-GeorGe- Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Cand ai ajuns acasa....ai dat gheata jos de pe picioare......???? daaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Tocmai de aceea se strang multi....pt ca pe langa plimbare conteaza si compania. Iar daca ai fost o data si te-ai simtit bine....mai vi si alta data. Multumim mult Niko pt poze. Asteptam o alta iesire....poate la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sam Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Link(2/3) valabil 10 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Multumesc pt filmulete, cum am zis, eu le pun pe youtube, ca de acolo sunt sanse mai mici sa se piarda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Super si filmarile si pozele ! Asteptam si pozele de la LucianU si ceilalti care au facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 hmmm daca recuperez si eu odata plasticu ala nenorocit(multumesc politiei romane ca ma pune pe drumuri si la cheltuieli aiurea), si fac rost si de ceva banuti o sa vin si eu cu voi in urmatoarea escapada ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 5, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2012 De baiatul cu probleme la motor se stie ceva? Da, i s-a rupt lantul de distributie si i-a facut varza totu' p-acolo (supape, si chiar i-a spart motoru')... O sa ne mai vedem cu el prin oras cand iesim. Plimbarea ca plimbarea, insa compania a fost mai tare ca plimbarea. Multumim "organizatorilor" Da... Suntem niste sfatosi... Cand ne oprim, uitam sa mai plecam. hmmm daca recuperez si eu odata plasticu ala nenorocit(multumesc politiei romane ca ma pune pe drumuri si la cheltuieli aiurea), si fac rost si de ceva banuti o sa vin si eu cu voi in urmatoarea escapada ... Te asteptam cu sau fara plastic prin oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LadyRider Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 astazi am fiscalul si probabil in 2-3 zile si numerele. Vin si eu in sfarsit cu fata. Cand iesim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sam Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Link(3/3) la fel valabil 10 zile mai sunt 2 filmulete mai mari (3 Gb ambele) 1 cu plecare din petromul de la miorita si celalalt cu drumul de la targoviste pana in Bucuresti. Vad eu cum o sa le editez/decupez/combin sa fac unul intreg si il pun si pe ala pe transfer/iutub ... da o sa dureze ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Te asteptam cu sau fara plastic prin oras. Ideea e ca in momentul de fata nu am nici macar celalalt plastic care atesta cum ma cheama si de unde vin ... asa ca daca e o sa ve vedem pe jios ... Sper ca in weekend sa fac rost macar de o parte din ele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 @Laura...daca spune-ai pe topic ca ai vrea sa mergi dar nu poti cu motorul tau....se gasea un baiat dragut care sa te ia ca pasagera. Ne pare rau pt motorul stricat.... Ce aiurea ca de fiecare data cand am iesit a fost cate o boacana poate mai mica sau mai mare..... @Dan......le-ai dat tuica si palinca baietilor,sau au uitat-o la tine????? Pozele am vrut sa le pun aseara dar nu-mi mergea netu... In seara asta le pun si eu... Si mi-ar placea sa vad si eu poza aia de grup in fata la cetatea din Tg. Cine a facut-o (baiatu cu aparatu ala tun ) sa o puna aici. Sau cine il cunoaste sa o ceara de la el... Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 (editat) A dat Dan sticla inapoi, d-aia sufar eu asa ..ma doare capu de mor. S-a gatat juma' din ea :| Editat Noiembrie 5, 2012 de gigivarga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LadyRider Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 (editat) @....se gasea un baiat dragut care sa te ia ca pasagera. nici nu-mi place sa incurc... si nici nu ma mai urc pasagera Editat Noiembrie 5, 2012 de LadyRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Offf, parca deja am chef de alta tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Offf, parca deja am chef de alta tura Idem =))) Asta vroiam sa scriu acum fro' 10 minute. La anu', cel putin eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Offf, parca deja am chef de alta tura Baga somn si odishneste-te ca erai obosit...parca. Sau daca pleci iti trece oboseala si uiti de toate ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Daca peste 2 sapt e vremea frumoasa si se hotareste poporul sa mai dam o tura... Clar sunt prezent Pana atunci.. intalnirea oblogatorie de vineri/sambata. Baga somn si odishneste-te ca erai obosit...parca. Sau daca pleci iti trece oboseala si uiti de toate ??? Sunt obosit... Las' ca imi revin eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Sunt obosit... Las' ca imi revin eu. Ma enervezi..atata oboseala. Cand dai pe la mine la o cafea de la jean rromanu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 (editat) Nu mai am drum pe acolo, seara... Saptamana asta sunt de dimineata plecat. Trec pe la tine in jur de ora 12. SI nu as mai vrea sa fac inca un drum In jur de ora 21:00, LucianU va pune pozele pe forum. Editat Noiembrie 5, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 @Laura...daca spune-ai pe topic ca ai vrea sa mergi dar nu poti cu motorul tau....se gasea un baiat dragut care sa te ia ca pasagera. Ne pare rau pt motorul stricat.... Ce aiurea ca de fiecare data cand am iesit a fost cate o boacana poate mai mica sau mai mare..... @Dan......le-ai dat tuica si palinca baietilor,sau au uitat-o la tine????? Pozele am vrut sa le pun aseara dar nu-mi mergea netu... In seara asta le pun si eu... Si mi-ar placea sa vad si eu poza aia de grup in fata la cetatea din Tg. Cine a facut-o (baiatu cu aparatu ala tun ) sa o puna aici. Sau cine il cunoaste sa o ceara de la el... Bafta Daaa le-am dat-o inapoi ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Mare gresala ai facut. O facea-i si tu uitata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Daaa le-am dat-o inapoi ( Eu in max 30 min ies la o mica plimbarica de cartier sa dau cateva liniute...o cafea ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Era un fel de apropo Tot stati aproape. Terminati palinca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 5, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2012 Textex, la un moment dat, tu ne-ai depasit pe la Paulesti, nu? Cu GTR-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Cateva poze inca . . . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate