DAFWAY Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 pentru a vedea intreg albumul, puteti vizita urmatoarele adresehttp://www.facebook.com/photo.php?fbid=251569614951800&set=a.251569524951809.50944.100002962899420&type=1&theater www.dafway.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 sunt mai mult decat curios, sa vad produsul finit. sunt 100% sigur ca va fi o piesa ce va intoarce multe priviri. asteptam poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 cred ca este o reclama la site Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 (editat) sunt mai mult decat curios, sa vad produsul finit. sunt 100% sigur ca va fi o piesa ce va intoarce multe priviri. asteptam poze. Care produs finit? Eu din poze inteleg ca cineva dezmembreaza un Ducati Editat Iunie 14, 2012 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 In afara de numele de inspiratie indiana , cred ca va fi un proiect reusit. Succes Alex, abia astept sa o vad la final! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Se face un "Streetfighter 999". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 nup. mai are una in lucru si e genul care iti da cateva poze fara detalii. ce vad in poze e un 999 mutant. adica un 999 combinat cu un 848. de aia am si zis ca vreau sa vad produsul finit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 nup. mai are una in lucru si e genul care iti da cateva poze fara detalii. ce vad in poze e un 999 mutant. adica un 999 combinat cu un 848. de aia am si zis ca vreau sa vad produsul finit. total oftopic, dar ..nu intelegeam de ce postul tau e...deosebit. tu stii ce scrii in semnatura , pentru noi ceialalti la ce foloseste jumatatea de pagina cu citate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 total oftopic, dar ..nu intelegeam de ce postul tau e...deosebit. tu stii ce scrii in semnatura , pentru noi ceialalti la ce foloseste jumatatea de pagina cu citate ? in semnatura e ceea ce a debitat un "savant" de pe aici. care intro zi am sa il scot, dar momentan nu am cum. daca te deranjeaza semnaturile, ai la setari sa poti dezactiva aceasta functie. @ Alex: scuze ca intreb aici, dar spune-mi de ce am nevoie sa cumpar la a me, pt schimbul de ulei din furca. ON: era misto daca era gata pt WDW, cu siguranta i-ai fi gasit un proprietar acolo. dar nu ma plang nici aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofix Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Uoooooooo, deja te urasc!!!! (intr-un mod foarte pozitiv!!!!) Superbiciune de turbaciune de beleeeaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Iunie 14, 2012 Autor Share Postat Iunie 14, 2012 in semnatura e ceea ce a debitat un "savant" de pe aici. care intro zi am sa il scot, dar momentan nu am cum. daca te deranjeaza semnaturile, ai la setari sa poti dezactiva aceasta functie. @ Alex: scuze ca intreb aici, dar spune-mi de ce am nevoie sa cumpar la a me, pt schimbul de ulei din furca. ON: era misto daca era gata pt WDW, cu siguranta i-ai fi gasit un proprietar acolo. dar nu ma plang nici aici. de nimic, trebuie sa-ti faci o programare la noi 0764872999 Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AparTe Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Bafta Dafway, , proiectul este demential si asteptam pozele cu parcursul lucrarii... P,S : Mandla nu ma uita cu proiectul de design ptr masina mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Iunie 27, 2012 Autor Share Postat Iunie 27, 2012 PROIECTUL SE APROPIE DE FINAL, VOM REVENI CU POZE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 am vazut-o azi pe mandla,arata super. poate cei e la ducati vor copia moelul. ar fi beton. L.E. am rezolvat problema cu a mea, era filtru de benzina foarte imbacsit. acu rupe tot. inclusiv aderenta. ramane sa vad de carene, poate le iau pe alea de la tine, daca gasesc bucata, sau daca ai pozele cu alea de la Timisoara, sau de unde erau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 Arata foarte foarte foarte bine.In sfarsit un streetfighter frumos,slim,curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Arata foarte foarte foarte bine.In sfarsit un streetfighter frumos,slim,curat. + 1 felicitari baieti ,arata mult mai bine acum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 acu sa comenteze baietii de plasticele ieftine de la ducati, si de shtourile alea de ohlins.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate