Black_wolf Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 intentionez sa calatoresc din cart .Tei tocmai pina in Voluntari! acum intrebarile: ce presiune trebuie sa am in anvelopa spate? cata benzina bag in rezervor? daca ma prinde noaptea pe drum CE FAC? este careva amator sa calatorim impreuna?fac cinste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Vin eu, vin eu...daca aflu raspunsul la intrebarea 3.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 20, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2012 (editat) asa si ca sa fie tacam complet propun sa ne intitulam "raiderii de la miezu' noptii" sau grupul calatorilor nocturni de la 9 si un sfert. Editat Noiembrie 20, 2012 de Black_wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Uite-asa isi face iarna prezenta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Man..nu se poate 9 si jumate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 ai uitat celebra intrebare despre ulei!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Din cart Lacul Tei pana in Voluntari, asta e calatorie ? :crack: (daca am inteles bine start-ul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Ulei de iarna, din ala subtire sau gros. Cum era? Daca vine noaptea pui cortul undeva pe traseu si pleci dimineata proaspat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 20, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2012 ai uitat celebra intrebare despre ulei!!! ai perfecta dreptate!cat ulei sa pun pe discurile de frana si Motul e de incredere? Dane merge frate si la 9.30 da ce facem daca ne prinde noaptea?crezi ca e bine sa calatorim in asemenea conditii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinsen Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Caucicuri de iarna ai ?Cata experienta ai pe motor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 20, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2012 Ulei de iarna, din ala subtire sau gros. Cum era? Daca vine noaptea pui cortul undeva pe traseu si pleci dimineata proaspat. pai unde sa pun cortul? pe stinga sau pe dreapta drumului?asta e una din dilemele mele .si in alta ordine de idei credeti ca doi raceri sunt suficienti pt o astfel de calatorie? va rog sa fiti on topic altfel conform dreptului de veto va ard un ignore de nu va vedeti! Caucicuri de iarna ai ?Cata experienta ai pe motor ? am cauciucuri de ceata si experienta nu prea ca intre 2 semafoare......... dar asta e sper sa ajungem cu bine si sa savuram linistiti un mic sau 2.app. sa fie cu mustar sau fara?vb de mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Tu vorbesti serios ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinsen Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Eu zic sa nu te aventurezi,acest traseu nu este recomandat incepatorilor,dar daca faci cinste cu un joint vin si te filmez cu camera tot traseul,iar apoi te pun pe youtube. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Eu zic sa nu te aventurezi,acest traseu nu este recomandat incepatorilor,dar daca faci cinste cu un joint vin si te filmez cu camera tot traseul,iar apoi te pun pe youtube. Iti dai seama cati km are de facut, daca te chinui ii faci pe o roata :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 NU ai sa reusesti!!! Mecanica moto stii? Motorul tau e nepotrivit pentru asa ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinB Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 (editat) Baga-ti si ruta in GPS, si nu uita sa iti iei ceva buji, ceva ulei de completat si nici un set de becuri nu strica.sa ai la tine... Ah,... si fa multe poze Editat Noiembrie 20, 2012 de CalinB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Iti dai seama cati km are de facut, daca te chinui ii faci pe o roata :crack: Da..dar pe care roata? ai perfecta dreptate!cat ulei sa pun pe discurile de frana si Motul e de incredere? Dane merge frate si la 9.30 da ce facem daca ne prinde noaptea?crezi ca e bine sa calatorim in asemenea conditii? Man am vazut ca daca apas pe un buton se aprinde o chestie in fata...la tine e la fel? Daca nu, merg eu in fata si luminez drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Da..dar pe care roata? Man am vazut ca daca apas pe un buton se aprinde o chestie in fata...la tine e la fel? Daca nu, merg eu in fata si luminez drumul. Da eventual poate xenon, Ce oare ii se pare asa mare calatorie asta nu vad, pe roata din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 20, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2012 Da..dar pe care roata? Man am vazut ca daca apas pe un buton se aprinde o chestie in fata...la tine e la fel? Daca nu, merg eu in fata si luminez drumul. aha pt aia e butonul ala! in alta ordine de idei o sa plec cu pasager pt asta vara cand calatoream spre munca au trecut 2 scuteristi pe linga mine de mi au intors casca pe cap si nu mai vedeam nimic! asa macar sa am pe cineva sa mi intoarca casca cu viziera spre inainte.si daca pun ulei de vara crezi ca rezista relantiul? ps. amatorii de calatorie sa si faca simtita prezenta pe topic pina pe 20 12 2012 ca pe 21 e sf. lumii si nu vreau sa pierd premiera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pandemoniu Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 sa va luati haine groase cu voi dar si tricouri... nu se stie ce vreme prindeti + un spray anti-tantari. Sa va intoarceti sanatosi vitejii mei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 20, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2012 (editat) sa va luati haine groase cu voi dar si tricouri... nu se stie ce vreme prindeti + un spray anti-tantari. Sa va intoarceti sanatosi vitejii mei ! multumim pt sfaturi si suport! voi cum luati virajele la dreapta?din o bucata sau direct ?pt ca stim cu totii ca virajele la stinga le luam din reflex da alea pe dreapta trebuie sa ne antrenam reflexu sa ne iasa din prima! pe al meu(reflexul ) il alerg zilnic vreo 4 sa 5 km sa fie in cea mai buna conditie cand am nevoie de el. voi de cate ori va opriti pe drum pt pipilica? ca trebuie sa iau in calcul si timpii astia? Editat Noiembrie 20, 2012 de Black_wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 da benzina de unde bagam man? si de care? Cu plumb sau fara plumb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 20, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2012 da benzina de unde bagam man? si de care? Cu plumb sau fara plumb? eu zic fara plumb sa nu se infunde carburatoru!si o sa chem si o masina pt asistenta tehnica daca e vreo pb cu tehnica la motociclete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Eu zic sa faceti un ocol mic si prin Militari, prea e drumul drept Asfalt.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 20, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2012 (editat) Eu zic sa faceti un ocol mic si prin Militari, prea e drumul drept Asfalt.. pai nu ai luat in calcul virajul din Dna Ghica? stii tu cati raideri au rupt gazonul in doua in scuarul ala?si prin Militari pe acolo sunt linii de tramvai ca am o frica de ele....... Editat Noiembrie 20, 2012 de Black_wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate