gigivarga Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Ai ma, ne numeri pe degete ...trei scaieti, daca nu ne avem bine sa lasam orgoliile Iar offtopic: vreau ciorba de peste d-aia de la port Giurgiu! Saramura ! Care faci topic ? Ma seaca lumea "bha" !!! Dane ? Beatrice? Explodez...dau cu ceva in cheia aluia cu X6 !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Ce Sorine....ai vazut soare afara si ti-a venit pofta de plimbare ???? Bati apropo de ciorba ca sa se faca o iesire de week-end pana la Giurgiu ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Cam da, bate apropo. De cand zice el de ciorba aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Adevarul este ca daca ajungi acolo merita ceva cald,dupa frigu de pe drum. Oricum pt mine....nu ciorba de peste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trifi Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Cu scuzele de rigoare pentru intarziere postez si eu pozele de duminica: https://dl.transfer.ro/Targoviste_2012-transfer_ro-07nov-ea8002.zip Am vazut ca sambata se prognozeaza 15 grade. Iesim undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Vineri/Sambata cel mai probabil, o sa iesim seara la o bodega ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2012 Sambata seara ne vedem sa stabilim pentru duminica. Eu si Dan am propus sa mergem la un gtatar la Calugareni. Deci pana sambata ganditi-va ce vreti sa frigeti pe gratar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Primiti si o conserva ? Motorul meu e deja la iernat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justin_alex2002 Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 app pt sorin...veveritele mele nu sunt disponibile pt gratarul de duminica...) dana zice sa-ti pui pofta-n cui si sa nu te mai gandesti la ele...:P:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Multam pt poze tuturor! Am pus rosia la garaj ..dar daca e nevoie o mai scot la aer...pt drumuri mai scurte ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 (editat) Eu si Dan am propus sa mergem la un gratar la Calugareni. Deci pana sambata ganditi-va ce vreti sa frigeti pe gratar. Pt cei care nu ajung le aduceti ceva la pachet ??? ; Sau la modul iti dau "marfa" in viu si mi-o aduci arsa =))))))) Primiti si o conserva ? Motorul meu e deja la iernat Si eu care credeam ca te mai vad la o plimbarica, macar cat mai e cald.. veveritele mele nu sunt disponibile pt gratarul de duminica...) Eu am oaresce banuiala ca sunt gustoase..hmm Pe tine nu te macina curiozitatea? Multam pt poze tuturor! Am pus rosia la garaj ..dar daca e nevoie o mai scot la aer...pt drumuri mai scurte ) 1. Nu ploua 2. Ziua cel putin mai ai aderenta pe rahatul asta de asfalt 3. Altul care a incheiat sezonul Editat Noiembrie 7, 2012 de gigivarga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Si eu care credeam ca te mai vad la o plimbarica, macar cat mai e cald... Nu avea rost sa-mi tin motorul in frig doar pentru inca o zi doua de plimbari.....Vine ea primavara repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2012 Primiti si o conserva ? Motorul meu e deja la iernat Da sigur. Eu si Alex o sa venim cu conserva cel mai probabil pentru ca luam si copilasii cu noi + baiatu' lu' Dan. Nu i-am mai dus de mult prin parc si simt si ei nevoia sa alerge. Plus de asta, tre' sa si caram ce mai trebuie pentru gratar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LadyRider Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 oooffff... distractie placuta... iar ratez plimbarea..... mama lui de team building Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Eu zic sa se faca o planificare de iesire cu conservele.....daca mai multi au bagat deja mobra la iernat si oricum este si destul de frig....mai bine iesim la gratar cu ....... CONSERVELE. Asa as putea sa beau si eu un vin ceva....am soferita care sta la volan iar eu in dr.... @Beatrice.....iei "copilasii" numai daca sunt cuminti , daca nu sunt cuminti si fura mancarica de pe gratar.....atunci nu e de bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2012 Pe ei o sa-i las la maica-mea la curte, care e la 5 minute de locul unde mergem noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 pai si eu ce fac ... vin singur cu magaru? ... pai care mai e dicstactia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Tocmai de aceea am zis eu sa se organizeze iesirea cu conservele.... Cu lista cine vine si sa se adune si conservele....sa ne impartim ca sa avem loc si sa nu ramana cineva pe afara..... Acum sa vedem cine se pricepe si pe 4 roti...nu numai pe 2 ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sam Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Eu m-as baga tot cu 2 roate. Nu am 4 Deci ma luati si pe mine? pun curcanu la fezandat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Huaaa, conservarilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2012 Ma, cine vrea sa vina cu conserva, n-are decat. Eu as fi venit cu motoru', dar nah... Motivu' e mai sus si chiar nu vreau sa-i mai las acasa, mai ales ca e posibil pe unul sa il las la maica-mea. Deci motoristilor, spalati-ne rusinea! Mai ales ca duminca cica e cald si bine. Mai vorbim si sambata ce si cum facem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Sambata unde se pune tara la cale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2012 In Victoriei la ora 20.00 ne vedem, si de acolo plecam mai departe, pe la un 20.30, cand se strange lumea. De obicei merge prin Regie (sa mancam, evident) la un snitel, saorma si o clatita. Ideea e ca dupa ce plecam daca e frumos afara facem si o plimbarica mai scurta, macar prin Bucuresti, daca nu prin imprejurimi. Oricum cine vrea sa vina direct acolo, ne auzim la un telefon cand stabilim exact. P.S.: Sambata, calare, cine poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Sa vedem ce rude am la vreo banca, ar fi misto de o poza de grup la Crucea de Piatra. Mai exista crucea aia acolo ? Pe vaile alea ma dadeam iernile cu sania ) si multe altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate