mas oyama Postat Mai 15, 2017 Autor Share Postat Mai 15, 2017 Am dat un raspuns in privat. » Post actualizat in 15 May 2017 09:50 Salutari. As vrea sa imi echipez motocicleta, un virago 535 prevazut cu sissybar si portbagaj (fizic sunt acelasi corp) cu o geanta spate (tail bag) care sa cadreze cat de cat cu motocicleta si care sa fie preferabil cu montaj fix, nu intentionez sa o scot de pe motocicleta. Pentru a tine pretul in frau, nu vreau ceva neaparat foarte complicat. Nu stiu ce alte detalii ar mai fi utile la momentul acesta. Atasez o foto din care se poate vedea cam cum arata portbagajul existent. Daca o sa ma incadrez la buget o sa transmit si masuratori pentru executie. Dar sa ajungem noi acolo... Contact aici in topic sau PM. Multumiri. Un sfarsit de saptamana placut! Geanta "Lordului"...si sezatoarea lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 17, 2017 Share Postat Mai 17, 2017 Am dat un raspuns in privat. » Post actualizat in 15 May 2017 09:50 Geanta "Lordului"...si sezatoarea lui Ahoi! Am reusit sa montez geanta de piele, super faina. Am sa revin cu poze. Multumesc din suflet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Mai 18, 2017 Autor Share Postat Mai 18, 2017 CU mare drag! chiar te rog sa ne imapartasesti si noua o imagine, doua cu ea montata. » Post actualizat in 18 May 2017 09:16 Ahoi! Am reusit sa montez geanta de piele, super faina. Am sa revin cu poze. Multumesc din suflet! burete de 5 cm grosime(adevarata provocarea ),invelitoare din piele naturala de 3,2 mm grosime, gravata, cusuta, vopsita manual...bla bla! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Wow, clientul chiar a vrut confort maxim la o sa care, prin constructie, nu e f comoda... Frumos, ca de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 20, 2017 Share Postat Mai 20, 2017 Ahoi! Am revenit cu 2 poze cu lucrarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Mai 24, 2017 Autor Share Postat Mai 24, 2017 (editat) Multumim Lord " de imagini. Geo_ZGA ca de obicei, Multumesc! e groasa dar si maricica, pina in 90-95 kg sigurat stai comod in sa...asta o perioada. imagini cu saua montata sau mai multe http://oyamasgarage.blogspot.ro » Post actualizat in 30 May 2017 08:42Un petec de piele, unde si-au dat intilnire custura mecanica cu ceea manuala. Editat Mai 24, 2017 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 4, 2017 Autor Share Postat Iulie 4, 2017 De vinzare! Pentru informatii, detalii un PM va rog sau oyamas.garage@gmail.com » Post actualizat in 04 Jul 2017 08:43Desaga de zi cu zi a unei Biker-ite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hepatitu Maiorescu Postat Septembrie 5, 2017 Share Postat Septembrie 5, 2017 Salutare, cat m-ar costa o sa stil bobber pentru o Virago 535? In genul acesta http://www.ebay.com/itm/HARLEY-CHOPPER-BOBBER-LEATHER-BLACK-FINISH-MOTORCYCLE-SEAT-SPORTY-B1-/142468757194?epid=738138513&hash=item212bccb6ca:g:iisAAOSw-K9ZNsor&vxp=mtr, fara arcuri sau alte detalii. doar o placa cu suruburi de fixare care sa se potriveasca modelului si sezutul de culoare neagra. Sper sa fie ok link-ul atasat. Astept raspunsul cu interes. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Septembrie 12, 2017 Share Postat Septembrie 12, 2017 (editat) Salut. Ma intereseaza pretul unei genti spate, din piele groasa de 2 mm cu intarituri, cusuta cu rosu, si inchizatori asemanatoare cu cele din poze. Dimensiuni: lungime 70 cm, inaltima 30 cm, adancime 20 cm. Va fi montata pe un suport in spatele syssi bar-ului, deci va trebui sa aibe o curelusa la 1/3 din inaltime pentru a o lega de acesta. In poze sunt representate saddle bag-urile si as vrea ca geanta de spate sa fie asemanatoare ca stil. Pielea este de culoare neagra, desi da impresia unu maro foarte inchis Multumesc. Editat Septembrie 12, 2017 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Septembrie 22, 2017 Share Postat Septembrie 22, 2017 comanda speciala... multumesc Oyama-san !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Septembrie 22, 2017 Share Postat Septembrie 22, 2017 comanda speciala... multumesc Oyama-san !!! Foarte frumos lucrata. Se potriveste de minune pt locul unde ai montat-o.O sa-l caut si eu pe Oyama pt o lucrare ( cravata pentru rezervor) spre sfarsitul toamnei sa vad daca ma poate rezolva. Deosebita.....lucrarea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 multumim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Septembrie 25, 2017 Autor Share Postat Septembrie 25, 2017 Cu mare placere Bullet! Mai jos va prezint o sa solo de juma de metru "'Inima lui Stalin" pentru Drifter de 1500, Tablia(mai putin prinderea si intaritura care e facuta de purtator la fata locului), imbracaminteA de piele la fel si fusta, coasere, vopsit executate in casa...urmata de o a doua saua de 70cm pentru un Suzuki Bandit la care doar s-a schimbat imbracamintea, gravura manuala,multa chioreala si ciocaneala dar si festeala(vopsit) manuala de mi-au obosit ochii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rozsos.antonio Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 Foarte frumos ce vad . As fi interesat si eu de doua saddlebag-uri pentru un Shadow din 96. Cu cine trebuie sa iau legatura ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Septembrie 27, 2017 Autor Share Postat Septembrie 27, 2017 Multumesc! » Post actualizat in 07 Oct 2017 20:35Foarte frumos lucrata.Se potriveste de minune pt locul unde ai montat-o.O sa-l caut si eu pe Oyama pt o lucrare ( cravata pentru rezervor) spre sfarsitul toamnei sa vad daca ma poate rezolva.Deosebita.....lucrarea.... Rezolvăm! Multumesc de aprecieri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 15, 2017 Autor Share Postat Decembrie 15, 2017 O lucrare de care m-am atasat prea tare, ceva imi spune s-o pastrez,e clar ca nu pot... Initial s-a dorit o simpla imbracaminte din piele, cusatura stil diamant , cumva nu stiu cum ,am ajuns la acest rezultat cod culoare" maro coniac" combinat cu rosu sa iasa un coniac mai limpede. impletitura mexicana la sa , cusuta cu ata cerata gentuta de bascula. http://oyamasgarage.blogspot.ro/2017/12/jack-daniels-solo-seat-swing-arm-bag.html pina data viitoare,Cu Bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 Prietene, nu ai numai talent si inspiratie. Se vede ca iti faci treaba cu pasiune si te respecti. Chapeau!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 5, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2018 Mutumesc Prietene, apreciez mult "comentariul" tau Un inceput de an nou in forta, va prezint "Ultimii razboinici" » Post actualizat in 30 Jan 2018 08:56Aripa BoBBER va urma si restul mobrei » Post actualizat in 30 Jan 2018 08:57 Mutumesc Prietene, apreciez mult "comentariul" tau Un inceput de an nou in forta, va prezint "Ultimii razboinici" » Post actualizat in 30 Jan 2018 08:56Aripa BoBBER, urmeaza si restul mobrei. » Post actualizat in 30 Jan 2018 08:58 Mutumesc Prietene, apreciez mult "comentariul" tau Un inceput de an nou in forta, va prezint "Ultimii razboinici" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 6, 2018 Autor Share Postat Februarie 6, 2018 si ceea de fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nisda Postat Februarie 21, 2018 Share Postat Februarie 21, 2018 Salut Sunt interesat de realizarea a 2 corpuri de evacuare din Inox de 1-1.2,1-1,5 mm ( sau otel dar in acest caz complete) Am avut corpurile originale dar au fost distruse de sudorul care a incercat prinderea urechilor. Formele sunt usor conice si intentionez sa folosesc palnia de prindere pe galerie de la cele vechi. Pot trimite un corp vechi impreuna cu DB Killer-ul . Crezi ca le poti confectiona? Multumesc Am incercat PM dar nu poti primi se pare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 22, 2018 Autor Share Postat Februarie 22, 2018 Salut Sunt interesat de realizarea a 2 corpuri de evacuare din Inox de 1-1.2,1-1,5 mm ( sau otel dar in acest caz complete) Am avut corpurile originale dar au fost distruse de sudorul care a incercat prinderea urechilor. Formele sunt usor conice si intentionez sa folosesc palnia de prindere pe galerie de la cele vechi. Pot trimite un corp vechi impreuna cu DB Killer-ul . Crezi ca le poti confectiona? Multumesc Am incercat PM dar nu poti primi se pare. am dat eu un mesaj, in caz ca, nu ai primit mesajul, da un semn pe oyamas.garage@gmail.com Cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 7, 2018 Autor Share Postat Iunie 7, 2018 De la discutie la executie, lunga perioada da a iesit ce trebuia. Piele naturala de 4,5-5mm grosime, dimensiuni colosale, probabil ceea mai mare de pina acum 70 cm lungime 45 cm inaltime si 30 cm latime, cusuta manual cu ata cerata de 1,,2mm Salut. Ma intereseaza pretul unei genti spate, din piele groasa de 2 mm cu intarituri, cusuta cu rosu, si inchizatori asemanatoare cu cele din poze. Dimensiuni: lungime 70 cm, inaltima 30 cm, adancime 20 cm. Va fi montata pe un suport in spatele syssi bar-ului, deci va trebui sa aibe o curelusa la 1/3 din inaltime pentru a o lega de acesta. In poze sunt representate saddle bag-urile si as vrea ca geanta de spate sa fie asemanatoare ca stil. Pielea este de culoare neagra, desi da impresia unu maro foarte inchis Multumesc. WP_20170912_10_11_13_Pro.jpg WP_20170912_10_11_33_Pro.jpg WP_20170912_10_11_41_Pro.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 frumox bre oayamas !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 8, 2018 Autor Share Postat Iunie 8, 2018 Muchas gratias Senior! » Post actualizat in 08 Jun 2018 09:32O lucrare executata cap coada in "Garajul Moșului" ...daca mi se permite, voi enumera citeva: -ghidon de moime 50x29x89(H-l-L) -borseta de scule, gentuta pe bascula -aripi fata si spate ,portbagaj pe aripa spate -șa individuala,o copie fidela realizata manual dupa modelul original de H.D Knucklehead -Panhead -1936, imbracata mai apoi cu piele naturala de -3.8mm grosime gravata manual. - electrica refacuta si trasa prin ghidon - piese cumparate : semnalizarile de ghidon, cabluri ca cel de ambreiaj,frina si acceleratie. multe piese vopsite electrostatic Baza executiei a fost si este un H.D Fat Boy de 1450cmc din 95. Vizionare placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iunie 8, 2018 Share Postat Iunie 8, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate