ionutz_bv Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Salutare, sper sa nu fie adevarat insa am auzit la munca acum ca ar fi murit in motociclist in Sacele (ieri/aseara).Motociclistul se numeste Andorko Andras si din ce am auzit ar fi intrat in depasirea unei coloane de masini care era oprita pt a permite unui localnic sa intre/iasa dintr-o curte.Exact apoi ce s-a intamplat inca nu am aflat se pare ca venea o masina din sens opus.Nu dau detalii despre viteza/urme franare sunt speculatii ale pers. care mi-a spus si sunt din auzite. Stie cineva mai multe? Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Salutare, sper sa nu fie adevarat insa am auzit la munca acum ca ar fi murit in motociclist in Sacele (ieri/aseara).Motociclistul se numeste Andorko Andras si din ce am auzit ar fi intrat in depasirea unei coloane de masini care era oprita pt a permite unui localnic sa intre/iasa dintr-o curte.Exact apoi ce s-a intamplat inca nu am aflat se pare ca venea o masina din sens opus.Nu dau detalii despre viteza/urme franare sunt speculatii ale pers. care mi-a spus si sunt din auzite. Stie cineva mai multe? Dumnezeu sa-l odihneasca! Circumstantele nu le cunosc, dar se pare ca el este... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 http://www.bzb.ro/index.php?page_name=stire_detalii&id_stire=77559 unu dintre astea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Nu e nici unul dintre alea, s-a intamplat ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 http://www.bzb.ro/index.php?page_name=stire_detalii&id_stire=77559 unu dintre astea ? Nu sunt alea...al doilea accident, e un amic de al meu pe un R6 ..e OK...avea si geaca si manusi...are cateva contuzii la un picior...faza naspa era ca soferul avea nr expirate deci fara asigurare .... ON :CE MOTOR E ? R. I. P. an negru pt motoristii saceleni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz_bv Postat Octombrie 10, 2012 Autor Share Postat Octombrie 10, 2012 Nu am reusit sa aflu inca ce motor era din cauza aceasta nici nu am scris...imediat ce aflu postez...sau daca stie altcineva ne poate informa.Pacat...R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 (editat) avea un Caponord la vanzare... o fi fost cu ala? http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-aprilia-caponord%20etv%201000-din-2004-477931.html Editat Octombrie 10, 2012 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz_bv Postat Octombrie 10, 2012 Autor Share Postat Octombrie 10, 2012 Din ce vad pe feisbuc avea 2 motoare un Yamaha Fazer de 600 (fzs sau fzn) si un Kawasaky KLE1000....cu care dintre ele era in mom. accidentului inca nu am aflat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 (editat) Din ce vad pe feisbuc avea 2 motoare un Yamaha Fazer de 600 (fzs sau fzn) si un Kawasaky KLE1000....cu care dintre ele era in mom. accidentului inca nu am aflat nu le mai are... Editat Octombrie 10, 2012 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Altu???? Frate nu se mai termina sezonul asta de R.I.P-uri??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 imi pare rau levi,sanatate multa baiatului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 (editat) imi pare rau levi,sanatate multa baiatului Salutare, sper sa nu fie adevarat insa am auzit la munca acum ca ar fi murit in motociclist in Sacele (ieri/aseara).Motociclistul se numeste Andorko Andras si din ce am auzit ar fi intrat in depasirea unei coloane de masini care era oprita pt a permite unui localnic sa intre/iasa dintr-o curte.Exact apoi ce s-a intamplat inca nu am aflat se pare ca venea o masina din sens opus.Nu dau detalii despre viteza/urme franare sunt speculatii ale pers. care mi-a spus si sunt din auzite. Stie cineva mai multe? Dumnezeu sa-l odihneasca! Editat Octombrie 10, 2012 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz_bv Postat Octombrie 10, 2012 Autor Share Postat Octombrie 10, 2012 (editat) avea un Caponord la vanzare... o fi fost cu ala? http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-aprilia-caponord%20etv%201000-din-2004-477931.html Da cred ca acela e motorul cu care s-a petrecut nenorocirea...colegul de munca de la care am aflat spunea ca are un enduro dar nu stia model Editat Octombrie 10, 2012 de ionutz_bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Da cred ca acela e motorul cu care s-a petrecut nenorocirea...colegul de munca de la care am aflat spunea ca are un enduro dar nu stia model ceva noutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 (editat) Se pare ca nu vor mai fi noutati cu baiatul asta.. de-acum inainte.. Editat Octombrie 10, 2012 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 De ce nu o sa mai avem noutati? Nimeni nu stie nimic? .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz_bv Postat Octombrie 10, 2012 Autor Share Postat Octombrie 10, 2012 Eu mai mult decat ceea ce v-am spus deja nu mai am cum sa aflu.Vestile pe care vi le-am prezentat le-am aflat de la un coleg de munca.Nici eu nici el nu il cunosteam personal pe baiat...si eu lucrand la un call center nici nu ne putem interesa...de asta spuneam in primul post daca cineva cunoaste mai detaliat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Inmormantarea Regretatului nostru PRIETEN si COLEG Andras va avea loc pe data de 12-10-2012 la orele 15:00 in Sacele ( nu stiu cum se numeste cimitirul dar voi afla pana deseara ) Mama lui Andras isi doreste cati mai multi MOTOCICLISTI CALARE pe MOTOARE la inmormantare!!!!!!! Haideti sa-i fim alaturi pe ultimul drum!!! De aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 nu prea se stie nimic si nici nu sunt articole in presa pentru ca din cate am auzit soferita cu conserva e o "persoana protejata" si se incearca musamalizarea accidentului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 DECi ??? CE SE MAI AUDE ??? Politia saceleana inca M A I favorizeaza infractorii ??? Vedea-v-as pe toti intr-o pozitie nefireasca ,fara griji ,zambind...de sub tren,sau humvee..ce vreti voi !!!Zambiti va rog !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkrider_69 Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 S-a facut dosarul penal pt soferul responsabil de accident, nu avea cine, ce si cum sa musamalizeze, din pacate pentru sofer accidentul s-a produs la 2 metrii de masina de politie si cu martori destui, inclusiv eu, varul decedatului care din nefericire am vazut totul live... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Pfoaii....Dumnezeu sa il ierte...Chiar acum la sfarsit de sezon...Am vazut-o si eu pe coana cu coasa tot acu la sfarsit cand fara un cui de 10 o vaca cu un TT rosu n-a intrat in mine dupa ce a virat dreapta sa iasa din coloana la un semafor de pe banda 2 pe 1 fara sa se asigure, eu circuland pe 1 chiar in acel moment.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkrider_69 Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 ROMANIA....tara in care tot timpul mortul este vinovat...inca nu s-a solutionat cazul varului meu, abia acum 3 saptamani s-a definitivat prima expertiza....care dupa cum se obisnuieste la noi, daca ai un avocat cu relatii si stii cum sa ungi expertul, fara nici cea mai mica problema, acesta te absolva de orice vina si scoate mortul ca fiind vinovat...oare unii nu au nici un fel de constiinta in tara asta?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 ROMANIA....tara in care tot timpul mortul este vinovat...inca nu s-a solutionat cazul varului meu, abia acum 3 saptamani s-a definitivat prima expertiza....care dupa cum se obisnuieste la noi, daca ai un avocat cu relatii si stii cum sa ungi expertul, fara nici cea mai mica problema, acesta te absolva de orice vina si scoate mortul ca fiind vinovat...oare unii nu au nici un fel de constiinta in tara asta?.... Eu unul zic sa nu te ma enervezi! Procesul are loc si se dezbate in ROMANIA!!! Oricum iti urez mult succes si sa se afle cu adevarat VINOVATUL!(oricum constiinta nu prea mai este,la noi binenteles) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 01Hornet Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Din ce vad pe feisbuc avea 2 motoare un Yamaha Fazer de 600 (fzs sau fzn) si un Kawasaky KLE1000....cu care dintre ele era in mom. accidentului inca nu am aflat kawasakI, cu I, iiii in ceapa ma-sii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate