iulius59 Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 precizari in legatura cu locul de intalnire? Eu as veni, dar nu cunosc zona , nu stiu unde va intalniti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 simplu mergi spre giurgiu si nai cum sa ratezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulius59 Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 ok, merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 precizari in legatura cu locul de intalnire? Eu as veni, dar nu cunosc zona , nu stiu unde va intalniti! http://goo.gl/maps/TPjoZ PS: pe vremea asta "superba" tot mai plecati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 precizari in legatura cu locul de intalnire? Eu as veni, dar nu cunosc zona , nu stiu unde va intalniti! Dupa ce iesi din Bucuresti spre Giurgiu este prima benzinarie pe partea dreapta. Drum bun si distractie maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 eu nu mai merg,,,vreme proasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 (editat) Daca gaseam ceva cu piscina interioara la un pret rezonabil mergeam, dar se pare ca e cam plin in perioada asta acolo, cazarile bune s-au dat demult. Asa ca weekendul asta bag un tulburel cu pastrama pe 4 roti si poate weekendurile urmatoare avem mai mult noroc de balaceala. Editat Octombrie 13, 2012 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulius59 Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Vad ca va retrageti, aici ploua , dar daca va uitati pe hartile meteo, la est de Buc. vremea e din ce in ce mai buna, la varna e soare. Daca se mai lumineaza potin si aici tot as merge; postati si voi decizia finala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 daca se lumineaza putin ma bag si eu, si @mihai varadero.. Doar sa se dreaga putin situatia. Mai monitorizam pana la un 1-2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Octombrie 13, 2012 Autor Share Postat Octombrie 13, 2012 Eu încep sa mă pregătesc ! La 12 sunt in benzinaria omv city mall așa cum am zis inițial .unii s-au retras altii am inteles ca nu. Nu are rost sa mai curga si alte rânduri pe baza vremii, au curs destule . Ps:pe rezervarea mea mai este un loc disponibil in camera. Cine nu sforaie rau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulius59 Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Daca ai un loc eu sunt interesat! Iti pun tel. meu pe PM As vrea de asemenea sa-mi spui care va fi vit de croaziera ca dupa cum vezi am o motoreta mai mica si nici nu vreau sa te incetinesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Octombrie 13, 2012 Autor Share Postat Octombrie 13, 2012 Deci tu ai mai ramas locul e al tau . Ne vedem la 12 . Viteza de croaziera undeva la 110-120 pe unde e ud . Pe uscat e alta poveste Hai ca ne așteaptă băieții la bazin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 eu astept sa se mai lumineze sau sa se opreasca ploaia ca nu ma lasa pasageru' ) mai intarziem jumate de ora sa plecam mai multi? mai am maxim 20 de min pana pacalesc pasagera ca de fapt e soare si frumos afara ati plecat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Octombrie 14, 2012 Autor Share Postat Octombrie 14, 2012 (editat) O tura frumoasa intr-o companie foarte placuta ! Multumesc tuturor. Pun aici singurele/cateva poze pe care le-am facut. Editat Octombrie 14, 2012 de goul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulius59 Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 (editat) M-am simtit excelent, mutumesc Goul pt. "logistica", de asemenea celorlalti baieti pentru primirea calduroasa la piscina. Sper sa mai am ocazia sa ne mai insotim si la alte plimbari. Toate cele bune! Editat Octombrie 14, 2012 de iulius59 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 a iesit ca deobicei: SUUUUUUUPERRRRR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Bravo domnilor! Sa va fie de bine. Nu am stiut de plecare, ca tare-as mai fi venit si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Multumim pt Poze baietzi toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Foarte misto, pozele si de la mine cu mica intarziere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 (editat) Pentru putinii care nu cunosc zona, piscina aia cu apa termala unde se gaseste? Apartine de un hotel sau e publica? Coordonate GPS? E singura piscina cu apa termala din zona? Editat Octombrie 15, 2012 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 e publica, intrarea e 8 leva coordonate nu am dar e pe malul marii, pe la mijlocul statiunii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 10x, am primit si de la Ravishing o harta, eu ramasesem cu impresia ca apartine de un hotel anume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Bravo! La cum arata vremea sambata e bine ca nu ati renuntat. As fi venit si eu dar pompa de apa a fost de alta parere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 A fost inca o Termalo-Bahica (editia V) extraordinar de reusita odata cu sarbatorirea lui Andrei Sa vedem prin noiembrie la prima ninsoare cum ne organizam Pe data viitoare... P.S. Sper neinitiatii nu s-au resimtit prea puternic dupa prea puternicul "Le Bidon" ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 pt ca aia care stiu de bidon nu se mai risca la el =)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate