai solutii mai ieftine? Si la fel cu oglinzile, ce(si cum) alegi? In rest, cam stiu moto de pe topicul de street, spor la treaba ca ai nevoie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Aprilie 26, 2012 Autor Share Postat Aprilie 26, 2012 Am inteles! Chiar sunt curios cum o sa iasa, mai ales ca, dupa cum am spus, rezervorul pare mai... exotic La codita te-ai gandit? Sa ne tii la curent! Bafta again! multumesc codita este gata in proportie de 80% am modificat partea de sus a cadrului de la codita, nu imi placea cum venea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Fighterele sunt choperele anilor 2000! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Aprilie 26, 2012 Autor Share Postat Aprilie 26, 2012 Pt. bord ce folosesti? Iei vreun koso digital? Sau ai solutii mai ieftine? Si la fel cu oglinzile, ce(si cum) alegi? In rest, cam stiu moto de pe topicul de street, spor la treaba ca ai nevoie! ms, nu aveam de gand sa ii pun kilometraj, dar trebuia sa tin cumva evidenta kilometrilor pe care ii fac, am cumparat un sigma minuscul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 bravo, frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 ms, nu aveam de gand sa ii pun kilometraj, dar trebuia sa tin cumva evidenta kilometrilor pe care ii fac, am cumparat un sigma minuscul Aha, din ala de pe louis? Sigma 500 parca? In jur de 120 ron? Isi face treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Aprilie 26, 2012 Autor Share Postat Aprilie 26, 2012 am modificat galeria de evacuare si mi-am facut alta toba http://www.youtube.com/watch?v=iPxJqQCs9pw&feature=youtu.be Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Topic de urmarit. Keep up the good work! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Asteptam continuarea Sunt tare curios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Aprilie 26, 2012 Autor Share Postat Aprilie 26, 2012 (editat) Aha, din ala de pe louis? Sigma 500 parca? In jur de 120 ron? Isi face treaba? 1609 este modelul l--am luat pentru ca puteai seta exact circumferinta rotii si este foarte mic nu l-am montat inca prima varianta a carenei pentru codita spre final mi-am dat seama ca ar merge foarte bine pe o alta motocicleta, am sa o folosesc la urmatoarea motocicleta asta este cea de-a doua varianta Editat Aprilie 26, 2012 de delete636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Fighterele sunt choperele anilor 2000! Off:Ai dreptate! Defapt fighterele ar trebui sa poarte numele de ,,chopper" ) . In schimb, se foloseste eronat acest termen pentru cruisere. On: Imi place cum iese codita, se armonizeaza bine cu centrul motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Credeam ca va fi o lucrare de demontat carene si cam atat - dar vad ca esti pus pe treaba serios si vreau sa-ti urez succes! Cu siguranta un topic de urmarit! Recomandarea mea e sa ii lasi sistemul de Ram-Air cu care a venit din fabrica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Aprilie 26, 2012 Autor Share Postat Aprilie 26, 2012 am facut cutia pentru baterie si fire, trebuie finisata am facut si un inaltator pentru busonul de benzina asta este mulajum dupa codita, dupa el am facut partile laterale pentru codita http://www.youtube.com/watch?v=8bM3CJ-uBJA&feature=endscreen&NR=1 in stadiul asta sunt in momentul de fata, dar cronos nu prea tine cu mine mai am de modificat: furca USD juguri sa fac aripa fata-spate modific radiator leviere frana -ambreiaj sa fac o masca de far un bugspoiler ii fac niste oglinzi modific bascula fac un stop pentru spate sarite pasager-pilot un crashcage suport numar bascula seile dar timpul le rezolva pe toate:) Credeam ca va fi o lucrare de demontat carene si cam atat - dar vad ca esti pus pe treaba serios si vreau sa-ti urez succes! Cu siguranta un topic de urmarit! Recomandarea mea e sa ii lasi sistemul de Ram-Air cu care a venit din fabrica! multumesc nu am cum sa las sistemul cu care a venit din fabrica, am sa fac un ram-air pe lateral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 spor la lucru ! sa-ti mearga toate bine si din prima s-o scoti cat mai repede pe strada, s-o admir live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Aprilie 26, 2012 Autor Share Postat Aprilie 26, 2012 (editat) spor la lucru ! sa-ti mearga toate bine si din prima s-o scoti cat mai repede pe strada, s-o admir live ms Teo, si eu sper sa o termin cat mai repede, ca deja fac spume cand trece cate unu pe la mine pe la bloc:)) am postat de 2 ori acelasi clip... http://www.youtube.com/watch?v=hzQEhB9d_z4&feature=channel&list=UL Editat Aprilie 26, 2012 de delete636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 super, felicitari pentru munca depusa si pentru idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 o sa arate grozav! mi-i se pare mie sau furcile actuale sunt putin strambe? asa mi-i s-a parut dintr-un clip! Spor la munca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Aprilie 26, 2012 Autor Share Postat Aprilie 26, 2012 este o iluzie oprica probabil, nu este stramba furca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 bravo in sfirsit ceva deosebit si vad ca ai idei faine, mult noroc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bny Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Spor la treaba in continuare! chiar arata bine pana aici..abia astept sa o vad cum va arata la sfarsit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate