Metal Heart Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Acum a ajuns nevasta-mea acasa si mi-a zis ca era lume ca la balamuc. Nu a vazut salvari, dar era politia, facea poze. Una cica a vrut sa faca stanga peste liniile de tramvai si a luat pe sus o moto "veche" cu atas de culoare inchisa. Mai multe detalii nu a stiut sa-mi zica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 acolo e un loc unde face lumea stanga dar i pana mea nu faci de pe a doua manevra asta, tu-ti tuta ma-tii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Ciudata pozitia motocicletei, deoarece era invers pe sensul de mers, ceea ce ma duce cu gandul ca motocicleta venea pe linia de tramvai - directia iesire din pasaj spre Iancului, iar masina a facut stanga peste linia de tramvai. Lovitura a fost in atas, adica pe partea dreapta. Daca e cum zic eu, amandoi sunt de vina. Motociclistul a fost luat de salvare destul de repede, nu stiu ce probleme avea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Chiar daca venea pe linia de tramvai, masina a schimbat directia de mers intr-un fel sau altul, neacordare de prioritate, putea sa fie si pe pasaj, legea se aplica la fel. Insanatosire grabnica pentru motociclist, sper doar sa aibe toate cele rca, itp samd... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Aveti idee cine e motociclistul? Nu sunt multi atasisti prin Bucuresti. Sper sa nu fie Aleco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 ...Sper sa nu fie Aleco. Nu-i el, era mai devreme „băgător de seamă” pe topic. Și eu sînt curios cine e, chiar dacă o fi vreun moș necunoscut și neforumist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 E vorba de un Ij dupa cum se vede de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 E vorba de un Ij dupa cum se vede de aici ai draq prosti de ziaristi.. auzi titlu'..'de pe vremea lu' Pazvante'.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Gaborilor le-a placut motocicleta, d'aia au venit atatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 sunt curios ce explicatie o sa aiba soferu' ...probabil ca nu a avut timp sa-l vada, ca venea cu viteza ... flutura atasu' de la mersu' racing ... o casca...sau o cashcheta i-ar trebui in mufa ''ziaristului'' ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate