alexcseh Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Maine se da Chris Pfeiffer in parcarea Mall Baneasa. Baiatul e super-bun. Care veniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Se tine chiar daca o sa ploua cum ploua acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 eu sper ca nu e mare problema ptr pfeiffer ploaia ))) doar show ul va fi afectat da poate avem noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 pe la ce ora ar fii distractia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 17:30 parcare Mall Baneasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 17:30 parcare Mall Baneasa. multumesc, HAI CU SOARELE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 HAI CU SOARELE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 daca-i ud pe jos face burn-ul mai usor cica-i ceva si demo cu husqvarna, obstacole si chestii (am citit pe alt forum, nu sariti lagatul meu daca nu o sa fie asa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamadan Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Foarte tare! Se juca cu mostrul ala de parca avea 20 kg ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 a facut cineva poze? cel mai tare stuner din lume, ceva rar ce nu vezi zilnic =D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 a fost frumos ...dar n-am facut poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Daca se anunta mai din timp ... Asta inseamna sa faci un eveniment fara cap ... eu abia acum am auzit .. ca veneam pe ploaie ... nu conta. Poze ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Daca se anunta mai din timp ... Asta inseamna sa faci un eveniment fara cap ... eu abia acum am auzit .. ca veneam pe ploaie ... nu conta. Poze ? eeeeeeeeeeee daca aveai BMW...primeai SMS.... /index.php?/topic/678134-excursie-mall-baneasa-chris-pfeiffer/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 da .. primeam SMS ... Mersi frumos .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 eeeeeeeeeeee daca aveai BMW...primeai SMS.... /index.php?/topic/678134-excursie-mall-baneasa-chris-pfeiffer/ * daaaaaaa! eu am primit sms si am Harley acuma ma intreb, tu daca ai doua bemveuri, ai primit doua sms-uri? oricum, eu am anuntat majoritatea prietenilor cu moto sa vina, mai mult de jumatate din ei s-au dat loviti ...de ploaie. asa ca hm..., n-am cuvinte. parerea mea e ca, totusi, puteau sa promoveze evenimentul asta mai bine. cred ca nu se intampla prea des si merita mai mult efort din partea organizatorilor. eu pe Pfeiffer il stiu din 2005, atunci nu erau asa de multe motociclete in Bucuresti si totusi au venit spectatori in numar f. mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 * daaaaaaa! eu am primit sms si am Harley acuma ma intreb, tu daca ai doua bemveuri, ai primit doua sms-uri? oricum, eu am anuntat majoritatea prietenilor cu moto sa vina, mai mult de jumatate din ei s-au dat loviti ...de ploaie. asa ca hm..., n-am cuvinte. parerea mea e ca, totusi, puteau sa promoveze evenimentul asta mai bine. cred ca nu se intampla prea des si merita mai mult efort din partea organizatorilor. eu pe Pfeiffer il stiu din 2005, atunci nu erau asa de multe motociclete in Bucuresti si totusi au venit spectatori in numar f. mare. pai toti am primit doua sms-uri ca un tinerel a scris 161 de caractere. Mai misto a fost de cei care au primit doar sms-ul 2. Am o prietena care a primit sms de la numarul BMWMOTO cu textul "o". Dar tot a stiut unde sa vina. Foarte fain a fost. Maestru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate