Grifos Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Da, da, da!!!! Organizare super, oameni extraordinari, peisaj fain. Am suferit unele 'daune', dar a meritat. Multumesc tuturor celor care m-au sustinut, m-au ajutat sa ajung inapoi in tabara, mi-au dat sfaturi medicale , au facut posibil sa ajung acasa fara maneta de ambreaj, si m-au acompaniat in drum spre casa. Multumesc baietii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Man, ai recuperat motoru...? Dap , am recuperat motorul , si am gasit si defectul tal masa , releul de incarcare in scurt , si de aceea ardea orice siguranta !!! Prietenul tau din Arad cu Aprilia Caponord , cel care a avut accidentul acela urat pe asfalt pe Transalpina , dupa ce a evitat cretinul acela cu camionul plin de pietre , si l-a evitat iesind in sant , a ajuns cu bine acasa si este ok cu piciorul ??? pt ca i-a cazut destul de urat motorul pe picior ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 intrebare? locatia respectiva e deschisa tot timpul acolo?as mai vrea sa trec pe acolo,de aceasta dsata cu masina cu ai mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 (editat) intrebare? locatia respectiva e deschisa tot timpul acolo?as mai vrea sa trec pe acolo,de aceasta dsata cu masina cu ai mei Locatia este deschisa , numai cand se cere acest lucru - cand se anunta in prealabil ! Si asta doar pe periada verii , in sezonul rece este aproape imposibil sa ajungi acolo din cauza zapezii ! Daca ai nevoie oricand sa mergi acolo , da un telefon , si daca locatia nu e rezervata pt tabere , sau daca sunt locuri libere , oricand esti bine primit !!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Primul set de poze din selectie !!! Momentan doar pe facebook : http://www.facebook....48862841&type=1 Urmeaza alte poze , si filmuletele !!! ----------------------------------------------------------------- Hopa si setul 2 de pozne http://www.facebook.com/media/set/?set=a.375074692548059.89308.278593548862841&type=1 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Si setul 3 de poze : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.375094179212777.89318.278593548862841&type=3 Editat Iunie 24, 2012 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 Am primit de la Marius pe facebook , de 5 min , si un videoclip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Prietenul tau din Arad cu Aprilia Caponord , cel care a avut accidentul acela urat pe asfalt pe Transalpina , dupa ce a evitat cretinul acela cu camionul plin de pietre , si l-a evitat iesind in sant , a ajuns cu bine acasa si este ok cu piciorul ??? pt ca i-a cazut destul de urat motorul pe picior ! Am vorbit cu el la cateva zile dupa, o ajuns acasa, dar avea ceva fractura la calcai. Zicea ca i s-o dezumflat si ca nu mai doare. Sper ca e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Dap , am recuperat motorul , si am gasit si defectul tal masa , releul de incarcare in scurt , si de aceea ardea orice siguranta !!! Prietenul tau din Arad cu Aprilia Caponord , cel care a avut accidentul acela urat pe asfalt pe Transalpina , dupa ce a evitat cretinul acela cu camionul plin de pietre , si l-a evitat iesind in sant , a ajuns cu bine acasa si este ok cu piciorul ??? pt ca i-a cazut destul de urat motorul pe picior ! da, e ok...umbla, motorul e la revospsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Bravo Achime!!!ai pus suflet si ti-a iesit ceva frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_01 Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 (editat) Pauza din Luncile Prigoanei http://www.youtube.com/watch?v=inwBdc0Hjj0 http://www.youtube.com/watch?v=Z46uULKW9BA Duminica, la intoarcere spre casa, si inzapezirea Vor urma si altele zilele astea, numai timp sa fie Editat Iunie 26, 2012 de robert_01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luccyus Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 [quote name='robert_01' Felicitari Domnule 'Diversionist' !!! Iata ca se poate face traseu enduro si cu moto de strada, cu garda joasa si cu gume de tip lebenitza.Vointa sa fie si fite mai putine.Omule am mers o vreme in spatele tau asa de curiozitate;vreau sa zic ca ne-ai batut pe multi la capitolul "indemanare pe trasee enduro".Bravo!!! Multumim pt filmari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 Fa-ti timp si mai pune filmulete, sunt prea bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_01 Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=3KbiIrKZQvE va urma Editat Iunie 27, 2012 de robert_01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draqonlady Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Poate mai tineti minte masina parcata in apropiere de foc seara? Oamenii nu pareau sa aiba de-a face cu intrunirea. Nu vreau sa arat cu degetul aiurea, dar...e o posibilitate. A fost o DOAMNA cu un Raptor de 1000 (SV "italian" ) si eu cu al meu. Drumul ar fi OK, dar daca ti-e frica, ai si varianta scurta de vreo 11-12 km, in loc de 20, ocolesti putin pe Transalpina. A mea s-a comportat OK, dar am destule modificari (ghidon, sa, amortizor). Si dupa ce ii schimb si furca si cauciucurile, cred ca va fi chiar foarte bine. motorul s a comportat impecabil ...eu am fost obosita rupta p.s. vre o 3 ani am facut hard enduro )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_01 Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=_YU0x27i7Jw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 Locatia este deschisa , numai cand se cere acest lucru - cand se anunta in prealabil ! Si asta doar pe periada verii , in sezonul rece este aproape imposibil sa ajungi acolo din cauza zapezii ! Daca ai nevoie oricand sa mergi acolo , da un telefon , si daca locatia nu e rezervata pt tabere , sau daca sunt locuri libere , oricand esti bine primit !!! eu m-as duce acolo sa stau pt o zi,cu familia,cum as putea face rost de un nr de telefon de acolo?MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 eu m-as duce acolo sa stau pt o zi,cu familia,cum as putea face rost de un nr de telefon de acolo?MS Suna-ma si vb . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 eu m-as duce acolo sa stau pt o zi,cu familia,cum as putea face rost de un nr de telefon de acolo?MS si eu as dorii daca se poate nr de tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 si eu as dorii daca se poate nr de tel Pai...suna-l si tu si vorbiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 Pai...suna-l si tu si vorbiti... nu se poate face public nr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 nu se poate face public nr? e in semnatura?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 e in semnatura?! s-au semnat aia de la cabana pe undeva si nu vad eu? Cabana Ancuța - în regim de pensiune agroturistică tel: 0742-002153, 0742-002157, 0258-741518 Doamne ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 motorul s a comportat impecabil ...eu am fost obosita rupta p.s. vre o 3 ani am facut hard enduro )) Saru'mana! Oricum enduro pe motor de enduro, nu e cam totuna ca si enduro cu Raptorul. Respectele mele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 s-au semnat aia de la cabana pe undeva si nu vad eu? Cabana Ancuța - în regim de pensiune agroturistică tel: 0742-002153, 0742-002157, 0258-741518 Doamne ajuta! mersi de info,ii voi suna sa vad ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 VA ASTEPTAM la inca o tura de SOFT ENDURO !!! In cadrul festivalului de anul acesta FREE BIKERS'S WEEK vom introduce in program ,, TRASEE MOTO TURISTICE '' in jud Hunedoara , in locul binecunoscutei parade !!! - Acestea se vor desfasura in ziua de sambata 11 august 2012 . - Plecarea se va face aproxiamtiv la orele 10 dimineata . VOR EXISTA 2 RUTE , cu aceleasi destinatii turistice !!! - 1 trupa va merge pe traseu de sosea . - 1 trupa va merge pe traseu de soft enduro . Obiectivele care vor fi vizitate : - Castelul Corvinilor /Huniazilor din Hunedoara . - Lacul Cincis - in functie de participanti - Furnalul de la Govajdie . - Padurile seculare din Muntii Poiana Ruscai . /index.php?/topic/678057-free-bikers-week-5-10-12-august-2012/page__st__30 http://www.facebook.com/events/381175385261717/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate