UciUci Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Nu stiu ce sa zic. Depind de tine cum te descurci. In opinia mea problema o reprezenta Transalp-ul de 700 nu cauciucurile. Cat timp e uscat te descurci fara probleme, cu orice fel de cauciucuri. Nu stiu daca cu V-Strom poti sa te bucuri de tura, de ajuns daca vrei ajungi, dar mai chinuit. George cu Transalp s-a chinuit. Stiu eu vre 3 baieti cu africane de 200 de kile (cu cauciucuri de cross pe ele) care ne fac de ras pe noi astia cu capre. Depinde de stiinta, vointa si.bineinteles de cauciucuri. Tot ce conteaza e bucuria iesirii la tras de fiare la coclau cu prietenii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Sorry, that page was not found. Normal ca nu o gasea! Caci era vizibila numai ptr mine! Nu mai este cazul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UciUci Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Frumoase poze. Care ati fost pana la urma? Maked a fost cu voi? Si intrebarea de 100 de puncte... Mai faceti si cu mine o data traseul in jur de 1 octombrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Am fost cu George(ktm 690) si cu Zidaru Florin(DR 650)! Maked a inteles ca plecam duminica! Mi se pare cam grea coborarea de pe platou la drumul de acces spre Lacul Vulturilor! Daca suntem mai multi de 2... ma bag negresit la un bis! Dar pana la 1 octombrie mai e timp si rost de prafuiala....sper! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 (editat) Traseu: Valenii de Munte - Tabla Butii - Lacul Vulturilor - imprejurimi. foarte interesanta propunerea! tabla butii si lacul vulturilor le-am facut separat, dar niciodata legate n-am putut weekendul trecut c-am fost la mare cu nevasta, copil, catel, purcel si ce-am mai gasit prin gospodarie dar weekendul asta l-as face, daca am cu cine sau daca se merge pe alt traseu interesant, ma bag, indiferent ca e sambata sau duminica. in alta ordine de idei, sunt in concediu pana la sfarsitul lunii, deci pot iesi chiar si in timpul saptamanii. daca mai e cineva care are liber, PM si iesim la joaca Editat Septembrie 11, 2012 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Eu ma pregatesc: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 frumos, ce cauciuce sunt? ce ziceti de un vf.Penteleu - duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 130/80 - 17 Mitas C02 100/90 - 19 Mitas C12 Eu vin oriunde.........nu conteaza acum din moment ce am cu ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandruflorin Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Daca ajungem la Penteleu continuam drumul pana la Comadau sau Covasna ca sa nu ne intoarcem pe accelasi drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 În zona aceea am fost pe 1 septembrie, mi-a plăcut mult valea Bâscii Mari . Traseul nostru : http://www.mapmyrun.com/routes/fullscreen/131104575/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Duminica ma bag si io in seama...daca ma primiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 m-as baga si eu la un traseu in w-e. preferabil sambata. astept sa vad unde va hotarati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Nu stiu ce sa zic. Depind de tine cum te descurci. In opinia mea problema o reprezenta Transalp-ul de 700 nu cauciucurile. Cat timp e uscat te descurci fara probleme, cu orice fel de cauciucuri. Nu stiu daca cu V-Strom poti sa te bucuri de tura, de ajuns daca vrei ajungi, dar mai chinuit. George cu Transalp s-a chinuit. m-am gandit si eu la treaba asta. v-stromul il mai scoti la o pasune dar nici chiar asa . si in plus eu am un mare dezavantaj ca sunt mic de statura si daca sunt fortat sa opresc pe teren mai nasol(cine stie ce gropane, santuri sau chestii dinastea) si nu am punct de sprijin am cam belit-o . asa ca mai bine imi vad de treaba...mai un forestier lejer...mai un deal printre lanuri ... ma manaca rau sa-mi iau un ktm sx250 (special pentru offroad ) , are 90kg daca nu pot sa merg pe ea macar o car in spate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 m-am gandit si eu la treaba asta. v-stromul il mai scoti la o pasune dar nici chiar asa . si in plus eu am un mare dezavantaj ca sunt mic de statura si daca sunt fortat sa opresc pe teren mai nasol(cine stie ce gropane, santuri sau chestii dinastea) si nu am punct de sprijin am cam belit-o . asa ca mai bine imi vad de treaba...mai un forestier lejer...mai un deal printre lanuri ... ma manaca rau sa-mi iau un ktm sx250 (special pentru offroad ) , are 90kg daca nu pot sa merg pe ea macar o car in spate ) Un traseu excelent pentru tine ( adica V-strom ) este drumul catre parcul national BUILA VANTURARITA. De la Ramnicu Valcea te duci catre Valea Cheii. Oricine il poate face, indiferent de motocicleta sau statura. Bine.......... spre sfarsit, in functie de cat de mare e raul, poti trece sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 (editat) ramane vf.Penteleu - duminica - cu plecare din Buc. la ora 8.00 - fantana Miorita. pana acum suntem 4, asteptam parteneri de impins la mobre teaser de pe vf.Penteleu! hai ca vine iarna! Editat Septembrie 14, 2012 de zidaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 (editat) ramane vf.Penteleu - duminica - cu plecare din Buc. la ora 8.00 - fantana Miorita. pana acum suntem 4, asteptam parteneri de impins la mobre teaser de pe vf.Penteleu! hai ca vine iarna! Duminica cica o sa ploua... Editat Septembrie 14, 2012 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandruflorin Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Asa am auzit si eu,mai bine mergem sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 eu nu pot sambata, am de dat cu lavabil... cum vreti, mie imi place si pe ploaie. hai sa mai vorbim mai pe seara si asteptam o parere si de la ceilalti doritori. p.s. Sun, inca nu am dat berea ptr poze o dau duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandruflorin Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Eu vin oricand,numai sa nu ploua foarte tare. Daca plecati din Bucuresti vreti sa treceti pe la Mizil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 cum vreti, mie imi place si pe ploaie. hai sa mai vorbim mai pe seara si asteptam o parere si de la ceilalti doritori. e foarte misto si pe ploaie chiar daca mie nu-mi plac trupele mai mari de 3, duminica am sa vin si eu, indiferent de vreme sa-mi spuneti unde si la ce ora ma pot vedea cu voi. vin din Campina tu mi-ai spus ceva de Valenii de Munte pe la 9,30? e ok pentru toata lumea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Daca plecati din Bucuresti vreti sa treceti pe la Mizil? eu propun urmatorul traseu ca e mai misto decat pe Mizil: Bucuresti – Ploiesti – Valenii de Munte – Posesti – Gura Bascei - Siriu. e foarte misto si pe ploaie cred ca la Valenii de Munte e cel mai bine, in jur de 9 - 9.30. #BigFoot - vii din Telega? daca da, vorbeste cu #Zigzag, poate veniti impreuna. e ok ptr toata lumea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Pentru ce zi ramane?? nu cred ca pot ajunge sambata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandruflorin Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Ramane sa mergem Duminica pe ploaie ca-i mai misto.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Deci, eu cu cine votez? Teoretic si maine e o plimbare Lacul Vulturilor - Tabla Butii etc . Pentru duminica care ar fi traseul exact exact. Daca vine ploaia este genial, bine ar fi sa fie duminica un traseu cat mai dur. Eu asa mi-as dori sa ceva mai greu daca mai si ploua ............. pfff iese ceva frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz XL Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 La ce gume ai cred si eu ca vrei scandal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate