BlackDriverR Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 Tocmai ce am trecut pe langa un accident : La iesire din Caragiale cum te duci spre Targoviste pe DN72 . Yamaha R6 cu semn de incepator , atat am vazut , il avea pus pe numar , numarul era foarte prafuit si un scuter... Scuterul era praf , nu se mai vedea doar motorul intreg . Cine are mai multe detalii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 R6 strikes again ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 urat. nu-mi stricati ziua, pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 Nasol, asteptam detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDriverR Postat August 19, 2012 Autor Share Postat August 19, 2012 Revin cu un detaliu , Motocicleta R6 avea numar de maramures, e tot ce stiu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Comuna Caragiale e plina de tarani si de colorati care umbla cealapa pe drum cu scuterele; la asta mai adaugati gropile si taximetristii si iese o combinatie perfecta. Anyway, sa speram ca nu a patit nimeni nimic. Ride safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaikid Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 idiotul cu scuterul a iesit de la benzinaria de alaturi iar baiatul cu R6 a intrat in el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Ori sunt R6 foarte comune...ca Loganu, ori ii cam alearga accidentele pe proprietari, chiar nu inteleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 R6: cea mai buna prima si ultima motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 (editat) buna asta bogdane, ti-am actualizat lista cu bile albe si negre, esti aproape pe plus mai merge si, r6 e buna, te tine o viata. scuze daca pare ca facem caterinca dar daca omu e ok e chiar motiv de sarbatoare. Editat Septembrie 11, 2012 de silencer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Scrie clar ca scuteristu' a iesit din benzinarie (stiti cu totii cum sunt scuteristii astia educati) si voi faceti misto ca omul are r6, bravo .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 @silencer: am un prieten (bine, e mult spus prieten, un tip cu care mai beau din cand in cand) care zice ca valoarea unui om e data de diferenta intre momentele in care cineva zice "Bine ma, esti mare om" si cele in care cineva zice "EJDECACAT!". Tind sa fiu de acord cu el la chestia asta. @Adventix: Ba n-am zis eu, statistica-i de vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 o bila alba si de la mine pentru bogdan! o bila alba si pentru silencer, sau pentru prietenul lui, mai bine zis cat despre incepatori si R1 / R6 am luat o hotarare personala, sa nu ma mai implic in discutiile cu si despre incepatori si R1 / R6. Deja R1R6 este un curent de nebunie pentru incepatori. Macar daca si-ar mai fi raspandit si ei alegerile si la un GSX-R, la un 600RR, ceva, da' nu.. prostia si gloata in turma. R1R6. PS: Nu ma refer aici la toti posesorii de R1 sau R6. Cine si-a luat ca site cu ce se mananca, foarte bine, alegerea lui. Dar nu veni mie sa imi spui ca incepator care nu te-ai urcat pe nicio motocicleta niciodata ca ai facut tu un studiu si R1/R6 ti se pare cea mai potrivita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 o bila alba si de la mine pentru bogdan! o bila alba si pentru silencer, sau pentru prietenul lui, mai bine zis cat despre incepatori si R1 / R6 am luat o hotarare personala, sa nu ma mai implic in discutiile cu si despre incepatori si R1 / R6. Deja R1R6 este un curent de nebunie pentru incepatori. Macar daca si-ar mai fi raspandit si ei alegerile si la un GSX-R, la un 600RR, ceva, da' nu.. prostia si gloata in turma. R1R6. PS: Nu ma refer aici la toti posesorii de R1 sau R6. Cine si-a luat ca site cu ce se mananca, foarte bine, alegerea lui. Dar nu veni mie sa imi spui ca incepator care nu te-ai urcat pe nicio motocicleta niciodata ca ai facut tu un studiu si R1/R6 ti se pare cea mai potrivita. Dar nu veni sa imi spui mie. In rest corect. Ai si tu o bila alba. P.S. 10 minus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Frumos e ca in apropierea unei benzinarii sa incetinesti preventiv. (Chiar daca ai Runusase) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 (editat) o bila alba si de la mine pentru bogdan! o bila alba si pentru silencer, sau pentru prietenul lui, mai bine zis cat despre incepatori si R1 / R6 am luat o hotarare personala, sa nu ma mai implic in discutiile cu si despre incepatori si R1 / R6. Deja R1R6 este un curent de nebunie pentru incepatori. Macar daca si-ar mai fi raspandit si ei alegerile si la un GSX-R, la un 600RR, ceva, da' nu.. prostia si gloata in turma. R1R6. PS: Nu ma refer aici la toti posesorii de R1 sau R6. Cine si-a luat ca site cu ce se mananca, foarte bine, alegerea lui. Dar nu veni mie sa imi spui ca incepator care nu te-ai urcat pe nicio motocicleta niciodata ca ai facut tu un studiu si R1/R6 ti se pare cea mai potrivita. Hai frate ca nu are importanta.......foarte adevarat ca R6 & R1 sunt foarte agresive, nu trag liniar, si au o ciclistica dificila.....cu toate astea totul tine de pilot !!! Daca iti iei motor ca da bine la fete si in fata terasei nu sfarsesti tocmai ok. De exemplu, primul motor pe care m-am urcat eu a fost un R6 si tot pe R6 am ramas fara absolut nici un incident. Bafta si sanatate baietilor implicati in accident !!! Editat Septembrie 11, 2012 de costi_pci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Costi, pe tine te stiu de la primul flashmob de anul asta (parca). Cand am fost pana la IKEA si am oprit la MC in Otopeni. Tu mergi ok, cat de cat cumpatat. In afara faptului ca aveai pasagera fara echipament si aveai permis de o saptamana (parca) nu am ce sa iti reprosez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate