Sari la conținut

Postări Recomandate

Cauta pe google automobile Bavaria.

Unde o sa-mi raspunda un/o scortos/scortoasa de la primire/programari si cu care o sa ma inteleg "de minune" .Stiu ca s-a mai scris pe acest topic la pagina xxx numele si nr de telefon al mecanicului, o sa mai iau la rand paginile si o sa gasesc, si mai mult de atat o sa-l divulg lumii intregi :scratch: . Multumesc de ajutor si scuze de deranj :rock: .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Dupa toate dezamagirile, problemele avute si elucidate cu ajutorul respectabilului Doctor in BMW ( se stie cine ) , am avut parte de o tura de vis. Inceputul a fost trist,la plecare in primi 70 Km am avut parte de un eveniment neplacut. La peste 170, o surpriza neplacuta, sa rupt valva la rota fata. Datorita telescopului de ghidon oprirea a avut loc in sigutanta. Acestei experiente cauciucul Michelin road 3 a rezistat cu brio. In total am parcurs peste 1600 Km. Nu pot spune decat ceea ce a spus un vames sarb la intoarcere " masina" . Impecabil s-a comportat atat la autostrada cat si la pesta 2000 metri altitudine, pe serpentine ametitoare. Iata cateva poze:

:cheers: zively

post-46352-0-53677800-1344946667_thumb.jpg

post-46352-0-07334100-1344946899_thumb.jpg

post-46352-0-11981600-1344947194_thumb.jpg

post-46352-0-50409800-1344947355_thumb.jpg

post-46352-0-65429400-1344947483_thumb.jpg

post-46352-0-90730800-1344947560_thumb.jpg

post-46352-0-61443700-1344947662_thumb.jpg

Link spre comentariu

Se poate totusi un numar de telefon al mecanicului reprezentantei BMW din Bucuresti ? Multumesc !

Lasa Bucurestiul si mergi in Cluj. Combini utilu cu placutu rezolvi orice problema la Doctorul Dan si i-ti mai ramin si ceva banuti.

Link spre comentariu

@Nelutu , sincer ma bucur ca in sfarsit ai rezolvat problemele.Oricum acum dupa toate reviziile si reparatiile care le-ai facut "masina"o sa te tina mult si bine fara nici un fel de problema.Felicitari pentru excursie

Link spre comentariu

eu mai merg cu motocicleta mea la contempo brasov la Robert.

este un bun meserias si un tip deosebit !

salut,

imi poti da si mie un nr. de tel. al lui Robert?

multumesc

Link spre comentariu

am vorbit azi cu el, tocmai pleca in concediu pt 2 saptamani prin europa occidentala.

bine, multumesc, astept pina se intoarce, nu-i ceva grav.

Link spre comentariu

"brake, on 21 August 2012 - 11:01 PM, said:

ma ajuta si pe mine cineva? tb sa aflu cat ulei se pune in telescoapele de fata pt un bmw k 1200 rs.tb sa schimb si semeringurile.este din 1998.ms ast urgent.e din 1998.ms ast urgent."

Editat de gabyshor
Link spre comentariu

Frumosa excursie.

Vezi tu, tocmai din cauza aia atunci cind schimbi cauciucurile musai trebuiesc schimbate si valvele, indiferent ca-i auto sau moto!

zici tu bine ce zici, numai ca ce te faci cand ai si senzori de presiune in spatele valvei?

Link spre comentariu

Poti face si un test la compresie, dar cel mai elocvent e sa vezi amestecul. Ai mers cu el fara ulei sau de ce te gandesti la asta?

Nu am mers niciodata fara ulei, am avut grije mereu cu uleiul sa fie la nivel, tiam zis asa mia zis unu pe forum de la un servis.Zimi cum sa verific amestecul poate-l fac eu...

Link spre comentariu

zici tu bine ce zici, numai ca ce te faci cand ai si senzori de presiune in spatele valvei?

Da ce sa spun .........ne-a pus bavarezul valve metalice fara moarte si senzorii de presiune dar a pus in grup un rulment de tot rahatul sa crape la 28xxx ... :laugh:

Link spre comentariu

am avut placerea sa ma plimb cu 1200rt si r acum 1 luna de atunci ma tot uit pe net cit mai e un rinichi la vinzare :rolleyes: .o curioitate am si eu .la r clasic vine cu jante spitate care arata fenomenal dar nu sunt puse ca la gs si au camera .poate exista riscul unei explozii a camerei?cei care au mobre mai vechi ar trebui sa stie.a patit cineva sa i faca explozie camera ? banuiesc ca nu e chiar ok.in schimb ce sa zic doua motociclete fenomenale dar care nu au legatura cu fostele bmw-uri doar ca pistoanele sunt pozitionate la fel si cam atit.ce nu mi-a placut la rt e ca au luat de la o viraga butonul de semnalizare :rolleyes: in rest nimic de reprosat la nici una,nu ca as fi eu in masura sa le critic :rolleyes: dar daca as avea ceva banuti mi-as lua pe amindoua (dupa care as stringe niste bani sa iau si un gs).a si inca ceva in citeva zile imi vine si ambreiajul si soarele .imi poate spune cineva etape de de desfacere(dan? :cheers: )si ceva chestii ascunse de care ma pot impiedica?am mai pus intre timp si iridium pe mobra .nu nici o brinza.parca ii da un pic de putere in plus da nu mare lucru sau pote placebo.

Editat de andrei gras
Link spre comentariu

Sal.

Trimis doua vb si tel pe PM .

Vik.

Sal Andrei .

Daca chiar te-ai hotarat pt un rt-u 1200 si la primavara va fi soare pe strada ta uita-te si la asta ,eu inca mai incerc sa schimb sau sa iau un Gs adv nou .Am primit niste oferte din Germanica pt schimb dar nu ma prea trage ata sa mai fac un drum acum si banuiesc ca oferta din Ger in primavara nu va mai fi valabila .

Toate cele bune .

Vik.

: http://imageshack.us/g/831/09082012367.jpg/

http://imageshack.us/g/16/31072012309.jpg/

Link spre comentariu

Da ce sa spun .........ne-a pus bavarezul valve metalice fara moarte si senzorii de presiune dar a pus in grup un rulment de tot rahatul sa crape la 28xxx ... :laugh:

Macar acum ai pus ceva de calitate ? Spun asta pentru ca eu lucrez la un magazin de motoferastraie STIHL (made in Germany) si pe rulmentii care vin ca piese de schimb scrie made in China...

Link spre comentariu

Sal.

Trimis doua vb si tel pe PM .

Vik.

N-am primit nimic pe PM!! :scratch:

ce nu mi-a placut la rt e ca au luat de la o viraga butonul de semnalizare

Modelele noi asa au, intr-adevar, pana in 2010/2011. Am meu are boton separat pe semighidon si un buton de anulare. in plus, semnalilzarile de opresc automat dupa un timp care variaza in functie de viteza de deplasare.

Nu stiu sa te ajut la faza cu camerele :cheers:

Link spre comentariu

Macar acum ai pus ceva de calitate ? Spun asta pentru ca eu lucrez la un magazin de motoferastraie STIHL (made in Germany) si pe rulmentii care vin ca piese de schimb scrie made in China...

Frate daca bavaria foloseste chinezari nu stiu ce sa spun ....................

Link spre comentariu