m4v3rick Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 Filmarile si fotografiile lui @ianachim mi-au readus aminte de escapada de saptamana trecuta, cand impreuna cu o mana de uameni am hotarat sa facem Transfagarasanul pe nocturna... Locuind in Bv l-am mai facut dupaamiaza, in timpul saptamanii, dupa servici... si intradevar, este o experienta unica... tu, motoru si muntele (ca in timpu saptamanii nu e nici dracu pe acolo). Acum am zis sa trec(em) la nivelul urmator si asa a iesit: Transfagarasan by night! gruparea Sun is setting, time for the photographer to get going! TRANSFAGARASAN by night the Night Riders the top of... time to go home coborarea a fost solitare... si vreau sa zic ca a fost ceva INCREDIBIL de straniu si frumos... a fost o experienta extraordinara si va recomand ca data viitoare cand sunteti in zona sa o incercati. Merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 Superbe pozele!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
july_thinks_allot Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 (editat) Impresionanta calatorie si chiar deosebite pozele. Cred ca e o experienta demna de incercat. Editat Iulie 22, 2012 de july_thinks_allot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 Foarte misto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 Felicitari! SUPERB! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 super tare baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 (editat) Ramane cel mai frumos si virajat traseu montan din Romania, pe zi sau pe noapte.Felicitari pentru idee...si poze! Editat Iulie 22, 2012 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 iar pe mine pentru tura scurta sapt asta m a inspirat o poza de a ta insa eu am fost singur si nu am avut cui sa fac poze am reusit sa mi fac mie una ..... chinuita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 extraordinare pozele baieti, probabil ca si sentimentul de a te plimba noaptea... felicitari omului cu camera!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scufu Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 excelente fotografii!! felicitari! ce aparat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fitzo-FLR Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 (editat) Urcare: Gasca vesela sus la Balea: John, fotograful nostru Editat Iulie 23, 2012 de fitzo-FLR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Frumos! Noaptea nu-i ca ziua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Frumoasa tura,deosebite pozele !!! Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Gasca vesela sus la Balea: Pfoaa... ati stricat somnul faunei p-acolo Frumoase poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Infractori, ce mai! ... am vazut acu pe un topic ca cica noaptea n-ai voie pe TF... Marfa pozele, tare ideea da' prefer ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 foarte faine pozele!! l-am facut si eu acu' 2 ani tot asa noaptea.am urcat la 11,am mancat si la 2 mi-am dat drumu in jos cu motorul oprit liniste totala,chiar am si surprins 3 ursi pe sosea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 (editat) o buna idee pt " nebunii" de pe motociclism sa facem trasee noaptea...pam pam super! parca il si vad pe Ianachim anuntand " tura A1- Campulung- Transfagarasan cu intoarcere pe Transalpina plecare sambata la orele 20, intoarcerea duminica dimineata la 5 ca...ziua dau cu aspiratorul " Editat Iulie 24, 2012 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 o buna idee pt " nebunii" de pe motociclism sa facem trasee noaptea...pam pam super! parca il si vad pe Ianachim anuntand " tura A1- Campulung- Transfagarasan cu intoarcere pe Transalpina plecare sambata la orele 20, intoarcerea duminica dimineata la 5 ca...ziua dau cu aspiratorul " plescoi mama stii cum e : BEM , MACAM, F..TEM DA MAI SI PLATIM...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate