ionut73 Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 da, ce nasol e KTM La startul ultimei speciale serioasa (penultima din raliu), pe primele 5 locuri sunt KTM-uri. KTM nu este un monument de fiabilitate. Despres a trebuit sa isi schimbe motorul in etapa 9, ca sa poata sa isi asigure continuitatea in cursa. In plus , asa cum spuneai si tu, are deja ceva probleme si cu cutia de viteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 e si tu... ia uita-te la coloana de penalizari 15 minute vin de la ceva anume ktm are combinatia cea mai tare de piloti + performante fier + suport. pentru spectacol ar fi fain sa nu se pastreze asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 in top 10 doar Despres si Rodrigues au schimbat motoarele. Bine, Despres l-a schimbat cu unul second hand Rideri buni au si ceilalti. Ca dovada, KTM cred ca a castigat 4 etape din 13, din care 3 castigate de Lopez care nu e pilot de uzina. Restul - Husqarna (Bareda) si Yamaha (pain, Casteau, Verhoeven). Doar ca ceilalti nu au stiut cat sa traga si au avut probleme cu motoretele. Oricum, e un top 5 frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 Sa nu uitam ca o buna parte din editia asta, doua Yamaha s-au aflat pe primele doua locuri, dar Pain si Casteau nu sunt de talia lui Despres.. au gresit si nu au stiut sa apere evantajul obtinut. Nici Husqvarna nu a stat rau. KTM are cel mai mare numar de piloti inscrisi (ma refer la Pro) si un lot extrem de omogen, ca valoare + cea mai buna sustinere logistica. Este normal sa arate asa clasamentul. Cand investesti milioane in piloti si logistica, ai si rezultate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 (editat) la inceputul zilei de azi la general depres avea 8:15 in fata lui lopez; la al 3-lea punct de control mai avea doar o secunda. avem parte de o semi-surpriza anul asta? ps. cred ca in citiva ani o sa avem pe eurosport finale de tabinet transmise live si stiri pe scroller cu dakar-ul. anul asta am adormit in fiecare seara dupa 00:00 incercind sa ramin treaz pentru rezumatul zilei. pe ultima parte depres a bagat gaz si a luat 3 minute si jumatate inapoi. oricum ieri lopez a schimbat motorul si azi la sosire a primit penalizare de 15 minute. asa ca nu avem surpriza nici la locul 2 (faria) si nici la timpi strinsi. Editat Ianuarie 19, 2013 de adrian cristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 (editat) Dupa cum era de asteptat ...din nou KTM a demonstrat ca au echipa cu tot ceea ce inseamna asta . Sincer ,speram ,de dragul diversitatii sa ia Honda sau Yamaha ,din pacate nu au fost decat usor pe aproape ,si ,eu zic ca le mai trebuie cativa ani buni ca sa reuseasca . Nici macar nu e loc de comentarii , Despres e facut pentru Dakar si e tatic ,asta si daca schimba motorul la doua zile si tot castiga ! Oricum,ma asteptam sa fie frumos si asa a fost ,ce a lipsit de aici a fost Marc Coma si era spectacolul total. Bravo KTM ! Editat Ianuarie 19, 2013 de challenger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 Verhoeven s-a antrenat in Romania, pentru Dakarul de anul asta. Probabil pastreaza amintiri placute, de pe vremea cand concura pentru Vectra Racing. Mda... bine ca a avut elicopterul potrivit deasupra. Incercati si voi, de unii singuri, si o sa vedeti ce amenzi capatati.... Daca rupi cu mina o crenguta de jneapan, iti iei chelfaneala (ca-i protejat de lege, cica), dar sa mai treci cu mobra peste un versant intreg de jnepenis. Plus ca zona aia s-ar putea sa faca parte din vreo arie protejata, sau ceva asemanator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 pe nisipul de la mare, eu am scris numele tau am venit tare din spate si v-am ars cam tare raaaauuuu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrur Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Variante de buget pentru Dakar: http://www.ladakar.com/2013/03/23/tutorial-dakar-budget-planning/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrur Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Despres => Yamaha http://www.yamaha-racing.com/Racing/other_classes/news/newsdetail.jsp?Component=tcm:78-536359&PageTitle=Yamaha%20Signs%202013%20Dakar%20Rally%20Champion%20Cyril%20Despres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate