LucianU Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Sambata unde se pune tara la cale? Eu zic ca o sa faca cum au mai facut si au experienta....iesi sambata seara pana la 22-23 si nu se pune tara la cale....dupa 12-1 atunci se hotarasc si incep sa scrie mesaje si sa sune lumea. Asa ca poti dormii linistita Miha si dim te uiti la tel si aflii unde si la ce ora se pleaca.... :-) :-) :-) Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Eu zic ca o sa faca cum au mai facut si au experienta....iesi sambata seara pana la 22-23 si nu se pune tara la cale....dupa 12-1 atunci se hotarasc si incep sa scrie mesaje si sa sune lumea. Asa ca poti dormii linistita Miha si dim te uiti la tel si aflii unde si la ce ora se pleaca.... :-) :-) :-) Bafta Merci pentru informatii:):) Parca la un cico, clatita, etc as iesi si eu. La plimbare spun pas pentru ca masina mea nu stie sa mearga doar pe doua roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 dupa 12-1 atunci se hotarasc si incep sa scrie mesaje si sa sune lumea... =))))))))))))))) Pe la un 4-5 dimineata repede verifici tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 miha ... tu macar ai niste roti ... eu s-ar putea sa vin cu picioru ... PS: multumesc inca odata pe aceasta cale Politiei Romane ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Bine, de fapt Beatrice stabileste traseul ..si spala creierele din grup, toti cred ca au hotarat impreuna..la betie, cand de fapt doar au aprobat la modul "mda... fie, mergem acolo, asta e". Cum zisesi? "follow the lider ..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 miha ... tu macar ai niste roti ... eu s-ar putea sa vin cu picioru ... PS: multumesc inca odata pe aceasta cale Politiei Romane ... Mai am locuri libere in masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Primiti si o conserva ? Motorul meu e deja la iernat Ne bagam si noi la tine la conserva,juma'juma.. la zeama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Cica o domnisoara frumoasa foc, bine inzestrata de la natura cu toate cele, da anunt la Mica Publicitate: “Caut sot tanar, bogat, cult, rafinat, fire placuta, bun la pat”. Avand in vedere persoana, soneria incepe sa taraie din clipa in care ziarul apare pe tarabe. Petitorii se prezinta valuri, valuri, doar pentru a fi respinsi unul dupa celalalt. Ba unul era tanar, aratos, dar sarac, ba altul era bogat, dar trecut binisor de prima tinerete, ba nu stia sa recite din Shakespeare, ba ca aia, ba ca ailalta. Duduia nu e dispusa sa faca nici un rabat. si, tocmai cand se lasa cuprinsa usurel de deznadejde, trrrr!, soneria. Deschide usa sa vada un batranel cu haine ponosite si-o plasuta de rafie-n mana, c-un litru de lapte. - Saru’mana, referitor la anuntul matrimonial …, zice batranelul. Femeia il masoara din cap pana-n picioare. - Ce-i cu el? Ca tanar nu esti … Ai bani? - N-am, pacatele mele! - Esti vreun scriitor faimos? - Ba, ca n-am gatat decat patru clase si-am scris doar doua ilustrate. De la Sovata. - Ai vreo calitate ascunsa? La pat? Batranelul incepe sa rada cu gura stirba: - Poate-acu’ douazeci de ani si mai bine … - Si-atunci de ce-ai mai venit? - Am venit sa va spun doar atat: pe mine sa nu contati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Ne bagam si noi la tine la conserva,juma'juma.. la zeama. Oki, s-a notat:) Deci mai am un loc liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2012 (editat) Eu zic ca o sa faca cum au mai facut si au experienta....iesi sambata seara pana la 22-23 si nu se pune tara la cale....dupa 12-1 atunci se hotarasc si incep sa scrie mesaje si sa sune lumea. Asa ca poti dormii linistita Miha si dim te uiti la tel si aflii unde si la ce ora se pleaca.... Bafta Noi? Never ever! Dar tot iesim la un suc pe la 21.00. Ca stabilim ceva spre dimineata dupa ce ne vine inspiratia ( ), e partea a doua. Bine, de fapt Beatrice stabileste traseul ..si spala creierele din grup, toti cred ca au hotarat impreuna..la betie, cand de fapt doar au aprobat la modul "mda... fie, mergem acolo, asta e". Cum zisesi? "follow the lider ..." http://www.youtube.com/watch?v=F8dFtxQMXX0 Si asa ce faceti? Stati acasa? Eu macar va scot la aer. Editat Noiembrie 8, 2012 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Ne bagam si noi la tine la conserva,juma'juma.. la zeama. Vreau si eu un loc, langa Dan 50-50 la sticla =))))))))))))))))))))) Oki, s-a notat:) Deci mai am un loc liber EU EU EU !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sam Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 @Beatrice: pai daca vreodata e vreme de numarat bani si facut copii, poate am vrea sa stam "acasa" Deci care mai vine cu motoru duminica? Nu de alta da' s-ar putea sa trebuiasca sa imi reformulez intrebarea in : Ma primiti si pe mine cu 2 roate la intalnirea asta a conservelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 (editat) .....Si sa nu uitam. LA MULTI ANI!!! Celor ce au nume de sfant"MIHAIL&GAVRIL. Editat Noiembrie 8, 2012 de brunoo7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Noi? Never ever! Dar tot iesim la un suc pe la 21.00. Ca stabilim ceva spre dimineata dupa ce ne vine inspiratia ( ), e partea a doua. http://www.youtube.com/watch?v=F8dFtxQMXX0 Si asa ce faceti? Stati acasa? Eu macar va scot la aer. SI daca judecati putin la rece, iar a stabilit ea unde se face plimbearea!! Wakeup domnisoarelor ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sam Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Cine vine cu mine? Ca mai am 1 loc liber ))) si niste palinca de la Valeni )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 SI daca judecati putin la rece, iar a stabilit ea unde se face plimbearea!! Wakeup domnisoarelor ( TRUE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Cine vine cu mine? Ca mai am 1 loc liber ))) si niste palinca de la Valeni )))) Tu vb serios ca mai ai palinca de atunci? geez...eu o terminasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Sam Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Tu vb serios ca mai ai palinca de atunci? geez...eu o terminasi mai mult de 3/4 din sticla ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 .....Si sa nu uitam. LA MULTI ANI!!! Celor ce au nume de sfant"MIHAIL&GAVRIL. Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Multumesc frumos! LA MULTI ANI ! Multa sanatate ! Si uite de unde vine sticla ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 eu daca reusesc sa vin ... o sa fie calare si daca este cumiti va aduc tuica de casa(di prune) de la Moldova. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 eu daca reusesc sa vin ... o sa fie calare si daca este cumiti va aduc tuica de casa(di prune) de la Moldova. S-au copt prunele anu asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inu_46 Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 @Beatrice: pai daca vreodata e vreme de numarat bani si facut copii, poate am vrea sa stam "acasa" Deci care mai vine cu motoru duminica? Nu de alta da' s-ar putea sa trebuiasca sa imi reformulez intrebarea in : Ma primiti si pe mine cu 2 roate la intalnirea asta a conservelor? @Beatrice: pai daca vreodata e vreme de numarat bani si facut copii, poate am vrea sa stam "acasa" Deci care mai vine cu motoru duminica? Nu de alta da' s-ar putea sa trebuiasca sa imi reformulez intrebarea in : Ma primiti si pe mine cu 2 roate la intalnirea asta a conservelor? . Salut , vin si eu cu suzy daca ma primiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 LA MULTI ANI ! Multa sanatate ! Si uite de unde vine sticla ) Multumesc! Ziua mea e azi, nu duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Multumesc! Ziua mea e azi, nu duminica Iei sticla de azi si-o bem inainte de pranz, pe drum, glumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate