gigivarga Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 (editat) Aud ca n-ai reusit s-o amani decat vreo cateva zile... Credeam ca esti sanatos, insa mi-ai intarit asteptarile negative Mihai Bravu nr. 301, bloc 18 ? Chiar nu te lasi de sportul asta..ai ceva mereu impotriva.. sa nu uitam de faza cu cateii... Editat Decembrie 6, 2012 de gigivarga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Decembrie 6, 2012 Autor Share Postat Decembrie 6, 2012 (editat) Hai ma ca lu' asta ii place tot timpul sa se pise impotriva vantului. Asta pana cand o sa se umple intr-o zi de (cuvant urat), de sus pana jos. Chill. Editat Decembrie 6, 2012 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Credeam ca esti sanatos, insa mi-ai intarit asteptarile negative Mihai Bravu nr. 301, bloc 18 ? Chiar nu te lasi de sportul asta..ai ceva mereu impotriva.. sa nu uitam de faza cu cateii... vrei si adresa mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Hai sa n-o dam in diverse.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Hai sa n-o dam in diverse.. pai ma gindeam ca vrei sa mi hranesti catelul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 pai ma gindeam ca vrei sa mi hranesti catelul. E frumos, sa-ti traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 (editat) Editat Decembrie 6, 2012 de LucianU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 de ce ai editat postul Lucian? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Credeam ca esti sanatos, insa mi-ai intarit asteptarile negative Mihai Bravu nr. 301, bloc 18 ? Chiar nu te lasi de sportul asta..ai ceva mereu impotriva.. sa nu uitam de faza cu cateii... N-am inteles care-i ideea?! Vrei sa-ti dau si CNP-ul? Da-mi dai la schimb grupa ta sanguina, ar fi pacat sa ai nevoie si sa n-o stiu... A, si vezi ca daca ma cauti la adresa aia...mama e o fire al dreaqu de violenta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 (editat) Pare-se ca nu vrei sa ma lasi in pace: 1760630433018 ..in loc sa te iei de mine, mai degraba iti plimbi copiii in parc Sotia ta stie cum iti pierzi timpul pe forumul asta? (intr-un mod neutil adica) Grupa mea A2 RH negativ. Sanatate! Editat Decembrie 7, 2012 de gigivarga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian.herciu Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 test Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 test Salut! Ti-ai facut cont? Bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 Am vorbit cu fotograful nostru din ultima iesire, o sa imi trimita maine sau duminica linkul (transfer.ro) cu pozele. O sa pun linkul pe facebook. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Decembrie 7, 2012 Autor Share Postat Decembrie 7, 2012 Maine la 20 la terasa Pe Baricade. Daca ajungeti mai devreme, intrebati de rezervarea facuta pe numele meu. Gigivarga, am umblat azi o ora cu cateii si degeaba. Tre' sa vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian.herciu Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Salut! Ti-ai facut cont? Bine ai venit Bine ca v-am gasit! Multumesc! Va dura ceva timp pana voi sti cu cine vorbesc/scriu, dar ma bucur ca am ajuns aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Nu va dura mult sa-ti dai seama de cata prostie poate exista pe forum. Dar ce sa zic...bafta si ai grija la hiene....abia asteapta sa sara pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 (editat) Nu va dura mult sa-ti dai seama de cata prostie poate exista pe forum. Dar ce sa zic...bafta si ai grija la hiene....abia asteapta sa sara pe tine cu tot "respectu" tinere cand vb de prostia de pe forum ai avut grija sa te incluzi? ca daca ma uit la ce informatii "utile " ai postat...................... Editat Decembrie 10, 2012 de Black_wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian.herciu Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Si a murit, Vasile! Da... le urez succes hienelor . Daca e placerea lor, n-ai cum sa te pui cu placerea omului; nu e nici frumos nici intelept. Toleranta si vigilenta va urez! (sau hibernare placuta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kitana Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 Sambata va invit la cafeneaua cu pisici. La CAFENEAUA CU PISICI te aşteaptă multe blăniţe pufoase (din fericire nu mai sunt zgribulite) care tânjesc după afecţiunea unui singur om. Pisicile pe care le vei cunoaşte au avut şansa să fie salvate de pe stradă, dar sunt multe care încă mai au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor! Te aşteptăm pe tine şi pe prietenii tăi - Sâmbătă, 15 Decembrie, între orele 12:00-18:00, să ne cunoaştem şi să vă bucuraţi şi voi de pisicile care acum sunt mai fericite. Avem vin fiert, ceai fierbinte, prăjituri, cadouri şi nişte superbe “calorifere pisiceşti”. Mai mult: CAFENEAUA CU PISICI, cel mai tare eveniment pentru iubitorii de animale - Recomandări | Libertatea.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 (editat) E clar...ai trezit-o pe Beatrice si nu numai.. Editat Decembrie 13, 2012 de gigivarga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Decembrie 13, 2012 Autor Share Postat Decembrie 13, 2012 Deja am postat pe feisbuci! Da' o cafenea cu catei nu avem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 (editat) N-am idee, cum iti ascund posturile de peste tot sa nu le vada Miha? Geezz ... Avem vin fiert, ceai fierbinte, prăjituri, cadouri şi nişte superbe “calorifere pisiceşti”. Ce post inuman, vrei sa ne strici weekendul. Hauzi.. prajituri, vin fiert si pisici. Vreau sa nu ies din casa, DA? :| Abia ce am descoperit si eu varianta romanes la capra cu trei iezi, nu se mai poate distra omul deloc, imi ruinati linistea interioara..offf Editat Decembrie 13, 2012 de gigivarga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Decembrie 13, 2012 Autor Share Postat Decembrie 13, 2012 Cam tarziu te-ai gandit! )) Lasa ca ne mai trebe un aer "curat" sau fumat, dupa caz, din cand in gand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian.herciu Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 Nu suntem pretentiosi.. in orice loc se fumeaza e ok! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Decembrie 18, 2012 Autor Share Postat Decembrie 18, 2012 Pentru cei care nu sunteti pe FB: Sambata, in jur de 6-7 seara, ne vedem la mine la un vin fiert, o clatita (face Sorin, ii e frica sa nu otravesc pe cineva ) ), o duda etc. Va rog pana joi sa imi confirmati daca veniti ca sa stiu cum ma organizez si sa vedem ce tre' sa luam si cat. P.S.: Am un Chihuahua pupacios si un Golden bosorog, foarte prietenosi. Ca sa stiti la ce sa va asteptati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate